Tähtitieteen Perusteet - kirja

Anonyymi-ap

Niimpä niin.... Tähtiteteen perusteet -kirja. Kumma nimi.

Miksi niin kumma ? No jos olisi kyseessä todellinen tiede (100-varmasti reaalitieteellä todistettu) niin kirjan nimihän pitäisi olla Tähtitieteen Todisteet. Siis todistamalla todistetut todisteet... eikä vain perusteet.

Oikeasti todistettu... eli siis ikään kuin olisi sanottu ja todistettu kananmunasta: "Tästä syntyy kana tai kukko kun sitä haudotaan., sillä kukko on siittänyt kanan, joka muni tämän munan."

Hautomiset... syntyisi kana tai kukko. Eli olisi väite. Se olisi todistettu.

Tähtitieen Perusteet - nimi on aika hämäävä. Ikään kuin "perusteet" olisi varmat ja luotettavat. Siis kuin kertotaulua: 1x1=1, 2x1 =2..... jne

Hämäävä, koska onhan jo alkuräjähdys, sitä ennen olleet tilanteet, sen rakentuminen.... pelkkää todistamatonta väittämää. Pelkkää oletusta.

Tähtitieteen "perusteet" on aivan sama kuin rak.insssi lrakennuttaisi talon nurinpäin asuttavaksi. Lattia, keittiökalusteet, ruokapöytä... kattoon. Ja päinvastoin. Näin hän tekisi koska uskoo vääriin oletuksiin ja piirustuksiin.

Eli on aivan kuin kanaa ja kananmunaa tuntematon ihminen väittäisi todistamatta sitä: Tästä syntyy virtahepo.

Tähtitieteen luonne on, että kananmunasta "syntyy virtahepo" ajattelua.

Reaalitiede ei ole missään nimessä teoriatieteen ja nykyisen maalmankaikkeuden rakentumisen puolella. Vaan päinvastoin.

Alkuräjähdys - teoria on alkujaan Aprillipila. Aikamoista on kun tiedemiehet uskoo siihen aprillipilaan.

Olemme luomakuntaa emmekä ateismin satukirjallisuuden harhauttamia eläimiä.

Olet kuulehan ihan ennekuulumattoman ihmeellinen ihminen. Olet arvokas yksilö. Sinun syntejäsi lähti sovittamaan Jeesus ristinpulle Golgatalle. Tämän tiedän olevan totta. Juuri sinun takia ja sinua varten Jeesus tuli kuollakseen ja noustakseen ylös kuolleista. Ota Jeesus sydämeesi asumaan.

Jos tässä ja nyt haluat sen tehdä niin sano Luojan silmisen edessä näin:

" Kaikkivaltias ja Jumala. Kuule minua ja avaa korvasi kuulemaan minun syntisen rukouspyyntö. Kuule minun katumuksen sanat, syntieni tunnustaminen ja kaikki vääryyteni tunnustamiset. Ole minulle syntiselle armollinen.

Armahda minua Poikasi, Jeesuksen veren tähden. Hänet Sinä Jumala lähetit ristille sovittamaan myös minun suuret syntini. Ja pienetkin synnit. Kaikki syntini.

Minä uskon Sinun nyt kuulevan katumusrukoukseni. Kiitos Poikasi verestä.

Siunaa minua. Johdata minua. Vapauta minut siteistä (mahd. alkohli, huumeet, porno...). Anna minun kohdata uskovia ihmisiä. Anna minulle hyviä uskon ystäviä. Johdata minun elämääni, varjele minua. Avaa minulle Raamatun tekstejä, tee ne eläviksi Pyhässä Hengessä. Kosketa minua parantavalla kädelläsi sairauksieni tähden. Amen."

Minä täältä julistan sinulle nyt Jeesuksen nimessä kaikki sinun syntisi anteeksiannetuiksi Jeesuksen veren tähden. Ole turvallisella mielellä. Kannustan sinua. Olet arvokas.

Syntisi ovat anteeksiannetut, jos olit rehellinen ja puhuit rukouksesi vilpittömästi. Jos niin teit, niin ole iloinen. Jumalalla on sinulle sanat: " Armossani on sinulle kyllin. Vaikka sinun syntisi ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi. (Jes 1:18) Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua."

Lue Raamattua. Jumala puhuu sinulle Raamatun kautta.

Jos kaipaat hyviä, reaalitieteeseen perustuvia, todistettuja Raamattua tukevia faktoja, niin niihin voi tutustua ja niitä on intterissä www.luominen.fi

Luominen - lehti on 110 maassa julkaistava reaaliteidelehti. Sen sivuilla on todella mielekiintoisia artikkeleja ja eittämättömiä todisteita, että olemme luomakuntaa.

Tieteen Kuvalehti ja Tiede ovat teoriatieteen lehtiä. Luominen-lehti on taas reaalitieteeseen perustuva, todistettuihn faktoihin perustuva. Ensin mainitut taas puhtaasti oletusten, todistamattomien teorioiden varaan rakennettuja.

Ateismi on todistamaton usko. Tällainen se on ollut, on ja tulee olemaankin. Ateismi uskoo yksikertaisesti mahdottomuuksiin.

Näin sanoo henkilö, joka aikonaan ateisti ollessaan luki Raamattua ja törmäsin sanoihin: " Vai hullu sanoo sydämessään, ettei Jumalaa ole. Siinä kaikki hänen ajtuksensa." Sellainen hullu olin, mutten enää.

Ole turvallisella mielellä.

7

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Niemellä" näkyy olevan juhlat menossa!

    • Anonyymi

      Sekaisin kuin seinäkello.

      Matematiikan perusteet ovat kymmenlukujärjestelmä, yhteenlasku vähennyslasku, kertolasku ja jakolasku. Sekö tekee alkeismatematiikasta epärealistista?
      Ei ole olemassa erikseen reaalitiedettä ja teoriatiedettä kuin pahiten sekopäisten uskovien mielikuvituksessa. Eikä alkuräjähdys ole ikinä ollut mikään aprillipila. Nimitys oli tarkoitettu pilaksi, koska nimityksen keksijä Fred Hoyle kannattai keksimäänsä pysyvän tilan teoriaa.

      Kuten Kari Enqvist totesi, alkuräjähdys on todistettu. Meillä on siitä valokuva.

    • Anonyymi

      Luominen lehti ei ole ikinä tiedelehteä nähnytkään. Se on jenkkien äärikreationistien uskonnollista julistusta.

      Koska kreationistit kaatavat tiedepalstoille sontaa, taidan siirtyä hellareiden, adventistien ja muiden uskovien sivustoille kertomaan siitä, kuinka Raamattu on pelkkä satukirja ja uskovien jutut huuhaata.

    • Anonyymi

      Mitä helvettiä minä juuri luin?!

      • Anonyymi

        Jos aloitusta tarkoitit, niin luit nuoren Maan kreationistin höpötyksiä, jolle Maa on 6000 vuotta vanha, Nooan merimatka historiallista todellisuutta ja puhuvat käärmeet ja aasit Pikkukakkosesta reaalimaailmaan siirtyneitä.


    • Anonyymi

      Hieno aloitus. Mukava välillä saada lukea reaalitodellisuuttakin.

      • Anonyymi

        Kuka kissan hännän nostaa....
        Kun kukaan muu ei kehu, niin ei jää ainakaan kehumatta, kun kehuu itse.

        Reaalitodellisuudesta olet olkona kuin lumiukon pippeli. Uskonnollista sekoilua, jolla ei ole tieteen kanssa vähäisintäkään tekemistä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      195
      7687
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4412
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2155
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2089
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1905
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1726
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1716
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1659
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe