Siinäpä kysymys tulikin.
Tein liivatteettoman juustokakun johon tuli tuorejuustoa, valkosuklaata ja kuohukermaa.
Sotkin kermavaahdon tuorejuuston ja sulatetun valkosuklaan sekaan ja kipatessani kakkumassaa vuokaan se alkoi näyttää vähän rakeiselta. Pintakin jäi tasoituksen jälkeen rakeisen näköiseksi.
Mietin nyt että hyytyyköhän kakku ja vaikuttaako makuun.
Luultavasti kermavaahdon vatkasin liian kovaksi.
Massa ei ollut pahasti rakeista, mutta ei sileääkään niinkuin pitäisi olla.
Vaikuttaako makuun, vai kippaanko suoraan roskiin?
Rakeinen juustokakku, voiko syödä?
Anonyymi-ap
0
559
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 182076
Nainen rakkaus sinua kohtaan ei kuole koskaan
Ihastunut olen moniin vuosien varrella mutta vain sinä jäit sydämeen enkä vaan osaa unohtaa. Olit silloin parasta elämäs561824- 821463
- 1771444
- 211429
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti "En pystynyt olemaan siellä enää"
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti – "En pystynyt olemaan siellä enää" Ennen sotaväki oli3091407Martina Aitolehti poseeraa Ibizalla
Ihanaa! Ibiza on ihan paras paikka lomailla hengaillen, viinistä ja iltamenoista nauttien. Säpinää riittää. Aitolehti1001037Ollaanko me tyhmiä mies?
Miten ihmeessä me onnistuttiin saamaan tästä näin pitkällinen ja masokistinen kuvio. Miten? Jos toisesta tykkää, näinhä621004Unelmoin päivästä, jolloin voimme olla yhdessä.
Niin pieni kuin sydän onkin, sä oot siellä ja ne mun isot tunteet sua kohtaan ❤️Sydämeni sykähtää joka kerta kun sut nää34985- 349884