Miten Ufot pääsevät tänne?

Anonyymi-ap

Muilta tähdiltä tänne on kymmeniä valovuosia, kuinka nuo ufomiehet ovat asian ratkaisset kun pääsevät tänne? Miten ne voi lennellä niin suurten etäisyyksien läpi ja oletettavasti vielä kohtuullisessa ajassa.

39

722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika usein puhutaan siitä warp teknologiasta eli avaruuden taivuttamisesta aluksen ympärillä.

      • Anonyymi

        Yhtä teoreettista kuin madonreikä aikamatkailussa. Vaatisi energioita, jotka olisivat mustan aukon gravitaation luokkaa.


      • Anonyymi

        Varmaan kollivapusen persiistä!


      • Anonyymi

        W11:

        504 ERROR
        The request could not be satisfied.
        CloudFront attempted to establish a connection with the origin, but either the attempt failed or the origin closed the connection. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error. Try again later, or contact the app or website owner.
        If you provide content to customers through CloudFront, you can find steps to troubleshoot and help prevent this error by reviewing the CloudFront documentation.
        Generated by cloudfront (CloudFront)
        Request ID: ZG59qfSsiY-YRChLK2aelPFAxUFEufPx-YU2X57iOblF7MGLEplkPA==


      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🍑 ­N­y­­­m­f­o­­­m­­­a­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      UFO tai ufo , lyhenne engl. unidentified flying object, 'tunnistamaton lentävä esine'

      Kuka on väittänyt, että ne ovat tulleet muilta tähdiltä.

    • Anonyymi

      20 vuotta sitten oli muodissa puhua alkuaine 115. propulsion ja anti-gravity ista.

      • Anonyymi

        Ei antigravitaatio mahdollistaisi sen paremmin ylivalonnopeutta. Mikään alkuaine ei voi fysiikan mukaan aiheuttaa antigravitaatiota, koska jaksollisen järjestelmän alkuaineet koostuvat kaikki samoista alkeishiukkasista ja ovat kaikki massallisia.

        Gravitaation aiheuttama voima F = G x m1 x m2 : D^2.


    • Anonyymi

      He ovat henkiolentoja. Saavat ihmisen näkemään vaikka tähden niinkuin sen Bethlehim tähden tapauksessa. Ne viisaat miehet jotka sitä seurasivat luulivat seuraavansa tähteä mutta se oli samanlainen UFO kuin monet nykyajan UFOt.

    • Anonyymi

      Kysymyksesi kuuluu samaan sarjaan kuin, kuinka joulupukki pääsee savupiipusta sisään tuomaan lahjoja? - Niin, ei ole mitään ufoja.

    • Anonyymi

      ne on olleet täällä kauan, tv 6 - ufojen mysteerit ohjelma, katsokaa, olen itsekin kokenut ja oli pelottavaa, kun ei ymmärtänyt silloin.

      • Anonyymi

        Nämä ufojen mysteerit on tarkoitettu murkkuikäisille ja sitä nuoremmille viihteeksi.
        Ainuttakaan kiistatonta todistetta maan ulkopuolisista lentolaitteista ei ole useiden vuosikymmenien tutkimuksista huolimatta.


    • Anonyymi

      Mistä näitä Ufo paskanjauhjia riittää?

    • Anonyymi

      Avaruus on pohjaton ja uffo perheen matka voi kestää vuosia, maan ilmakehään!👽

      • Anonyymi

        Ufot voi olla aikamatkustajia! eikä mistään kaukaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ufot voi olla aikamatkustajia! eikä mistään kaukaa!

        Suhteellisuusteoria tyrmää aikamatkustuksen!


    • Anonyymi

      ihmisten mielikuvituksessa!

      • Anonyymi

        Kollin mielikuvitus eläin!


    • Anonyymi

      Tekoäly vastaa:

