Siinäpä kysymys tulikin.
Tein liivatteettoman juustokakun johon tuli tuorejuustoa, valkosuklaata ja kuohukermaa.
Sotkin kermavaahdon tuorejuuston ja sulatetun valkosuklaan sekaan ja kipatessani kakkumassaa vuokaan se alkoi näyttää vähän rakeiselta. Pintakin jäi tasoituksen jälkeen rakeisen näköiseksi.
Mietin nyt että hyytyyköhän kakku ja vaikuttaako makuun.
Luultavasti kermavaahdon vatkasin liian kovaksi.
Massa ei ollut pahasti rakeista, mutta ei sileääkään niinkuin pitäisi olla.
Vaikuttaako makuun, vai kippaanko suoraan roskiin?
Rakeinen juustokakku, voiko syödä?
Anonyymi-ap
0
497
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1455989
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k253686Eelin, 20, itsemurhakirje - Suomalaisen terveydenhuollon virhe maksoi nuoren elämän
Yksikin mielenterveysongelmien takia menetetty nuori on liikaa. Masennusta sairastava Eeli Syrjälä, 20, ehti asua ensi1282891- 472548
- 372351
Hajoaako persut kuten 2017?
https://www.is.fi/politiikka/art-2000011217813.html Tämä on totisinta totta. Persut on murroksessa. Osa jättää puolueen2691914Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä251905Kamala uutinen: Henkilö kuoli Tokmannin pihaan Kankaanpäässä- Jäi trukin alle
IL 9.5.2025 Ihminen kuoli Kankaanpään Tokmannin edustalla perjantaina aamupäivästä. Poliisin mukaan henkilö oli jäänyt511848- 331620
- 281580