Joka paikkaan l i i k a a!! Elintarvikkeet pursuavat sitä !!! Vähempikin riittäisi. Eipä ihme jos verenpaineet usealla korkealla! Leivät, leikkeleet jne. t. Kotiruuan ystävä , jojon ei sl hirveästi.
Miksi ängetään sitä suolaa
24
320
Vastaukset
- Anonyymi
Siksi kun monet ihmiset on tottuneet paljon suolan käyttöön. Monesti sitä käytetään koska suola sitoo vettä, tuote tulee painavammaksi eli myyjä saa enemmän rahaa.
- Anonyymi
Voit ihan itse tehdä kotona kaiken syömisesi ja olla nakuttamatta täällä, maailma ei koskaan muutu suolattomaksi.
- Anonyymi
Maailma ei koskaan muutu viinattomaksikaan mutta aina voi yrittää ihmisiä kehottaa pyrkimään kohtuu käyttöön.
- Anonyymi
Leivissä on liian vähän, siksi pitää laittaa päälle suolaista.
- Anonyymi
Huumoria saa olla mutta tämä on liian "hauskaa".
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Huumoria saa olla mutta tämä on liian "hauskaa".
Eihän vähäsuolainen leipä maistu miltään ellei päällä ole suolaista levitettä, juustoa, leikkeleitä tms. Piristävää kun joku pikkuleipomo laittaa suolaakin että maistuu, hyvää vaikka vähäsuolaisen levitteen kanssa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Eihän vähäsuolainen leipä maistu miltään ellei päällä ole suolaista levitettä, juustoa, leikkeleitä tms. Piristävää kun joku pikkuleipomo laittaa suolaakin että maistuu, hyvää vaikka vähäsuolaisen levitteen kanssa.
Suositus leivän suolan määrästä on 0,9%.
- Anonyymi
Kun itse tekee ruuan niin suolaa on yleensä sopivasti, mutta pizzan täytteissä on niin paljon suolaa että janottaa jo pienen palan jälkeen.
Eineksissä on laidasta laitaan, ravintolaruoissa liikaa suolaa, rasvaa, sokeria... - Anonyymi
Muinoin syötiin tönkkösuolattua muikkua! Toivottavasti ei sentään enää.
- Anonyymi
Paksulti käskee kokit laittaa loheenkin suolaa, mutta miksi kun ei sitä sen enempää imeydy. Ennen ne suolakalat on keitetty, olleet sitten sopivan suolaisia., mummokin söi niitä kun olin lapsi ja pääsin maistelemaan, mutta särkiä lähinnä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Paksulti käskee kokit laittaa loheenkin suolaa, mutta miksi kun ei sitä sen enempää imeydy. Ennen ne suolakalat on keitetty, olleet sitten sopivan suolaisia., mummokin söi niitä kun olin lapsi ja pääsin maistelemaan, mutta särkiä lähinnä.
Muistelet aikaan, jolloin ei ollut muuta tapaa säilyttää kalaa kuin tönkkösuolaus.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Muistelet aikaan, jolloin ei ollut muuta tapaa säilyttää kalaa kuin tönkkösuolaus.
Oli meilläkin pakastin jo, mutta vanhat ihmiset haluaa tehdä vanhalla tavlla, eikä se suolasärki pahaa ollut. Äsken vasta nettilehden videossa joku julkkiskokki näytti miten suolataan lohta ja laittoi ainakin sentin paksuisen kerroksen. En tajua mikä idea siinä on.
- Anonyymi
Minä vaihdoin suolani mineraalisuolaan ja itse teen ruokani
- Anonyymi
Mineraalisuola on suolaa, tosin natriumpitoisuus on vähän pienempi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mineraalisuola on suolaa, tosin natriumpitoisuus on vähän pienempi.
