Lakoilla ei saavutettu eikä saavuteta mitään.

Anonyymi-ap

Mikä on SAK:n hallituksen jäsenten älykkyysosamäärä?

SAK:n luotettavuus sopijaosapuolena meni viemäriin. Lakkoilijat rikkoivat tahallaan työrauhavelvollisuutta ja aiheuttivat vahinkoa yrityksille. Lakkokenraaleilla ei ole mitään häpyä.

14

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä,se määrää joka maksaa.

      • Anonyymi

        Mutta kun Orpo työnantajien juoksupoikana vaatii työpaikoille orjatyövoimaa. Samaa joka vei marjanpoimijat Suomesta. Kyllähän Suomestakin poimijoita löytyy mutta kun niille peijakkaille pitää maksaa palkkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun Orpo työnantajien juoksupoikana vaatii työpaikoille orjatyövoimaa. Samaa joka vei marjanpoimijat Suomesta. Kyllähän Suomestakin poimijoita löytyy mutta kun niille peijakkaille pitää maksaa palkkaa.

        Joko olet harkinnut lääkityksen mer


    • Anonyymi

      SAK yrittää edes olla sopijapuoli. Hallitus ei halua, eikä EK:n tarvitse.

      • Anonyymi

        Ei kiinnostanut SAK:n miehiä sopiminen tänä talvena. Kävelivät ulos kolmikannasta. Ja väittivät, että heitä ei kuunnella. Höpö höpö. Ei pidä valehdella, eikä kannata uskoa kaikenlaisia tarinoita.


      • Anonyymi

        SAK käveli ulos kolmikannasta ja ei ole vieläkään mennyt vientivetoisen palkkamallin neuvotteluihin. Aikooko ulkoistaa asian poliitikoille?


    • Anonyymi

      Suomen porvaristo teki sen taas köyhä kansanosa alistetaan ja ryöstetään niin kuin ennen vanhaan Nato toimii niin kuin entisajan viikinkit. Iskuja (ryöstöretkiä) sinne ja tänne. Kansan rahat kerätään tämän ryöstö koneiston pyörittämiseen.
      Kuinka se ryöstetty kansa osa sitten eroaa tsaarin ajan kansanosasta, nykyisen suomen alueella. Ei mitenkään. Ryöstöhän on vasta aluillaan. Aika näyttää kuka käyttää tsaarin-ajan metsästysmajoja suomen alueella. Aika näyttää kuinka käy ja kuinka valmis tämä ryöstetty kansanosa on valmis puollustamaan suomen porvariston etuja? Omia etujahan heille ei enää ole kohta!

    • Anonyymi

      Lumet sulavat veliseni, lumet sulavat. Niin ay-demareiden ja vassareiden kannatuskin. Ajattele, että vasemmistoliiton presidenttiehdokas meni suorassa televisiopaneelissa sanomaan, että hänestä on ihan ok varastaa kaupasta. Entäs Helsingin apulaispormestari sottaamassa alikulkutunnelin seiniä. Ja poliittiset lakot, joilla tahallaan vahingoitetaan yrityksiä ja yksityisiä? Missä moraali?

      Jos valtion talous olisi kunnossa, niin ei tarvitsisi leikata. Mietippä sitä.

      Persut kantaa suoraselkäisesti vastuuta. Rintamapakolaiset huutelee puskista ja yrittää kivittää sieltä hyvinvoinnin puolustajia.

      • Anonyymi

        Hoidettiin Kreikan talous kuntoon. Paljon siihen meni miljardeja? Joko ne Urpilaisen vakuusmiljardit ovat nostettavissa sieltä vakuustililtä? Nehän oli Urpilaisen mielestä hyvä sijoitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoidettiin Kreikan talous kuntoon. Paljon siihen meni miljardeja? Joko ne Urpilaisen vakuusmiljardit ovat nostettavissa sieltä vakuustililtä? Nehän oli Urpilaisen mielestä hyvä sijoitus.

        Suomalaiset eivät hoitaneet yhtään mitään, ja viellä vähemmän antoivat rahaa Kreikalle. Ainoa asia mitä Suomalaiset tekivät, oli lainojen takaajan rooli, muiden mukana. Takaajat eivät saa mitään kuten tiedetään.


    • Anonyymi

      Suomalaiset alistuvat kaikkeen, mitä ylhäältä sanellaan! Suomalaisia voidaan viedä kuin märkää rättiä. Suomalaisten ei saa kohta pian lain voimalla protestoida mitenkään eikä missään olosuhteissa työehdoistaan. Suomalaiset työntekijöiden olisi oltava nöyriä ja kuuliaisia, toteltava kuin armeijassa ilman vastaan panemista vaikka kuinka työehdoilla pyyhittäisiin pöytää. Irtisanomisen uhalla, sillä tähänkin on oikein lain voima tulossa.

    • Anonyymi

      On se hyvä eläkeläiset tukevat ay-liikettä 1,5 miljoonan henkilön kannatuksella. Yrittäjätkin joutuvat kohta ihan itse maksamaan omat eläkkeensä. Nyt niitä vielä tuetaan n. miljarilla eurolla veronmaksajien rahoilla ; )

    • Anonyymi

      On se hyvä eläkeläiset tukevat ay-liikettä 1,5 miljoonan henkilön kannatuksella. Yrittäjätkin joutuvat kohta ihan itse maksamaan omat eläkkeensä. Nyt niitä vielä tuetaan n. miljarilla eurolla veronmaksajien rahoilla ; ) Työeläkkeet on kerätty työntekijöiltä, siiis heidän itse maksamiaan. Yrittäjät eivät itse maksa omaa osuuttaan kokonaan vaan verorahoilla heidät yrittäjäuran jälkeen elätetään. Saapa nähdä onko tämä yhteiskunta leikkauksissa oikeudenmuukainen? Vaaditaan esim. ay-liikkeen sijoituksien verotusta, mutta vaaditaanko samassa asemassa olevien säätiöiden verotusta? Noh itse olemma äänetäneet nämä ihmiset päättämään, jotka muodostivat hallituksen keskenään. Menikö mielestäsi hyvin kun äänestit näin?

    • Anonyymi

      Työeläkkeiden leikkauksilla ainoastaan vähennetään valtion verotuloja. Jos solidaarisuudesta puhutaan niin ainoaksi leikkauksilta säästyvät ovat suurituloiset joiden verotusta pienennetään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      229
      2021
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      77
      1770
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      106
      1209
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1130
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1015
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe