Aurinkomyrskyjä marraskuu 2023

Anonyymi-ap

Milloin on magneettimyrskyjä marraskuussa 2023?

Sääpalvelut raportoivat, että myrskyaalto jatkuu kuun alusta marraskuun 15. päivään. Huippuvaikutukset näkyvät 9., 13. ja 14. marraskuuta.

Marraskuun 8. päivänä maapallon asukkaat voivat tuntea tilansa heikkenevän, sillä alkaa nelipistemyrsky, joka päättyy 9. marraskuuta. 10. marraskuuta myrsky on voimakas kolme, mikä on edelleen havaittavissa sääherkille ihmisille.

Myös 13. ja 14. marraskuuta auringon aktiivisuus lisääntyy, mutta 15. päivänä se laskee yhteen pisteeseen.



Kuinka selviytyä magneettisesta myrskystä?

Magneettisten myrskyjen aikana on tärkeää seurata lapsia, koska alle 5-vuotiaat lapset ovat fyysisesti ja henkisesti erittäin herkkiä myrskyille. Nykyään on tärkeää noudattaa uni- ja ruokailuaikatauluja, olla tarkkaavaisempia ja suvaitsevaisempia mielialansa muutoksiin.

Vanhusten, samoin kuin kroonisten sairauksien, on noudatettava yleisiä suosituksia: luopua alkoholista, rasvaisista ja mausteisista ruoista sekä ylläpidettävä juomista. On myös tärkeää sisällyttää vihanneksia ja hedelmiä päivittäiseen ruokavalioon.

10

492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tähtitieteen alennustila!

      • Anonyymi

        Kollin sinolitila


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kollin sinolitila

        Kuopiossa meno päällä taas!


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­­N­y­­­m­­­f­­o­m­­­a­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18092782r

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Sinua ympäröivät jatkuvasti moninkertaisesti vahvemmat magneettikentät, kuin mitä Auringon magneettimyrsky Maan pinnalle aiheuttaa.
      Kirjoittelusi on hömppää.

    • Anonyymi

      Ennalta arvaamaton aurinko. Kuinka kauan magneettinen myrsky kestää?


      Kun Etelä-Venäjällä eilen 5. marraskuuta ihailtiin epätavallisia punaisia ​​revontulia, monet ihmiset kärsivät pään, sydämen kivuista ja verenpaineesta, ja vielä useammat ihmiset tunsivat itsensä täysin murtuneeksi. Kaikki eivät voi paremmin lähipäivinä.

      Kyse on poikkeuksellisen voimakkaasta magneettimyrskystä, joka aiheutti punaista hehkua ja monia terveysongelmia sydän- ja neurologisille potilaille. Pitkä lomaviikonloppu oli pilalla.

      Ennusteet eivät ennusta mitään?
      On mielenkiintoista, että jos nämä ihmiset olisivat katsoneet aurinkomyrskyjen ennustetta, he olisivat nähneet, että 5. marraskuuta heitä odotti rauha ja armo - K-indeksin odotettiin olevan tyyni, 2. Mutta näin oli vain aamulla. Ja klo 13.00 alkaen tähtitieteilijät alkoivat tallentaa auringon aktiivisuuden hyppyä Kp 7:ään - tämä on ns. voimakas magneettinen myrsky. Ja herkät potilaat tunsivat sen itse. Heidän ei tarvinnut mennä Venäjän tiedeakatemian avaruustutkimuksen laitoksen aurinkoastronomian laboratorion verkkosivuille, missä he tekevät ennusteita magneettisista myrskyistä ja korjaavat niitä todellisen tilanteen mukaan.


      Menikö kaikki sekaisin? Tähtitieteilijät selittivät, miksi he nukkuivat läpi voimakkaan magneettisen myrskyn

      Tähtitieteilijät myönsivät, etteivät he pystyneet ennustamaan tätä aurinkoplasman vaikutuksesta johtuvaa poikkeuksellisen suurta magneettista myrskyä. Heillä on selitys, miksi kaikki tapahtui tällä tavalla. Mutta tämä koko ennusteiden ja todellisuuden välinen ristiriita muistuttaa meitä meteorologian historiasta. Viime aikoihin asti oli paljon vitsejä sääennusteista. Tässä suosituin:

      Soita sääasemalle:

      — Hei, onko tämä sääasema?

      - Joo!

      - Täällä, kellaristani, palomiehet pumppaavat ulos valopilviäsi...

      Viimeaikainen säähistoria
      Vitsit sivuun, mutta helmikuussa 2005 pääkaupungissa oli tästä syystä kova skandaali. Silloinen pormestari Juri Lužkov sanoi kieltäytyneensä rahoittamasta sääennusteita rangaistuksena vääristä ennusteista. Hän sanoi työskentelevänsä heidän kanssaan vain sopimusperusteisesti: jos ennuste toteutuu - saa palkkaa, jos se ei toteudu - maksa sakko. Syynä on se, että kaupunki kärsi valtavia tappioita väärien ennusteiden vuoksi. Ajan myötä ongelma ratkesi, tänään sää ennustetaan erittäin tarkasti ja täsmällisesti.

