Onhan siinä hyväkin puoli, ettei enää valmisteta hyvänmakuisia makeisia, niin eipä tarvitse karkkia ja suklaakonvehteja ostaa. Säästyy rahaa ja eihän sokerin syönti ole terveellistäkään.
Onko pahanmakuisten karkkien syy huonot ja halvat raaka-aineet vaiko mikä? Tekstuurikin karkeissa on nykyään hyvin outo.
Eikö nykyään vain enää osata valmistaa makeisia, onko taito hävinnyt ja uusavuttomuus sillekin alalle puskenut tilalle?
Keksitkin leivottiin ennen voilla. Nyt niissä on pahanmakuista palmuöljyä tai jotain muuta keinopas.. rasvaa.
Sääliksi käy niitä nuoria ihmisiä, jotka eivät ole koskaan syöneet karkkeja, ja keksejä, joita oli kaupoissa ennen vanhaan - hyvään aikaan. Silloin prioriteetti ei ollut voiton maksimointi, vaan hyvän ja mahdollisimman luontaisen tuotteen valmistus. Nyt hyvää saa vain itse tekemällä.
Ennen oli kaikki karkit parempia
Anonyymi-ap
1
205
Vastaukset
- Anonyymi
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
😋 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#18118042L
🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jäätävä epävarmuus
Mistä tää hirveä epävarmuus molemminpuolin johtuu? Pohjimmiltaan uskon, että molemmat tietää, että tunteita on. Vai onko851997- 431580
Persut romahti Haapaveellä, kiitos Ilkka!
Persut saivat historiallisen tappion haapaveellä! Kiitos Ilkka!621281- 741128
- 761110
Pitsaa selliiä
Onko uudet pitsat hyviä, kannatteooko käyvä vai suosiollako pittää hilipasta sotkamoon261054- 591021
- 35987
- 37883
- 39834