Hallitus hyökkää eläkkeiden kimppuun

Anonyymi-ap

Hallitus on nyt hyökkäämässä eläkeläisten kimppuun.
Rahan tarve on suuri, kun pitää keskittyä Ukrainan kansan aseistamiseen ja elättämiseen ja huolehtimiseen ja Ukrainan jälleenrakentamiseen.
Ja samaan aikaan Suomen Pressa, Stubb ja Hallituksen ministerit ja ja myös koko Suomen ylin Valtiovalta, kaikki ne haluavat olla NATON kunkkuja.
Siksi kaikilta suomalaisilta, ja varsinkin tyhjätaskuilta, halutaan riistää rahat ja repiä vielä taskun pohjakin kappaleiksi.
Epäillään, että jo sormiaan imeskelevät köyhät eläkeläisetkin pärjäävät aivan liian hyvin, niin että heiltäkin on varaa ottaa rahaa ukrainalaisten elättämiseen, ja NATO- HERROJEN viihdyttämiseen.
Epäillään, että köyhät eläkeläiset elävät liian leveästi, ylisuurissa vuokra tai omissa kämpissään, ja että venesuoja riittäisi aivan hyvin heidän asunnokseen, ja parasetamoli purkki ja linimentti heidän lääkkeiksiin.

Pienituloinenkaan, saman katon alla oleskeleva ja sormiaan imevä ja leipäänsä jyrsivä eläkeläispariskunta, kummallakin esim. takuueläke, tai vain pieni työeläke, ei saa asumistukea juuri ollenkaan.
Sen voi todeta laittamalla esim. kaksi takuueläkettä kelan eläkeläisten asumistukilaskuriin vain huomatakseen: ei saa monia satasia.
Turhaa on kadehtia.
Ja kaksi kansaneläkettä saman katon alla saavaa menettää osan kansaneläkkeestään.
Puolison kanssa kimppaeläminen vähentää ja syö kansaneläkkeestä osan, puolisosta kuritetaan tasapuolisesti kummankin kansaneläkkeessä..
Niin että silleen.
Asian voi siis varmistaa KELAN sivuilta.
Ja ulkomailla kirjoilla olo vuodet vähentävät myös kansaneläkettä. Silloin henkilö kuuluu oleskelumaan eläkejärjestelmän piiriin.
Näin on, esim. Ruotsissa olleiden, sieltä paluumuuttaneiden siirtolaisten kohdalla.
Niiltä vuosilta KELA ei maksa kansaneläkettä.

23

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomalaisilta, Ruotsissa työskennelleiltä, 20 000 vireää, likaisissa ja raskaissa töissä, valimoissa, tehtailla jne., työskennelleiltä, on rakas naapuri, Ruotsin valtio, leikannut takuueläkkeen kokonaan. Joiltakin, jopa useita satoja euroja.
      Tuleeko heille vielä lisäleikkauksia?
      Ruotsi ei tukenut suomalaisia maahanmuuttajia millään tavalla, siinä vaiheessa, kun he muuttivat maahan, ei neulaa eikä naskalia ollut kenellekään tarjolla, eikä heitä ohjattu asioissa millään tavalla.

      Ja Suomen EU- mepit, eikä Suomen valtio nousseet puolustamaan kansalaisiaan.

      Nyt kun Natosta on kyse, Ruotsi on vain kauhean rakas ja tärkeä naapuri.
      Ja ruotsalaiset tappoivat korona-aikaan yli 10 000 suomalaista siirtolaisvanhusta koronaan, yrittämättä edes lainkaan hoitaa heitä terveeksi.

      Sonja Aspisen, sairaanhoitajan haastattelu löytyy netistä:

      “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­­N­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      kyllä tässä tilanteessa voi yli 2000 e :n eläkkeestä 1 v ajan antaa köyhälle suomelle 1% verran, yksin eläjät rauhaan

    • Anonyymi

      Kukaan ei käsittääkseni saa liikaa asumistukea.
      Keneltäkään ei ole pois ottamista.
      Aina kuitenkin fasistiyhteiskunnassa on väliinputoajia, se ei ole kenenkään yksityisen ihmisen syy.

    • Anonyymi

      Kenelläkään ei olisi työpaikkaa, ilman muita ihmisiä. Ota se huomioon.
      Sinulla ei olisi palkanmaksajaa, ilman muita ihmisiä, olitpa sitten yrittäjä tai työntekijä.
      Sitä ei kukaan ota huomioon.
      Yrittäminen vaatii kulutusta ja asiakkaita.
      Kukaan ei maksa sinulle palkkaa, tai et saa tuloja jos sinulla ei niitä ole.
      Kukaan ei ole hyvä veronmaksaja, jos hänellä ei ole hyvää virkaa, työpaikkaa tai yritystä.
      Joka ainoassa tapauksessa se vaatii muiden ihmisten olemassaoloa ja kiinnostusta ja asiakkuutta, niiden kaikkien köyhimpienkin.
      Kukaan ei keitä ruokaa sadan litran kattilalla, jos ei ole syöjiä.
      Kukaan ei ompele hienoja asuja, jos ei ole ketään, joka niitä hankkii itselleen.
      Tai autoja , kodinkoneita ym.
      kukaan ei pidä luentoja tyhjille saleille.
      Oikeudenistunnoissa on hyväpalkkaisilla ja asianajajilla ja tuomareilla oltava rikollisia, henkilöitä, jotka jostakin syystä on sinne haastettu.
      Kukaan ehdokas ei pääse haluamaansa asemaan vaaleissa, jos ei ole äänestäjiä.
      Ei ole yhteiskunnassa kenenkään muiden kuin fasistien ja kokoomuslaisten, tai muuten tyhmien ihmisten harrastamaa nostattelua ja itsensä yliarvostamista korvaamattomana, tai suurena eläkkeenmaksajana, joilla he retostelevat olevansa muiden elättäjiä.
      Keinottelu rahamaailmassa ja peleissä, sama asia, niissäkin pitää olla määrätyn laiset ylläpitäjät ja taas häviäjät joilta voi voittaa tai keploa rahaa.
      Suomen Fasistihallitus on asettautunut täysillä virkaansa, leikkaamaan köyhiltä antaakseen rikkaille.
      Siinäkin tarvitaan yhteiskunnassa häviäjiä, joita köyhät ihmiset hyväksikäytettyinä ovat yhteiskunnassa, tuottamassa ja mahdollistamassa suurille veronmaksajille satumaisia tuloja, joista nämä maksavat, suhteessa pienituloisiin ja matalapalkkaisiin, köyhiin, vain himpun verran veroja ja saavat lisäksi ilmaispalveluja ja rahallista tukea palkkansa lisäksi.

      ElÄKÖÖN, kaikki sorretut ja solvatut, nykyisen Suomen fasistihallituksen, EU: n ja nyt vielä NATO:N alaisuudessa arjessa, vaikeuksien keskellä elävät ihmiset Te olette se yhteiskunnan voimavara, josta koko yhteiskunnan ihmiselämä nousee ja koostuu!

    • Anonyymi

      Se on kulkaas parempi, että eläkeläiset kuolee pois yhteiskuntaa rasittamasta.

      Jumaliste suuret ikäluokat, kuka käski syntyä! Myykää omaisuutenne ja perintömaanne, ette te mitään eläkkeitä tarvitsekaan!

      Aina parempi, jos veronmaksaja tekee pitkän katkeamattoman työuran ja kuolee saappaat jalassa viimeisenä työpäivänään.

      Ja jos tulee sairauksia ja tuottavuus laskee jo aiemmin, niin olisi hyvä älytä itse päättää päivänsä ettei suotta rasita yhteiskunnan vähiä resursseja. Ainakaan mitään sairauksia ei tarvitse hoidattaa. Aika ratkaisee monet ongelmat - lopullisesti. Siksihän hoitojonot on niin pitkät.

      Ihminen syntyy vain työntekoa ja veronmaksamista varten. Kaikki muu on tyhjänpäiväistä haihattelua. Ihmiselämä ei merkitse mitään.

