Siinäpä kysymys tulikin.
Tein liivatteettoman juustokakun johon tuli tuorejuustoa, valkosuklaata ja kuohukermaa.
Sotkin kermavaahdon tuorejuuston ja sulatetun valkosuklaan sekaan ja kipatessani kakkumassaa vuokaan se alkoi näyttää vähän rakeiselta. Pintakin jäi tasoituksen jälkeen rakeisen näköiseksi.
Mietin nyt että hyytyyköhän kakku ja vaikuttaako makuun.
Luultavasti kermavaahdon vatkasin liian kovaksi.
Massa ei ollut pahasti rakeista, mutta ei sileääkään niinkuin pitäisi olla.
Vaikuttaako makuun, vai kippaanko suoraan roskiin?
Rakeinen juustokakku, voiko syödä?
Anonyymi-ap
0
410
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1424243
Milloin nainen saan sinut?
Kanssani eroottisiin hetkiin? Tiedät ja tunnet kovan haluni, hellyyden myös. Onko vastauksesi edelleen, että en tiedä, e222395Haluan että tiedät tämän
Jos luet täällä. En ole sinulle vihainen, vaikka asiat menivät niinkuin menivät. Ajattelin, että et tykkää minusta, jonk971979Trump syyttää sodasta Ukrainaa.
Vieläkö persut jaksavat naureskella sille kun väitetään Putinin ja Trumpin olevan parhaita kavereita? https://yle.fi/a/3891593- 371475
Johanna Turja, Putinin agentti Alavudelta
Johanna Turja: Ukraina on osa Venäjää https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a4d2ab92-3cc7-41bc-9630-0b48f898e263281437Pride saapuu Iisalmeen
Miksi tällaista tapahtumaa pitää käsitellä kaupungin hallituksessa? Ihan sama kun pistäisi pystyyn umpikännimarssin ja k1761425- 2501285
- 2751145
- 761141