      Spekulointi siitä, millaisella teknologialla avaruusolennot pääsisivät pitkiä matkoja maapallolle, on mielenkiintoinen ja haastava aihe. Ei ole olemassa yksiselitteistä vastausta, sillä emme tiedä, millaisia avaruusolennot ovat, mitä he haluavat ja mitä he osaavat. Voimme kuitenkin yrittää arvioida erilaisia mahdollisuuksia perustuen siihen, mitä tiedämme fysiikasta, matematiikasta ja teknologiasta. Yksi mahdollinen tapa, jolla avaruusolennot voisivat matkustaa pitkiä matkoja maapallolle, olisi käyttää kvantti-ilmiöitä, kuten kvanttilomittumista ja kvanttiportteja. Kvanttilomittuminen tarkoittaa sitä, että kaksi hiukkasta voivat olla yhteydessä toisiinsa riippumatta siitä, kuinka kaukana ne ovat toisistaan. Kvanttiportit ovat laitteita, jotka voivat siirtää kvanttitiloja hiukkasesta toiseen. Jos avaruusolennot pystyisivät luomaan ja hallitsemaan näitä ilmiöitä, he voisivat lähettää viestejä tai informaatiota maapallolle ilman viivettä tai häiriötä. He voisivat myös käyttää näitä ilmiöitä siirtämään itseään tai materiaalia paikasta toiseen. Tämä olisi eräänlainen kvantti-teleportaatio, joka ei riko valon nopeuden rajaa. https://bigthink.com/13-8/interstellar-travel/

      Toinen mahdollinen tapa, jolla avaruusolennot voisivat matkustaa pitkiä matkoja maapallolle, olisi käyttää aika-avaruuden kaarevuutta ja muodonmuutoksia. Aika-avaruus on neljän ulottuvuuden jatkumo, joka kuvaa fysiikan lakeja. Aika-avaruus voi taipua painovoiman vaikutuksesta tai energian muutosten seurauksena. Jos avaruusolennot pystyisivät luomaan ja hallitsemaan näitä kaarevuutta ja muodonmuutoksia, he voisivat luoda lyhenteitä tai oikoteitä aika-avaruudessa. Nämä lyhenteet voivat olla esimerkiksi madonreikiä tai warp-ajoneuvoja. Madonreikä on hypoteettinen tunneli, joka yhdistää kaksi erillistä paikkaa aika-avaruudessa. Warp-ajoneuvo on hypoteettinen laite, joka voi muuttaa aika-avaruuden muotoa sen ympärillä niin, että se voi liikkua nopeammin kuin valo. https://www.sciencenews.org/article/alien-quantum-communication-extraterrestrial-communication-signal

      Kolmas mahdollinen tapa, jolla avaruusolennot voisivat matkustaa pitkiä matkoja maapallolle, olisi käyttää elämänkelpoisia planeettoja tai asteroideja aluksinaan. Elämänkelpoiset planeetat tai asteroidit ovat niitä, jotka voivat ylläpitää elämää niiden pinnalla tai sisällä. Jos avaruusolennot pystyisivät löytämään ja asuttamaan tällaisia planeettoja tai asteroideja lähellä omaa kotimaailmaansa, he voisivat käyttää niitä tukikohtina tai välietappeina matkallaan maapallolle. He voisivat myös varustaa nämä planeetat tai asteroidit moottoreilla tai purjeilla, jotka voisivat liikuttaa niitä haluttuihin suuntiin. Tämä olisi eräänlainen terraformaus eli planeetan tai asteroidin muokkaaminen elinkelpoiseksi. https://www.sciencealert.com/aliens-could-be-using-quantum-communications-to-talk-across-interstellar-space

      Nämä ovat vain joitakin mahdollisia tapoja, joilla avaruusolennot voisivat matkustaa pitkiä matkoja maapallolle. Ne ovat kuitenkin hyvin spekulatiivisia ja vaativat hyvin edistynyttä teknologiaa, jota emme osaa vielä luoda tai ymmärtää. On myös mahdollista, että avaruusolennot ovat keksineet muita tapoja, joita emme ole edes kuvitelleet. Tai ehkä he eivät ole kiinnostuneita matkustamaan maapallolle lainkaan, vaan ovat tyytyväisiä omaan kotimaailmaansa. Emme voi varmasti tietää, mitä avaruusolennot ajattelevat tai tekevät, ennen kuin saamme yhteyden heihin.

      ...
      Mmm
      Jjj
      Ooo

      Niiiunnnjj

    • Anonyymi

      Eivät pääse etäisyyden syystä ja hengityskaasujen syystä eivät pärjäisi.
      Meidän hengitettävä happi-typpi kaasu on myrkkyä toisille eli suoja samalla!

    • Anonyymi

      Ne on tullu tänne silloin kun avaruus oli paljon pienempi. Avaruus kun laajenee niin nyt olisi hankalaa lähteä enää kotiplaneetoille kun tietää että matka on paljon pidempi nytten. Parempi jäädä siis tänne. Ufoilla on tukikohtia merenpohjissa ja maan alla. Myöskin niitä on vuoristoissa ja muissa karuissa paikoissa.

