BB- haastettu

Anonyymi-ap

Havaintotutkimus tukee vuosisadan vanhaa teoriaa, joka haastaa alkuräjähdyksen

Kansasin osavaltion yliopiston insinööri julkaisi äskettäin tulokset havaintotutkimuksesta, joka tukee sata vuotta vanhaa teoriaa, joka haastaa suoraan Big Bang -teorian pätevyyden.
Tietojenkäsittelytieteen apulaisprofessori Lior Shamir käytti kolmen kaukoputken ja yli 30 000 galaksin kuvantamista galaksien punasiirtymän mittaamiseen niiden etäisyyden Maasta perusteella. Punasiirtymä on muutos galaksin lähettämien valoaaltojen taajuudessa, jota tähtitieteilijät käyttävät galaksin nopeuden mittaamiseen.

Shamirin havainnot tukevat vuosisadan vanhaa "väsyneen valon" teoriaa alkuräjähdyksen sijaan. Tulokset on julkaistu Particles -lehdessä .

"1920-luvulla Edwin Hubble ja George Lemaitre huomasivat, että mitä kauempana galaksi on, sitä nopeammin se siirtyy pois maasta", Shamir sanoi. "Tämä löytö johti alkuräjähdyksen teoriaan, joka viittaa siihen, että maailmankaikkeus alkoi laajentua noin 13,8 miljardia vuotta sitten. Samanaikaisesti kuuluisa tähtitieteilijä Fritz Zwicky ehdotti, että maasta kauempana olevat galaksit eivät todellakaan liikkuneet nopeammin."

Zwicky väitti, että maasta havaittu punasiirtymä ei johdu galaksien liikkumisesta vaan siitä, että valofotonit menettävät energiansa kulkiessaan avaruuden halki. Mitä pidempään valo kulkee, sitä enemmän energiaa se menettää, mikä johtaa illuusioon, että maasta kauempana olevat galaksit liikkuvat myös nopeammin.

"Väsyneen valon teoria jätettiin suurelta osin huomiotta, koska tähtitieteilijät hyväksyivät alkuräjähdyksen teorian maailmankaikkeuden konsensusmalliksi", Shamir sanoi. "Mutta joidenkin tähtitieteilijöiden luottamus Big Bang -teoriaan alkoi heikentyä, kun voimakas James Webb -avaruusteleskooppi näki ensimmäisen valon.
"JWST tarjosi syviä kuvia hyvin varhaisesta maailmankaikkeudesta, mutta sen sijaan, että se olisi näyttänyt lapsen varhaisen maailmankaikkeuden, kuten tähtitieteilijät odottivat, se osoitti suuria ja kypsiä galakseja. Jos alkuräjähdys tapahtui, kuten tiedemiehet alun perin uskoivat, nämä galaksit ovat vanhempia kuin itse maailmankaikkeus. "

Vaikka uusi kuvantaminen kyseenalaistaa alkuräjähdyksen, Shamirin tutkimuksessa käytettiin Maan jatkuvaa pyörimisnopeutta Linnunradan keskustan ympärillä tutkiakseen galaksien punasiirtymää, jotka liikkuvat eri nopeuksilla suhteessa Maahan ja miten punasiirtymä muuttuu. reagoi nopeuden muutokseen.

"Tulokset osoittivat, että galakseilla, jotka pyörivät vastakkaiseen suuntaan Linnunrataan nähden, on pienempi punasiirtymä verrattuna galakseihin, jotka pyörivät samaan suuntaan Linnunrataan nähden", Shamir sanoi. "Tuo ero heijastaa Maan liikettä sen pyöriessä Linnunradan mukana. Mutta tulokset osoittivat myös, että ero punasiirtymässä kasvoi, kun galaksit olivat kauempana Maasta.

"Koska Maan pyörimisnopeus galakseihin nähden on vakio, syy eroon voi olla galaksien etäisyys Maasta. Tämä osoittaa, että galaksien punasiirtymä muuttuu etäisyyden mukaan, minkä Zwicky ennusti kirjassaan Tired Valoteoria . "

11

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ovatko väitteet ulkomaalaisten vierailusta ongelma yhteiskunnalle?
      Olen ollut innokas tähtien katselija jo muutaman vuosikymmenen ajan, enkä ole koskaan nähnyt mitään, mikä saa minut uskomaan, että avaruusolennot vierailevat meillä! Omat kokemukseni sivuun, ei ole todisteita avaruusolioiden vierailuista, mutta näyttää siltä, ​​​​että suuri osa väestöstä uskoo kaiken, mitä he eivät voi heti tunnistaa taivaalla, TÄYTYY olla alienia. Uusi paperi viittaa siihen, että lisääntyviin väitteisiin liittyy kustannuksia, kuten häiriötekijöitä hallituksen ohjelmissa ja taustamelu, joka haittaa tiedeviestintää. Miten ihmeessä meidän pitäisi suhtautua siihen? Jos paljastaminen ei auta, on ehkä tieteellisen tutkimuksen aika.

      Uskotko avaruusolioihin? Näyttää siltä, ​​​​että suuri osa väestöstä tekee niin. Näin on huolimatta kaikista tavallisista ongelmista, joita me tiedeviestinnässä otamme esiin rikastaakseen keskustelua pienellä asiatiedolla; kaikki on kaukana, maailmankaikkeus on itse asiassa melko nuori ja niin edelleen ja niin edelleen. Silti meillä on ongelma, että monet ihmiset edelleen ajattelevat, että kosmiset serkkumme vierailevat meillä.
      Tähän mennessä löydettyjen tuhansien eksoplaneettojen ansiosta tähtitieteilijät oppivat, kuinka erilaisia ​​planeetat voivat olla. Entä jos älykkäitä muukalaissivilisaatioita syntyy äärimmäisen erilaisissa asumiskelpoisissa maailmoissa? Jotkut sivilisaatiot voisivat kehittää avaruustutkimusteknologioita, mutta toiset joutuisivat loukkuun veden alle, jään alle tai valtaviin painovoimakaivoihin. Kuinka he saattoivat paeta? Kuvan luotto: DALL-E
      Tony Milligan Kings Collegesta Lontoosta, juuri tätä ilmiötä käsittelevän uuden artikkelin kirjoittaja, sanoo, että se ei ole enää omituinen, vaan laajalle levinnyt yhteiskunnallinen ongelma. Hän jatkaa, että se on todella epätavallista, koska ei ole mitään todisteita siitä, että muukalaisia ​​olisi edes olemassa, puhumattakaan matkasta Maahan. Hän mainitsee samat väitteet maailmankaikkeuden laajuudesta ja siitä, kuinka paljon todennäköisemmin alamme osallistua ja oppia niistä etähavainnoinnin avulla.
      Hieman huolestuttavaa on, että paperin mukaan lähes neljännes amerikkalaisista on nähnyt UFOn. Tätä tukee kysely, joka osoittaa, että 68% ihmisistä uskoo, että Yhdysvaltain hallitus tietää UFOista enemmän kuin antaa! Tietysti, ja kuten olen usein vastannut tällaisissa keskusteluissa, jos näet lentokoneen taivaalla, mutta et tiedä sen olevan lentokone, se on todellakin Tuntematon lentävä esine. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi muukalainen!
      Raportin ydin on, että ulkomaalaisten vierailusta tulee ongelma, kun ne tekevät yhden kolmesta asiasta; 1 – siirtyä valtavirtakeskusteluun siten, että hallitusten on vastattava niihin ja vastattava niihin; 2 – kun ne synnyttävät taustamelua, joka haittaa tiedeviestintää ja 3 – kun ne sotkeutuvat alkuperäiskansojen alkuperän kertomuksiin, jolloin jälkimmäisen palauttaminen on vaikeaa.

      Tekoälyn nousu ja sosiaalisen median sisällön valtava määrä tekee kohdasta 2 entistä vaikeampaa erottaa sananlasku vehnästä chaifista. Lehti päättelee, että siellä on selvää, että yleinen usko ulkomaalaisten vierailuihin vaikeuttaa tällaisten aiheiden ilmaisua ja keskustelua. Jopa purkamispurskeet eivät näytä onnistuvan leikkaamaan melua, eivätkä varmasti näytä merkkejä sen vähentämisestä. Laskeutuminen kuuhun on toinen loistava esimerkki, jossa ihmisillä, jotka uskovat laskeutumisten väärennöksiksi, näyttää olevan suuria vaikeuksia hyväksyä todisteita, kun ne esitetään heille.
      Tulevaisuudessa tulee aika, Tony Milligan vakuuttaa, jolloin konseptin tutkiminen ja tutkiminen vaatii jäsennellymmän tieteellisen tutkimusohjelman. Aika ei ehkä ole nyt, mutta lähitulevaisuudessa ohjelma voi soveltaa tieteellistä kurinalaisuutta keskusteluun ja ehkä antaa vastauksen.

