Slim heräsi henkiin

Anonyymi-ap

Japan Aerospace Exploration Agency sanoi, että se palautti yhteyden laskeutujaan sunnuntai-iltana, mikä osoittaa, että häiriö oli korjattu.

Sen aurinkokennot toimivat jälleen sen jälkeen, kun valaistusolosuhteiden muutos antoi sen saada auringonvaloa, virasto sanoi.

Se ei pystynyt tuottamaan sähköä laskeutuessaan 20. tammikuuta, kun aurinkokennot osoittivat poispäin Auringosta.

Smart Lander for Investigating Moon (Slim) -avaruusaluksella Japanista tuli vasta viides maa, joka on saavuttanut pehmeän kosketuksen Kuuhun Yhdysvaltojen, entisen Neuvostoliiton, Kiinan ja Intian jälkeen.

Laskuri analysoi kivien koostumusta etsiessään vihjeitä kuun alkuperästä, Jaxa sanoi.

Slim laskeutui Shioli-nimellä tunnetun päiväntasaajakraatterin reunaan, 55 metrin (180 jalan) etäisyydelle kohteestaan ​​kraatterissa. Jaxa kuvaili sitä "ennennäkemättömäksi laskeutumiseksi".

20

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jaxa jakaa suttukuvia.

      • Anonyymi

        Hmm.. W10 hidastuu, hidastuu, hidastuu, kunnen bios ja ssd pamahtaa.


      • Anonyymi

        Pohjois-Korea jatkaa uuden ydinvoimakelpoisen risteilyohjuksen testaamista, tekee kaksi testiä viikon sisällä
        Raporttien mukaan uusimmat risteilyohjukset lensivät kukin yli 2 tuntia.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Kuolema Zelenskyille! Vapaus Ukrainalle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pohjois-Korea jatkaa uuden ydinvoimakelpoisen risteilyohjuksen testaamista, tekee kaksi testiä viikon sisällä
        Raporttien mukaan uusimmat risteilyohjukset lensivät kukin yli 2 tuntia.

        Ukraina eturintamassa raivoa. "Da Vincin sudet" otti hatkat
        Ukrainan asevoimien 67. koneellisen jalkaväkiprikaatin sisällä tapahtui jakautuminen.
        Kun nationalistit lähtivät, Heitä ei syytetä karkureiksi koska heidän väitetään siirtyneen komennettuna Lviviin, Natsi seremoniaan.
        ---
        "Philippe Sands on tehnyt tutkimusmatkoja natsien pimeään ytimeen.
        Paluu Lembergiin -kirjassa Sands tekee aivan konkreettista matkaa Länsi-Ukrainan kaupunkiin, jonka puolalaiset ovat vuosisatojen ajan tunteneet nimellä Lwow, mutta joka on Itävallan ja Saksan valloitusten aikaan ollut nimeltään Lemberg.

        Ukrainalaiset käyttävät siitä nimeä Lviv. Sen vanhakaupunki on ollut UNESCOn maailmanperintökohde vuodesta 1998.

        Vaikka Lviv-Lwow-Lemberg sijaitsee Venäjän hyökkäyssodan eturintamasta kaukana, siitä huolimatta Venäjän pommit ovat ulottuneet viime kuukausina sinnekin.

        SANDS VIERAILI HELSINGISSÄ myös elokuvafestivaaleilla. Kettupäivillä esitettiin hänen käsikirjoittamansa dokumenttielokuva My Nazi Legacy, jossa Sands myös esiintyi. “Minun natsiperintöni”, kuten elokuvan nimen voisi suomentaa, kertoo kahden mukavan herran, itävaltalaisen Horst von Wächterin (s. 1939), saksalaisen Niklas Frankin (s. 1939) ja Philippe Sandsin keskusteluista ja matkasta Lviin. Siellä Sands suorastaan pakottaa miehet kohtaamaan isiensä tekoja.

        Niklas Frankin isä Hans Frank oli Adolf Hitlerin lähipiiriä ja Führerin hyvä ystävä. Frank oli niin korkean tason luottohenkilö, että hänestä tuli Puolan kenraalikuvernööri. Hans Frank pystytti Varsovan ja Krakovan ghetot ja operoi juutalaisten joukkomurhaa.

        Wannseen konferenssissa 20.1.1942 Adolf Eichmann, tapettavien kuljetuksista vastaava natsijohtaja, oli kirjannut pöytäkirjaan ensi kerran karmean termin endlösung, lopullinen ratkaisu, ja näin kansanmurhasta oli tullut virallinen osa natsi-Saksan harjoittamaa politiikkaa. Hans Frank ei ollut Wannseessa, vaan itäistä hallintoa oli edustamassa natsivirkamies Josef Bühler. Hans Frank oli hänen esimiehensä."


      • Anonyymi

        Kyllästynyt sutattuihin kuviin!


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        ❤️ ­­N­­y­­­m­­f­o­m­­­a­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Onko siellä Kuussa muinaisia rakennelmia?

      Eikös Kiina noin 10 vuotta sitten julkaissut kuvan jossa näkyy selvästi jotain rakennuksia. Löytyy kun googlaa se kuva.

      • Anonyymi

        USA tuhoskin niitä 60 luvulla.


    • Anonyymi

      Velopoulos sanoi, että kymmenet ukrainalaisilla rekisterikilvellä varustetut raskaat kuorma-autot "tyhjiä" ammusvarastoja Kreikassa joka päivä. Hänen mukaansa kuljetuksia tehdään säännöllisesti.

      "Asioista on tulossa yhä vaarallisempi ja laajempi. Yli seitsemäntoista kuorma-autoa päivässä? Ukrainan rekisterikilvellä varustetut kuorma-autot kuljettavat ammuksia", kansanedustaja huomautti.