      • Anonyymi

        Eläkeikä pitää nosta 78 vuoteen.


      • Anonyymi

        Noudata itse ohjettasi. Minä en noudata. Sinnittelen hengissä ja nautin eläkettä vaikka vain piruuttani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noudata itse ohjettasi. Minä en noudata. Sinnittelen hengissä ja nautin eläkettä vaikka vain piruuttani.

        Eihän se minun ohje ole vaan tämmönen ajattelu on vallalla nyky-yhteiskunnassa. Etkö tuota älyä, vanhuksista puhutaan kustannuseränä.


      • Anonyymi

        Se on kuulkaa niin, että fasismille tulee vielä paskanen loppu, ja myös fasismia kannattaville, jokaisella on oikeus elämään, niin kauan kuin maapallo pyörii radallaan.
        Suomalaiset ovat, äänestämällä fasisteja, tehneet itselleen katalan työn, vieneet maan suomalaisten jalkojen alta. Ja syyttömätkin kärsii nyt siitä.
        Sitä se Amerikan ihannointi ja länsimainen valheellinen vapaus ajattelu teettää.
        Se on nyt juuri tällä hetkellä Suomessa nähtävissä.
        Fasistit eivät luo ympärilleen vapautta ja tasa-arvoa.


    • Anonyymi

      Ukraina ja Nato ja sotatalous ja sotaharjoitukset ovat tällä hetkellä niitä pohjattomia säkkejä Suomelle, joihin Suomen valtion rahat virtaavat.
      Ja myös rikkaat, hyväosaiset suomalaiset vievät muiden suomalaisten kukkarot tyhjiksi.

      Ja mikä on se investointivimma ulkomaalaisille yrityksille, niihinkin syydetään rahaa satumaisia määriä, maksetaan siitä, että suomi on kohtapuoliin pelkästään ulkomaalaisten hallinnassa?

      Fasisteilla on kiire saada kaikki pahat tehtyä, nyt kun ne ovat vallan huipulla.
      Fasistit ovat myyneet Suomen itsenäisyyden.

      Kehityksessä on ollut täysillä mukana, Sauli Niinistö, joka huomasi, että NATOon Suomen viemisestäkään, eikä liioin Ukrainan sotaan osallistumisesta hän, eikä Suomen fasistit, joutuneet vastuuseen.

      Ja nyt julkinen, vähätuloisten terveydenhuoltokin romutetaan Suomessa täysin.

      Rikkailla on Hesassa oma yksityinen syöpäsairaala ja rahaa muutenkin tukuttain, niin että he kyllä voivat ostaa itselleen terveyttä, mielin määrin.

      Ja lapsilleen rikkaat ostavat koulutuspaikkoja, nyt kun sekin ilo, itsensä ja tulevaisuutensa kehittäminen, viedään Suomen lapsilta ja nuorilta.

      Kaikki hyväpalkkaiset virat valuvat hyväosaisten fasistinilkkien lapsille ja nuorille, köyhien perheiden lapset jätetään fasistien luoman aidan ulkopuolelle.

    • Anonyymi

      Kaikki on Sauli Niinistön ja Suomen äärioikeiston aikaansaamaa.
      Sauli on tehnyt suomalaisille niin pahan teon, että Sauli pitäisi asettaa leivättömän pöydän ääreen.
      Nyt äärioikeistolla on valtaan päästyään kova kiire ajaa kaikki köyhien ihmisten perusoikeudet suohon, viimeistä piirtoa myöten.
      Siihen lisäksi: Sota, sota, sota, ja aseita aseita, aseita ja tappamista, tappamista ja tappamista.
      A-studiossa, Häkkäseltä kysyttäessä, mitä mieltä suomalaiset ovat rahan syytämisestä Ukrainaan, Häkkänen, itse hyvin syöneenä ja juoneena vastasi nälkäisten ihmisten suulla, että suomalaiset hyväksyvät sen yksimielisesti.