    • Anonyymi

      Olisiko elämänkelpoiset asteroidit, sellaisille ovat joutuneet muuttamaan joko suunnitellusti tai pakkotilanteessa. Jos kiertävät Aurinkokunnassa niin onhan sitten jonain aikoina "lyhyt matka" Maahan. Tämä voisi selittää, että ovat voineet tulla kaukaa, missä elämä on kehittynyttä ja tietoa Maan olosuhteista silti saavat ja pystyvät hyödyntämään.

    • Anonyymi

      Aurinkokunnan planeettojen kuihin ovat sitten ensin ehkä asettuneet?

      • Anonyymi

        Maan L4 pisteessä on kappale joka voi olla Alien alus! Kuitenkin L3 piste olisi ujoille parempi!


    • Anonyymi

      Kun avaat marraskesportin tulla tietenkin. Sitten karvatupillae ei ole juurikaan tekemistä.

    • Anonyymi

      Ihmisen mielikuvitus on se asian ydin, ei todellisuus.
      Ihmisen nopein avaruuden alus Voyager on vain n.20 valotunnin päässä ja lähti matkaan 1977.
      "Saavuttaa" Siriuksen etäisyyden vuonna 298 000-luvulla...

      • Anonyymi

        Ei saavuta siriusta, vaan jää kiertoradalle aurinkon ympärille. Voyager pakonopeus ihan liian hidas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei saavuta siriusta, vaan jää kiertoradalle aurinkon ympärille. Voyager pakonopeus ihan liian hidas.

        Mielikuvasta vain kyse miten kaukana kohteet ovat!
        Omituista että Nasa väitää Voyagerin 1 ja 2 poistuneen aurinkokunnasta vaikka pakonopeus on vaatimaton?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielikuvasta vain kyse miten kaukana kohteet ovat!
        Omituista että Nasa väitää Voyagerin 1 ja 2 poistuneen aurinkokunnasta vaikka pakonopeus on vaatimaton?

        Nopeuden lisäämiseksi on jo käytetty "avaruuslinkoja".
        Ottakaapas joutessannne selville, mitä ne on ja miten toimii, ellette ennestään tiedä.


    • Anonyymi

      Se Tuavettikkiin luulj ufoukkoja tavanneensa mutta se oljkin jottai muuta mitä tapahtu. Kerroin siitä joskus aaemmin mutta en nyt viiti toestaa kun palstan piäjehu on ruvennu sensuroemaan näetä minun juttuja.

    • Anonyymi

      Ihmisten mielikuvituksen voimalla vain!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihminen vain todella tyhmä olento ja alkaa uskomaan kaikkeen: Jumalat on maan alkuasukkaiden mielikuvia ja ne elävät edelleenkin vaikka eivät ole olemassa!

    • Anonyymi

      Ufot matkustavat ajassa. Heidän teknologiansa on niin kehittynyttä, että pystyvät siirtymään ajassa eteenpäin tarvittavan määrän. Kohde onkin sitten aivan lähellä.

    • Anonyymi

      mars on jätetty planeetta...miljoonia vuosia sitten....me maa ollaan nuori ...
      maailman kaikeudessa on miljoonia sivilisaatioita ..ollaan täällä ja käyttäydytään..
      sit selvyiduytään..

    • Anonyymi

      Poimuajo.

    • Anonyymi

      Se, ettei vieraat sivilisaatiot jo ole täällä todistaa sen että ylivalonnopeudella matkustaminen ei ole mahdollista. Jos olisi, he olisivat jo joka paikassa.

      • Anonyymi
        UUSI

        Itse asiassa 10 % valonnopeudesta riittäisi siihen, että luotain voisi lentää Linnunradan laidasta laitaan vain n. miljoonassa vuodessa. Jos teknisiä sivilisaatioita olisi ollut Linnunradalla edes miljardi vuotta, niin Enrico Fermiä lainaten: "Missä he sitten ovat ?" Miljardi vuotta sitten lähetetyt itseään monistavat luotaimet olisivat ehtineet Linnunradan jokaiseen kolkkaan paljon alle valonnnopeuden.


    • Anonyymi
      UUSI

      Onhan avaruudessa se sadistinen jumalakin joka vaatii rakastamaan itseään tai kiduttaa loputtomasti eli kunnon lastenystävä kyseessä!...
      Miksi siis ei olisi ufo-olentoja jotka vain matkustaa tänne ei mihinkään tarpeeseen ja pähkäilee meitä...

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe