Pasta kastikkeita en ole ennen tehnyt mutta jospa tekis pastaa tai keittäis makaronia niin mikä kastike sopis
Sanokaas helppoja nopeita ja hyviä
27
287
Vastaukset
- Anonyymi
Sinappianjoviskastike. Sinappia pannulle ja 5kg anjoviksia tulee hyvä
- Anonyymi
Kypessät jauhelihan ja lisäät Barilla Clasicon. Jos vähän parempaa, lisäät lopuksi joukkoon kermaa.
- Anonyymi
Kypsennät kanafilesuikaleita ja lisäät lopuksi joukkoon aurinkokuivattu tomaatti- tai yrttittuorejuusto
Kermaa ja aurajuustoa..
- Anonyymi
Onko pitkien ihmisten spesiaali?
Anonyymi kirjoitti:
Onko pitkien ihmisten spesiaali?
No lisäksi voipi laittaa oikeastaan mitä vaan. Kinkkua, kanaa, katkarapuja, kasviksia, sieniä, kanamunaa, porsasta tai vaikka ihan vain kermaa ja aurajuustoa pastan kanssa. Ja hyvää on.
- Anonyymi
Eikö jauhoja kuten ruskeakastikkeeseen eli miten teet helpon nopean liemen kastikkeeseen
Anonyymi kirjoitti:
Eikö jauhoja kuten ruskeakastikkeeseen eli miten teet helpon nopean liemen kastikkeeseen
Ei jauhoja. Paksua ruokakermaa ja se aura. Siitä tulee hyvää.
Tässä yksi suosikkini.
1 x purjo hienonnettuna
1-2 x herkkusieniä suolaliemessä
1 pss kinkkusuikaleita
1 pieni pussi katkarapuja
2-3 prk ruokakermaa
1 x aurajuusto
Kuullota kevyesti purjo. Kaada joukkoon sienet liemineen. Sekaan kinkku. Siihen aurajuusto sulatetaan. Heitetään kerma sekaan. Kiehautetaan. Lämpö pois ja katkaravut jäisenä - sekoitetaan. Valmis.
Parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä.- Anonyymi
Jep, pinaatinlehtiäkin sinne vois lisätä, tulee väriäkin kastikkeeseen. Mä just hiljan sellaisen äkkipikaa väsäsin, kun ei muutakaan jääkaapista oikein löytynyt,
Yksinkertaisin varmaan on sulatetu voi ja silputtu persilja, vain aivan pienimäärä spagetin päälle! Jos ainoastaan itselleni keitän sagettia niin; veden pois kaadettuani pieni pala voita, ehkä teelusikallinen ja silputtua persiljaa runsaasti kierretään sekaisin ja annetaan hautua 2 min. kannen alla spagetti maustuu tasaisesti.
Siis paremman makuista kuin uskoisitkaan; taatusti terveellistä ja nälkä lähtee helposti! Anonyymi kirjoitti:
Jep, pinaatinlehtiäkin sinne vois lisätä, tulee väriäkin kastikkeeseen. Mä just hiljan sellaisen äkkipikaa väsäsin, kun ei muutakaan jääkaapista oikein löytynyt,
Yksinkertaisin varmaan on sulatetu voi ja silputtu persilja, vain aivan pienimäärä spagetin päälle! Jos ainoastaan itselleni keitän sagettia niin; veden pois kaadettuani pieni pala voita, ehkä teelusikallinen ja silputtua persiljaa runsaasti kierretään sekaisin ja annetaan hautua 2 min. kannen alla spagetti maustuu tasaisesti.
Siis paremman makuista kuin uskoisitkaan; taatusti terveellistä ja nälkä lähtee helposti!Pistetään korvan taakse.
- Anonyymi
Pekonia, sipulia ja herkkusieniä. Tuoretta persiljaa ja pieni valkosipuli. Vähän voi jatkaa tuorejuustolla tai kermalla, mutta ei tarvitse enää paljon sitä kalorilisää.
Pastan kanssa sopii ihan tavallinen ja mutkaton tomaattikastike, tai pesto. Ei kannata ajatella liian monimutkaisesti. Helpoimmat reseptit ovat usein niitä parhaita ja herkullisimpia.
- Anonyymi
Teetkö tomaattikastikkeen ketsupista sano joku liemi ohje ja miten teet liemen ja mausteetja kastikkeeseen voi jokainen lisätä mqkujensa mukaan esim jauhelihaa kanaa ym mutta tarkoitan nyt pelkkää kastiketta
Anonyymi kirjoitti:
Teetkö tomaattikastikkeen ketsupista sano joku liemi ohje ja miten teet liemen ja mausteetja kastikkeeseen voi jokainen lisätä mqkujensa mukaan esim jauhelihaa kanaa ym mutta tarkoitan nyt pelkkää kastiketta
Voi lisätä jauhelihaa, jos haluaa, tai kasviksia ohuina siivuina (porkkanaa, kesäkurpitsaa, sipulia, jne.). Kastike on helpoo keittää kokoon. Laitetaan tomattimurskaa tölkistä, lusikallinen tomaattipyreetä, valkosipulia, basilikaa, oreganoa, suolaa, pippuria (mausteet oman maun mukaan).
- Anonyymi
tosi.typy kirjoitti:
Voi lisätä jauhelihaa, jos haluaa, tai kasviksia ohuina siivuina (porkkanaa, kesäkurpitsaa, sipulia, jne.). Kastike on helpoo keittää kokoon. Laitetaan tomattimurskaa tölkistä, lusikallinen tomaattipyreetä, valkosipulia, basilikaa, oreganoa, suolaa, pippuria (mausteet oman maun mukaan).