      Ja kokoomuslaistaustainen, Stubb, kammettiin äärioikeiston voimin Suomen pressaksi täysin valheellisin meriitein, jota nyt Suomen politiikan radiossakin pilkataan.

      • Anonyymi

        Eipä taida Ylitorniolla olla oikein monta eläkkeen saaja jonka eläke olis pudonnut verotuksen takia ainoa on ALVI.mutta sehän ei koske ruokaa.


    • Anonyymi

      Suomi säästää sotesta, sosiaaliturvasta, eläkkeistä jne. ja nostaa veroja, kun miljardit menevät ukrainaan ja kaikkeen siihen, mitä siihen liittyen on yhtenä innokkaimmista maista tehty. Suora ase- ja muu apu, natoratkaisun kustannukset, sotaa tänne paenneiden kymmenien tuhansien ihmisten ylläpito, nord streamin ja uniperin tappiot, venäjältä vetäytyneiden yritysten tappiot, viennin tyrehtyminen venäjälle, finnairin ennätytyksellisten aasian lentojen alasajo, matkailijavirran tyrehtyminen venäjältä, öljyn ja kaasun nousseet hinnat, pyhäjoen voimalan jäädyttäminen...

    • Anonyymi

      Hallitus hyökkää nyt ulkomailla olevien suomalaisten kansaneläkkeiden kimppuun.
      Luulee saavansa siitä säästöjä, vaikka ei saa tippaakaan.

      Hallitus hankaloittaa vain ulkomailla asuvien pieneläkeläisten asiaa.
      Miksi hallitus ei hyökännyt rikkaiden ulkomailla oleskelevien kimppuun, tai Suomessa olevien suureläkkeitä saavien kimppuun?
      Ja miten on ulkomaille maksettavien, kausituöntekijöiden perheille ohjatut sosiaaliavustukset, lapsilisät ym?
      Ovatko ne tärkeämmät jättää leikkauksien ulkopuolelle kuin oman maan lapsiin, nuoriin, eläkeläisiin ja työntekijöihin kohdistuvat, moninkertaiset leikkaukset?

      Hallituksen kaikki ministerit ovat oikeita verenimijöitä.

      Toivottavasti he itse joutuvat joskus, tulevassa elämässään suunnattoman suuriin vaikeuksiin, joista suuri raha ei heitä pelasta.
      Raukkamaista touhua, hyökätä kaikkien heikoilla olevien kimppuun.

      Täysi fasistihallitus..

      Se on varmaan monen suomalaisen mielipide tällä hetkellä.

    • Anonyymi

      Hallituksen valjaissa mielihyvin viipyvä JUUSO, ja kokosuomen hallitus on taasen saanut eduskunnan luottamuksen.
      Hallitus ei ole luottamusta ansainnut.
      Kekkonen sentään hajotti hallituksen neljä kertaa.
      Nyt perustuslaki siihenkin asiaan on täysin väärin laadittu.
      Oppositio ei voi koskaan kaataa hallitusta.
      Hallitus joutaisi haastaa oikeuteen, oikeusvaltioperiaatteiden rikkomisesta.
      Naurettavaa.
      Opposition äänet eivät riitä kaatamaan hallitusta, ja kun vielä kepulaiset eivät oikein tiedä koskaan, mitä ja minkä puolueen ajaman asian puolesta ne milloinkin äänestävät.

    • Anonyymi

      Joka päivä uusi välikysymys hallitukselle. Se on tehokasta fasistien mielenrauhan järkyttämistä.
      Sitä saavat mitä tilaavat.

    • Anonyymi

      Varokaa tätä fasistilähettilästä, kuumaksi tytöksi tekeytynyttä?
      Viruksia linkistä.

    • Anonyymi

      Hallitus jatkaa hyökkäystään köyhien kimppuun.

      Olisi hyvä jos välikysymys tehtäisiin hallitukselle joka ikinen päivä.

    • Anonyymi
      UUSI

      Hallitus ei ainoastaan hyökkää, se rosvoaa kaikki suomen köyhähköt eläkeläiset.

    • Anonyymi
      UUSI

      Nyt Vappu on nyt vappu on.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe