Onhan siinä hyväkin puoli, ettei enää valmisteta hyvänmakuisia makeisia, niin eipä tarvitse karkkia ja suklaakonvehteja ostaa. Säästyy rahaa ja eihän sokerin syönti ole terveellistäkään.
Onko pahanmakuisten karkkien syy huonot ja halvat raaka-aineet vaiko mikä? Tekstuurikin karkeissa on nykyään hyvin outo.
Eikö nykyään vain enää osata valmistaa makeisia, onko taito hävinnyt ja uusavuttomuus sillekin alalle puskenut tilalle?
Keksitkin leivottiin ennen voilla. Nyt niissä on pahanmakuista palmuöljyä tai jotain muuta keinopas.. rasvaa.
Sääliksi käy niitä nuoria ihmisiä, jotka eivät ole koskaan syöneet karkkeja, ja keksejä, joita oli kaupoissa ennen vanhaan - hyvään aikaan. Silloin prioriteetti ei ollut voiton maksimointi, vaan hyvän ja mahdollisimman luontaisen tuotteen valmistus. Nyt hyvää saa vain itse tekemällä.
Ennen oli kaikki karkit parempia
Anonyymi-ap
0
255
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sannan kirja USA:n bestseller!
"Congratulations to Sanna Marin's HOPE IN ACTION, officially a USA TODAY bestseller!" Kertoo Scribner. Mitäs persut tä15111396- 288092
Metsäalan rikolliset
Jokohan alkaa vähitellen kaatua kulissit näillä ihmiskauppaa harjoittavilla firmoilla.565874Ruotsalaistoimittaja: "Sanna Marinin saunominen saa minut häpeämään"
Sanna Marinin kirja saa täyslaidallisen ruotsalaislehti Expressenissä perjantaina julkaistussa kolumnissa.....voi itku..1624719- 144653
Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai324331Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas844183- 843477
- 803230
- 481741