      Mutta aurinkoisella säällä asia on päinvastoin; tähtitieteilijät eivät piilota sitä tosiasiaa, että heidän ennusteensa ovat hyvin ehdollisia. Sen arviointimenetelmät ovat epätäydellisiä. Ja tämä tilanne on globaali. Toistaiseksi tutkijoilla ei ole tekniikoita, joiden avulla he voisivat tehdä tarkempia ennusteita. Ja tämä tarkoittaa, että olemme tuomittuja elämään epävarmuudessa tällä alueella.


      Myrsky on tulossa pian! Magneettisten myrskyjen vaikutus ihmisten terveyteen

      Kuinka selviytyä marraskuun puoliväliin asti?
      Tässä välitön ennuste: Ankara geomagneettinen myrsky voi kestää marraskuun 15. päivään. Ja aktiivisuuden huippu saattaa olla 9.

      "Onpa se näin vai ei, tähtitieteilijät ilmoittavat meille tapahtumien edetessä", sanoo Konstantin Spakhov, lääketieteen kandidaatti, yleislääkäri ja gastroenterologi. "Mutta monet sairaat ihmiset tuntevat magneettimyrskyjen voiman ilman heidän kehotuksiaan. Mitä heidän pitäisi tehdä? Toistakaamme tärkeitä tietoja tällaisia ​​tapauksia varten. Korkealla auringon aktiivisuudella he voivat kokea kohonnutta verenpainetta (jopa hypertensiivisiä kriisejä), mahdollisia migreenikohtauksia, muita päänsärkyä, sydänkipuja, rytmihäiriöitä ja monia muita epämiellyttäviä oireita, kuten heikkoutta, väsymystä jne. Lisääntynyt sydänkohtausten ja aivohalvausten riski.


      Milloin magneettimyrskyjä odotetaan marraskuussa 2023?

      Seuraa siksi terveysindikaattoreitasi, ensisijaisesti pulssia ja verenpainetta. Älä koskaan jätä lääkkeiden ottamista väliin. Ota tarvittaessa lisälääkkeitä, mukaan lukien rauhoittavat lääkkeet. Vältä stressiä ja fyysistä aktiivisuutta. Mutta voit kävellä rennosti ilman ongelmia. Jos haluat nukkua, nuku enemmän. Jos verenpaine nousee lisälääkkeistä huolimatta tai rintakipu ei häviä vaan pahenee, soita ambulanssi. Tämä on tärkeää verenpainekriisin, aivohalvauksen ja sydänkohtauksen kehittymisen estämiseksi.

    • Anonyymi

      Verinen taivas. Fyysikko selitti, miksi revontulet olivat punaisia ​​ja olivatko ne vaarallisia


      Marraskuun 5. päivän iltana laajamittaisia ​​revontulia havaittiin monilla Venäjän alueilla. Ne näkyivät jopa etelässä, Krimillä ja Rostovin alueella. Auroroilla oli voimakas punainen sävy, jota nähdään harvoin.

      Syynä on erittäin voimakas magneettinen myrsky, joka peitti planeetan, yksi voimakkaimmista viime vuosina. Se alkoi maan päällä noin klo 13.00 Moskovan aikaa sunnuntaina ja jatkuu tähän päivään asti. Mutta miksi revontulet olivat punaisia, ja eikö tämä ilmiö ole vaarallinen lentokoneille, kuten jotkut sähkekanavat kiiruhtivat kirjoittamaan?

      Tavallisesta päästöstä on tullut äärimmäinen
      "Tapahtuman aiheutti plasmapilvi, joka sinkoutui Auringosta Maata kohti noin kaksi päivää sitten, 3. marraskuuta. Kaikilla viitteillä heittoa pidettiin tavallisena, Venäjän tiedeakatemian avaruustutkimuslaitoksen aurinkoastronomian laboratorion ja SB RAS:n aurinko-maafysiikan instituutin lausunnossa todettiin. "Sekä poiston nopeus että voima, kuten nyt on selvää, arvioitiin täysin väärin, vaikka tämä ei vieläkään selitä, kuinka niin heikko syy voisi aiheuttaa havaitun tasoisen myrskyn."


      Menikö kaikki sekaisin? Tähtitieteilijät selittivät, miksi he nukkuivat läpi voimakkaan magneettisen myrskyn

      Kuten tutkijat selventävät, avaruusalusten, joiden kautta plasmapilvi kulki Maahan, mittaukset osoittivat, että sillä oli oma magneettikenttä, joka oli suunnattu vastakkain Maan magneettikentän suuntaan. Tämä todennäköisesti lisäsi vaikutusta planeetan magnetosfääriin.

      Magneettinen myrsky luokiteltiin G3:ksi (tämä on kolmas luokka 5 pisteen asteikolla). Se jäi kuitenkin 23.-24. huhtikuuta myrskylle, joka huipussaan saavutti G4:n ja nousi ennätystapahtumaksi ei vain tälle vuodelle, vaan myös useille viime vuosille.

      "Maa on tällä hetkellä aurinkoplasman pilvessä, jossa se ilmeisesti pysyy ainakin huomiseen aamuun asti", kertoo Solar Astronomy Laboratory. — Melkein koko itäinen pallonpuolisko pohjoisella leveysasteella 65 astetta ja sitä korkeammalla on "tulvinut" revontulia. Yksittäiset raidat voivat laskea 50-55 asteen leveysasteille, mutta toistaiseksi tällaisia ​​ilmoituksia ei ole saatu."

      Soveltavan geofysiikan instituutin ennusteen mukaan 6. marraskuuta geomagneettinen kenttä on heikosti häiriintynyt ja 7. marraskuuta epävakaa. "Säteilytilanteen odotetaan jatkuvan häiriöttömänä. HF-radioviestintäolosuhteet voivat huonontua päivän aikana”, instituutin verkkosivuilla kerrotaan.


      Ennalta arvaamaton aurinko. Kuinka kauan magneettinen myrsky kestää?

      "Kuvitellaan, että tämä on kakku..."
      Aif.ru pyysi selittämään, mikä aiheutti eilisen revontulien punaisen värin ja voivatko ne muodostaa uhan lentokoneille, aif.ru kääntyi Fyysisen instituutin puoleen. P. N. Lebedev RAS.

      "Aurora syntyy, kun aurinkotuulen hiukkaset törmäävät maan yläilmakehän kanssa. Tämä johtaa sen koostumukseen sisältyvien kaasujen atomien ja molekyylien virittymiseen. Ne alkavat säteillä eri spektrilinjoissa, ja sitten näemme revontulia, sanoo tutkija Fysiikan instituutin Astrospace Centeristä. P. N. Lebedeva RAS Vjatšeslav Avdeev. — Sen väri riippuu korkeudesta, josta säteily tulee. Suuremmilla kaasutiheyksillä, eli ilmakehän alemmissa kerroksissa, se on vihreä ja ylemmissä kerroksissa punainen.

      Kuvitellaan, että tämä on kakku: ylhäällä on punainen "kerma" ja alaosassa vihreä "taikina". Koska revontulia esiintyy planeetan ylemmillä (pohjoilla) leveysasteilla, sen "hattu" näkyy paremmin etelässä sijaitsevalle tarkkailijalle. Niinpä mitä etelämpänä tarkkailija on, sitä enemmän punaista "kermaa" hän näkee ja sitä vähemmän vihreää "taikinaa" hän näkee. Ja mitä pohjoisempana se on, sitä enemmän värisekoituksia on ja sitä monipuolisempi kuva on.

      Tällaisia ​​valoja tulee lisää ja lisää
      Mitä tulee lentokoneisiin kohdistuvaan uhkaan, revontulia ei tarvitse pelätä, Vjatšeslav Avdeev sanoo. Niitä esiintyy paljon korkeammilla korkeuksilla kuin matkustajalentokoneet lentävät. Tasoa ei ole kytketty sähköpiiriin, ja sen mitat ovat pienet: on epätodennäköistä, että indusoituneiden virtojen jännitteiden ero sen eri päissä on merkittävä.

      ”Tiedetään, että magneettimyrskyt aiheuttavat toimintahäiriöitä laitteissa. Ja mitä voimakkaampi auringon massapäästö on, sitä suurempi on negatiivinen vaikutus”, tutkija jatkaa. — Pintavarauksia voi ilmaantua muuntajiin ja putkiin, ja energiaverkot voivat vioittua. Satelliittinavigointijärjestelmät voivat antaa virhesignaalin, joka vaikuttaa saman lentokoneen turvallisuuteen. Mutta tämä on mahdollista erittäin voimakkaiden magneettisten myrskyjen aikana, ja eilinen myrsky ei vastaa voimaansa.


      Etelä-Venäjän asukkaat näkivät punaisen auroran taivaalla

      • Anonyymi

        Vahvin geomagneettinen myrsky koko havaintohistorian aikana tapahtui vuonna 1859; se jäi historiaan Auringon supermyrskynä tai "Carringtonin tapahtumana". Sitten lennätinjärjestelmät kaikkialla Euroopassa ja Amerikassa epäonnistuivat. Sen jälkeen mitään tällaista ei ole tapahtunut, ja ainoa pelon arvoinen asia on juuri tällainen tapahtuma. Meidän aikanamme se voisi johtaa


    • Anonyymi

      ei ole näkynyt revontulia, eikä aurinkomjyrskyjä. Missähän ne luuraa. Tääkin ihan höpöhöpöä, että Aurinko vaihtas napojaan 11 vuoden välein. Eikös siinä navan vaihdossa mee ainakin 20 vuotta. Nekään pilkut sieltä näy ees hitsauslasin läpitte. Miksi uskotte kaiken mistä ei tiedetä oikeesti mitään.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      203
      2412
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      62
      2308
    3. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      71
      2053
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      311
      1891
    5. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      147
      1495
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      89
      1404
    7. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      37
      1245
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      89
      1176
    9. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1166
    10. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      184
      1112
    Aihe