Anteeksi vuan mutta eikö tuosta tule aika paksua eli esim keität kattilallisen makaronia niin kauhallinen kastiketta kun paksua mutta ohut kastike riittosampaa ainakin luulisin niin mutta en ole mikään kokki
Anonyymi kirjoitti:
Anteeksi vuan mutta eikö tuosta tule aika paksua eli esim keität kattilallisen makaronia niin kauhallinen kastiketta kun paksua mutta ohut kastike riittosampaa ainakin luulisin niin mutta en ole mikään kokki
Juu. Lusikalla annostellaan raaka-aineita ja kauhalla ammennetaan lopputuotetta. Ja pannussa, padassa ja kattilassa pitää olla musta kylki.
Anonyymi kirjoitti:
Anteeksi vuan mutta eikö tuosta tule aika paksua eli esim keität kattilallisen makaronia niin kauhallinen kastiketta kun paksua mutta ohut kastike riittosampaa ainakin luulisin niin mutta en ole mikään kokki
En pidä litkusta kastikkeesta, se jää lautasen pohjalle pelkäksi liemeksi.
Kypsentäessä kasviksista erittyy nestettä ja tomaatit menevät kasaan. Siitä tulee juuri sopivan paksua ja hyvää.- Anonyymi
scrg kirjoitti:
Juu. Lusikalla annostellaan raaka-aineita ja kauhalla ammennetaan lopputuotetta. Ja pannussa, padassa ja kattilassa pitää olla musta kylki.
Eli helpommalla pääsee kun unohtaa pastat ja keittää perunoita ja siihen kastikkeita eli kunnon ruokaa mut olis voinu kokeilla pastoja mut hankalalta vaikuttaa
- Anonyymi
tosi.typy kirjoitti:
En pidä litkusta kastikkeesta, se jää lautasen pohjalle pelkäksi liemeksi.
Kypsentäessä kasviksista erittyy nestettä ja tomaatit menevät kasaan. Siitä tulee juuri sopivan paksua ja hyvää.No ei niin litkua etteikö haarukalla pystyisi syömään ja sevottaa pastan ja kastikkeen eli ei keittoa mut ikävää lautasellinen pastaa ja 5 litran kattilallinen kastiketta ja kuivaa ei riittänyt kastike lautaselle pastaa eli on liian paksua kastiketta
Anonyymi kirjoitti:
Eli helpommalla pääsee kun unohtaa pastat ja keittää perunoita ja siihen kastikkeita eli kunnon ruokaa mut olis voinu kokeilla pastoja mut hankalalta vaikuttaa
Juu. Peruna on hyvä. Amerikassa keksitty ja hyväksi havaittu tundraolosuhteisiin. Parempi että ei koske pastoihin, kohta olet muuten makustelemassa että onko nyt aldente ja sitten alat makaronin lisäksi kokeilemaan mitä lie fusilleja ja tagliatelleja ja sitten huudat mammamiaa ja pian olet cosa nostran sun muiden pauloissa ja saat uimaräpylät betonista ja löydät itsesi meren pohjasta. Potut on parempia.
- Anonyymi
Paistat jauhelihaa ja kippaat siihen pari purkkia tomaattimurskaa, mustapippuria ja suolaa voi ripotella mausteeksi. Muuta ei tarvitse.
-harmiseikirj- - Anonyymi
Lämmittää öljytilkassa paprikajauhetta ja meiramia. Se riittää.
400g sikanautaeläintä lihamyllyn läpi survottuna, pari sipulia, tölkki tomaattia ja pari kynttä valkosipulia. Mausteita.
- Anonyymi
Ei mikään! Pasta kuivana tonttu!
Siis kiistatta nopein kastike pastalle eli makaronille on voi/pesto/ketsuppi, noin esimerkiksi. SItten on se opiskelijoiden suosikki, nistipasta eli makaroni ja sen kyytipojaksi purkki tonnikalaa ja jos haluaa hifistellä, pussi hemapa:ta, lisukkeet tietty pannun kautta kierrätettyinä ja reilulla voilla voideltuina.
Rakastan pastaruokia. 😋 voisin vaan syödä kaiket päivät pastaa☺️
Ihan pelkkä kerma/ruokakerma riittää siihen vähän aurajuustoa, jauhelihaa tai kanaa. Sipulia. Kirsikkatomaatteja ja kurkku viipaleita niin nams😋- Anonyymi
Heität vaan parhaat palat kerralla pataan
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 888159
- 896248
Minua nainen harmittaa, että en pääse sun rahoihin käsiksi
En pysty myöskään pilaamaan elämääsi niin kauan kun sulla on fuck off pääomaa. Harmittaa myös etten tiedä kuinka paljon556188Sydän karrella
Jos yritän olla niin rehellinen kuin pystyn paljastamatta mitään tärkeää. Ensiksi mä huomasin sun tuijottavan mua. Ihme344751- 503245
- 373243
- 442789
Sinällään hauska miten jostakin
jaksetaan juoruta vaikka mitä. Jakorasia yms. Raukkamaista toimintaa. Annetaan jokaisen elää rauhassa eikä levitellä per462730- 472695
Olet taitava
monessa asiassa. Myös siinä, miten veit sydämeni. Äkkiarvaamatta, pikkuhiljaa. Yhtäkkiä huomasin että minusta puuttuu jo562632