Ja joutuu laittamaan enemmän, mutta silti tulee itselläkin ostettua vaikka on kalliimpaa. Keitinvesiin laitan tavallista tai merisuolaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ja joutuu laittamaan enemmän, mutta silti tulee itselläkin ostettua vaikka on kalliimpaa. Keitinvesiin laitan tavallista tai merisuolaa.
Merisuola on ihmeellinen asia, se on joidenkin mielestä parempaa kuin perussuola
mutta EI OLE !!! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Merisuola on ihmeellinen asia, se on joidenkin mielestä parempaa kuin perussuola
mutta EI OLE !!!Onhan siinä hiukan eri maku kun on muutakin kuin natriumkloridia ja terveellisempää.
"Merisuola on perinteisesti laajimmin ravinnossa käytetty suola. Merisuola koostuu pääasiassa natriumkloridista (94 %), jonka lisäksi siinä on lukuisia muita suoloja, jotka sisältävät kivennäisaineita kuten magnesiumia, kaliumia ja jodia. Merisuolan luontainen jodipitoisuus on luokkaa 0,13 milligrammaa sadassa grammassa suolaa."
https://fi.wikipedia.org/wiki/Merisuola - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onhan siinä hiukan eri maku kun on muutakin kuin natriumkloridia ja terveellisempää.
"Merisuola on perinteisesti laajimmin ravinnossa käytetty suola. Merisuola koostuu pääasiassa natriumkloridista (94 %), jonka lisäksi siinä on lukuisia muita suoloja, jotka sisältävät kivennäisaineita kuten magnesiumia, kaliumia ja jodia. Merisuolan luontainen jodipitoisuus on luokkaa 0,13 milligrammaa sadassa grammassa suolaa."
https://fi.wikipedia.org/wiki/MerisuolaMerisuolan terveellisyys on huuhaata. Luepas jonkun asiantuntijan lausunto. Ihan samoin on joidenkin ihmisten vouhkaaminen oliiviöljyn paremmuudesta rypsiöljyyn verrattuna.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Merisuolan terveellisyys on huuhaata. Luepas jonkun asiantuntijan lausunto. Ihan samoin on joidenkin ihmisten vouhkaaminen oliiviöljyn paremmuudesta rypsiöljyyn verrattuna.
Usko mihin haluat. Pieni määrä suolaa välttämätön, mutta merisuola vähemmän haitallista kuin tavallinen vaikka saisi hiukan liikaakin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Usko mihin haluat. Pieni määrä suolaa välttämätön, mutta merisuola vähemmän haitallista kuin tavallinen vaikka saisi hiukan liikaakin.
Saattaa olla yhden prosentin ero tai vähemmän.
- Anonyymi
Suolaton ruoka on mautonta ja kamalaa, täytyy kuitenkin vähän olla!
- Anonyymi
Mausteet on erikseen, suola ei ole mauste.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mausteet on erikseen, suola ei ole mauste.
Tietenkin on myös mauste, harvemmin sitä nykyään kotona säilömiseen käytetään.
- Anonyymi
Kun tekee itse ruokaa, tottuu helposti vähäsuolaiseen ja käyttää enemmän muita mausteita, olen tosin alkanut vähentää niitäkin että ruuan oma maku pääsee paremmin esille.
Nyt kun ostaa valmisruokia niin usein tuntuu aivan liian suolaiselta ja joutuu juomaan vettä monta lasillista pitkin päivää, normaalisti ei tarvitse juoda välttämättä yhtään ruuan jälkeen tai yksi pieni lasillinen riittää.
Etenkin Lidlin saksalaiset einekset ovat melkoisen suolaisia,niissä taitaa suolapitoisuus vaihdellakin. Paneroitu Alaska Pollock Fillet ollut nyt todella suolaista ja suola melkoisen ylhäällä tuoteselosteessa, silti olevinaan vain 0,85%.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi932426Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap262308Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen191938Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663791556- 1061497
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1621267Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2571062- 70981
- 78929
Omalääkäri hallituksen utopia?
Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha174903