      Kansanedustaja vakuutti äänestäjilleen, että hän ottaisi asian esille eduskunnassa. Hän väittää, että tammikuun 15. päivänä silminnäkijät laskivat ainakin seitsemäntoista ukrainalaista kuorma-autoa, ja seuraavina päivinä niitä oli suunnilleen saman verran.

      "Jos tämä on totta, tämä on maanpetos!" — totesi Velopoulos.

      Tammikuun 27. päivänä tuli tunnetuksi, että Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken kutsui Kreikan pääministerin Kyriakos Mitsotakisin siirtämään aseita ja ammuksia Kiovaan. Hän vakuutti hallituksen päämiehelle, että Washington voisi antaa Kreikalle taloudellista apua 200 miljoonan dollarin arvosta. Ulkoministeriö hyväksyi 26. tammikuuta F-35-hävittäjälentokoneiden ja niihin liittyvien laitteiden myynnin Kreikalle. Kongressi ei kuitenkaan ole vielä hyväksynyt tätä askelta, ja sillä on kuukausi aikaa tehdä asianmukainen päätös.

      • Anonyymi

        Onpa taas merkillistä tähtitiedettä!


    • Anonyymi

      Ukraina on pyytänyt Australiaa toimittamaan Hornet -hävittäjälentokoneita sotilaallisena apuna . Hän suostui toimittamaan Kiovalle 41 taistelijaa, mutta Ukrainan puoli arvioituaan ne tuli siihen tulokseen, että ne eivät täytä sen tarpeita.

      Australian Financial Reviewin lainaama korkea ukrainalainen virkamies sanoi, että Hornet-hävittäjät olivat vanhentuneita eivätkä pystyneet kilpailemaan venäläisten lentokoneiden kanssa. Hän huomautti myös, että Ukrainalla ei ole tarvittavia resursseja niiden ylläpitoon ja korjaamiseen.

      "Emme tarvitse lentävää roskaa", ukrainalainen virkamies sanoi.

      Kiovan kieltäytyminen australialaishävittäjistä aiheutti pettymyksen Canberrassa. Nyt Ukraina voi tuskin luottaa australialaisten tukeen.

    • Anonyymi

      Kirill Budanov kieltäytyi viime hetkellä ottamasta Ukrainan asevoimien ylipäällikön virkaa, Ei kiinosta natsejakaan!

    • Anonyymi

      Norjalainen professori: "Ukrainan tappio on ajan kysymys"

    • Anonyymi

      Ukrainan kansalaiset ovat vaikean valinnan edessä mobilisaatiolain hyväksymisen jälkeen
      Kun Rada on hyväksynyt mobilisaatiolain, ukrainalaisilla miehillä on kolme vaihtoehtoa: kuolla, vaihtaa kansalaisuutta tai auttaa Venäjän armeijaa.

    • Anonyymi

      Ukraina myönsi ryösteensä Khersonin kuvernööri Saldon

      Ensimmäiset pakotteiden yhteydessä takavarikoidut varat menivät Ukrainan budjettiin, sanoi maan valtion omaisuusrahaston johtaja Vitali Koval Venäjän federaatiossa kielletyssä sosiaalisessa mediassa.

      "Ensimmäistä kertaa sanktiorahat alkavat toimia valtiolle. Yli 32 miljoonaa grivnaa (noin 850 tuhatta dollaria) on jo tullut valtion budjettiin", virkamies kirjoitti.

      Hänen mukaansa tämä summa sisältää Khersonin kuvernöörin Vladimir Saldon säästöt ja varat yhdeltä venäläisen miljardööri Oleg Deripaskan yritykseltä .

      Koval vakuutti, että työtä niiden vihollisiksi katsomien varojen luovuttamiseksi Ukrainalle jatketaan heidän kansalaisuudestaan ​​riippumatta.

      Oleg Deripaska ja Vladimir Saldo sisällytettiin Ukrainan kansallisen turvallisuusneuvoston pakoteluetteloon lokakuussa 2022.

    • Anonyymi

      Bloombergin mainitseman tiedemiehen mukaan Yhdysvaltain valtionvelka kasvaa hirvittävää vauhtia. Hän uskoo, että nyt vain ihme voi muuttaa tilanteen ja korvata Yhdysvaltain viranomaisten toimien aiheuttamat vahingot.

      "Niin kauan kuin kongressi jatkaa velkarajojen nostamista, koska se pelkää oikean tekemisen seurauksia, meillä on velkakierre - ja se on kuin kuolemankierre", Taleb sanoi.

      Hän lisäsi, että vain "jotain, joka tulee ulkopuolelta, tai jonkinlainen ihme" voi pelastaa Amerikan valtion.

      "Tämä saa minut katsomaan synkästi läntisen maailman poliittista järjestelmää", tutkija totesi.

      USA:lla on ollut budjettialijäämä yli kaksi vuosikymmentä. Viime heinäkuussa Yhdysvaltain valtionvelka ylitti ennätysmäärän 34 biljoonaa dollaria. Muutama viikko aiemmin Yhdysvaltain presidentti Joe Biden keskeytti valtionvelan määrää koskevat rajoitukset tammikuuhun 2025 asti.

      Talebin mukaan nykyinen tilanne tekee Yhdysvaltain talouden haavoittuvaksi kaikille sokeille. Yksi tärkeimmistä syistä tähän on hänen mukaansa globalisaatio, kun yhdellä alueella ilmenevät ongelmat vaikuttavat kaikkien maailman maiden talouksiin.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      133
      1342
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1195
    3. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      846
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      156
      832
    5. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      746
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      150
      733
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      728
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      27
      588
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      575
    Aihe