Mulla on aika suppeet tiedot/taidot asian suhteen.
Mulla menee aura, rainbown sinihome, britti stilton, ja blå castello.
Eniten tykkään stiltonista. Kun taas castelloa ei voi laittaa pizzaan sen kermaisuuden takia.
Millä juustoilla vois kasvattaa sivistystä asian suhteen..?
Tv TimmyH
Hyviä sinihomejuustoja
11
201
Vastaukset
- Anonyymi
Jonkun asiasta tietävän mielipiteen haluaisin kuulla. Että pärjääkö noilla vai pitääkö makureviiriä laajentaa. Esim Grillrouvan mielipiteen haluaisin kuulla.
Tv TimmyH- Anonyymi
Grillirouvan mielipiteet voit kyllä unohtaa ja myöskin jos laitat sitä sinihomejuustoa pizzaan.
Arvasin, että grillirouvan asiantuntevaa mielipidettä kaivataan. Minusta Stilton on hyvä ja koska pudät siitä niin uskallan suositella Roqueforttia, Societea tai Papillonia. Minusta Roquefort on voimakas, suolainen ja muihin sinihomejuustoihin verrattuna kostean mehevä. Nautiskelujuusto.
St Agur on myös hyvä, hieman miedompi.
Peltolan Blue on myös ihan hyvä kotimainen pientilan juusto. Se on Roquefort -tyyppinen, mutta noihin kahteen verrattuna mieto. Toimii porttijuustona sinihomejuustojen paheisiin 😀
Niin ja iskihän tähän kiinni kateellinen kyttääjäni. Onko kyttääjän kanapihvit riittävän kuivia ja ylikypsiä? 😆- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Grillirouvan mielipiteet voit kyllä unohtaa ja myöskin jos laitat sitä sinihomejuustoa pizzaan.
No kyllähän sinihome sopii, samoin kuin feta/vuohen juusto..
Tv TimmyH - Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
Arvasin, että grillirouvan asiantuntevaa mielipidettä kaivataan. Minusta Stilton on hyvä ja koska pudät siitä niin uskallan suositella Roqueforttia, Societea tai Papillonia. Minusta Roquefort on voimakas, suolainen ja muihin sinihomejuustoihin verrattuna kostean mehevä. Nautiskelujuusto.
St Agur on myös hyvä, hieman miedompi.
Peltolan Blue on myös ihan hyvä kotimainen pientilan juusto. Se on Roquefort -tyyppinen, mutta noihin kahteen verrattuna mieto. Toimii porttijuustona sinihomejuustojen paheisiin 😀
Niin ja iskihän tähän kiinni kateellinen kyttääjäni. Onko kyttääjän kanapihvit riittävän kuivia ja ylikypsiä? 😆Roquefort on tuttua ja hyvää oli. Muuten noi oli mulle täyttä hepreaa. Täytyy noihin tutustua.
Tv TimmyH - Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
Arvasin, että grillirouvan asiantuntevaa mielipidettä kaivataan. Minusta Stilton on hyvä ja koska pudät siitä niin uskallan suositella Roqueforttia, Societea tai Papillonia. Minusta Roquefort on voimakas, suolainen ja muihin sinihomejuustoihin verrattuna kostean mehevä. Nautiskelujuusto.
St Agur on myös hyvä, hieman miedompi.
Peltolan Blue on myös ihan hyvä kotimainen pientilan juusto. Se on Roquefort -tyyppinen, mutta noihin kahteen verrattuna mieto. Toimii porttijuustona sinihomejuustojen paheisiin 😀
Niin ja iskihän tähän kiinni kateellinen kyttääjäni. Onko kyttääjän kanapihvit riittävän kuivia ja ylikypsiä? 😆Ihan oikeasti älä jaksa, koska et edes osaa olla huvittava vaikka noita hymiöitä laitatkin, ilmeisesti sinulla on omaa narsistista kivaa ja ei kukaan ole sinulle kateellinen.
Anonyymi kirjoitti:
Ihan oikeasti älä jaksa, koska et edes osaa olla huvittava vaikka noita hymiöitä laitatkin, ilmeisesti sinulla on omaa narsistista kivaa ja ei kukaan ole sinulle kateellinen.
"Ihan oikeasti älä jaksa..."
Tuonkin heiton sinun suuntaan olisin jättänyt tekemättä, jos et olisi tullut perskärpästelemään taas kun nikkini mainittiin. Ilmeisesti joku kommenttini on mennyt todella syvälle ihon alle kun noin pitää stalkata.- Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
Arvasin, että grillirouvan asiantuntevaa mielipidettä kaivataan. Minusta Stilton on hyvä ja koska pudät siitä niin uskallan suositella Roqueforttia, Societea tai Papillonia. Minusta Roquefort on voimakas, suolainen ja muihin sinihomejuustoihin verrattuna kostean mehevä. Nautiskelujuusto.
St Agur on myös hyvä, hieman miedompi.
Peltolan Blue on myös ihan hyvä kotimainen pientilan juusto. Se on Roquefort -tyyppinen, mutta noihin kahteen verrattuna mieto. Toimii porttijuustona sinihomejuustojen paheisiin 😀
Niin ja iskihän tähän kiinni kateellinen kyttääjäni. Onko kyttääjän kanapihvit riittävän kuivia ja ylikypsiä? 😆Joo. Kyllä Roquefort on paras kun tarkemmin ajattelee. Oikein voimakas ja oikein suolainen. Jos muistan oikein.
Tv TimmyH - Anonyymi
😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍
🔞 Nymfomaani -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21
🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞
- Anonyymi
Minusta stilton on yliarvostettua.Mitä noita nyt olen syönyt niin auran valitsisin ja en siis ole kaikkia maistanut mitä löytyy
- Anonyymi
Hyviä ovat kun hinta alle10€/kg, poikeustapauksessa voi ostaa 14€/kg, mutta hyvin voi olla ilmankin. Ennen laitoin aina pizzalle, nyt vain jos sopivan hintaista eikä välttämättä sittenkään, ovathan valtavan rasvaisia ja suolaisia.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tirkistelijä T...
Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin31844Liian kiltti.. ?
Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?2281501Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:
Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.24214661982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike501322Pääsit nainen todella
lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t1051288- 111159
- 1541121
Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana
Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen2771116- 661113
- 190899