      Venäjälle pudonneen Ufon tutkinta Venäläisten ja Kiinalsiten toimesta on ilmeisesti tuonut hedelmää, Yliopistossa Kiinassa on ilmeiseti tehty läpimurto kopioidessa sen Ufon ajomootoreita. Pudonnessa Ufossa oli ilmeiseti Alienit mukana ja hengissä.
      Toisin kuin leffoissa, Venäläiset ja Kiinalaiset auttoivat muukalaisia korjaamaan aluksensa. jonka takakulman oli lävistänyt tykinammus ilmanettä olisi räjähtänyt.
      Muukalaiset ilmeisesti antaneet tärkeää tietoa, heidän yhdessä alusta korjatessa.
      Kyseessä oli musta triangeli-ufo.

    • Anonyymi

      FAA puolustaa Starshipin lisenssien viivästymistä.
      Kongressi ja teollisuus kritisoivat FAA:n julkaisulupamääräyksiä.

      WASHINGTON - Kongressin jäsenet ja avaruusteollisuus kritisoivat Federal Aviation Administrationia laukaisulupamääräysten täytäntöönpanosta, jonka he väittävät uhkaavan Yhdysvaltojen kilpailukykyä avaruudessa.

      House Science Committeen avaruusalakomitean 10. syyskuuta pidetystä kuulemistilaisuudesta, jossa käsiteltiin "kaupallisten avaruusinnovaatioiden rohkaisemista samalla kun ylläpidetään yleistä turvallisuutta", tuli foorumi valituksille FAA:n kaupallisista laukaisu- ja paluusäännöistä, jotka tunnetaan nimellä Part 450 ja joiden tarkoituksena oli virtaviivaistaa lisensointiprosessi.

      Monet laukaisualan toimijat ovat varoittaneet säännösten voimaantulon jälkeen maaliskuussa 2021, että yritysten oli vaikea saada osan 450 mukaisia ​​lisenssejä. Alan viranomaiset ilmaisivat huolensa osasta 450 senaatin kauppakomitean avaruuskomitean kuulemisessa lokakuussa 2023 . yksi todistaja, Bill Gerstenmaier SpaceX:stä, varoitti, että "koko sääntelyjärjestelmä on vaarassa romahtaa", koska uusien säännösten mukaisten lisenssien saaminen on vaikeaa.

      Todistajat edustajainhuoneen kuulemisessa tekivät selväksi, että nämä huolet eivät ole laantuneet. "Tapa, jolla se toteutetaan tänään, on aiheuttanut vakavia lisensointiviiveitä, hämmennystä ja vaarantaa pitkäaikaisen johtoasemamme", sanoi Dave Cavossa, Commercial Spaceflight Federationin puheenjohtaja, teollisuusryhmä, jonka jäseniin kuuluu useita laukaisuyrityksiä.

      Hän mainitsi erityisiä huolenaiheita, kuten pitkän "esihakemusprosessin" FAA:n kanssa, jossa yritykset, hän sanoi, "jumiutuvat loputtomaan edestakaisin prosessiin" viraston kanssa määrittääkseen, kuinka ne voivat täyttää suorituskykyyn perustuvat vaatimukset. osasta 450 rajoitetuilla ohjeilla. "Tämä prosessi kestää vuosia", hän väitti.

      FAA aikoo käsitellä tätä joukolla asiakirjoja, jotka tunnetaan neuvoa-antavina kiertokirjeinä ja joissa esitetään tapoja, joilla luvanhakijat voivat osoittaa noudattavansa sääntöjä. Cavossa kuitenkin huomautti, että FAA ei ole vielä julkaissut monia suunnitelluista kiertokirjeistä.

      Mike French, FAA:n kaupallisen avaruusliikenteen neuvoa-antavan ryhmän (COMSTAC) varapuheenjohtaja, oli samaa mieltä näistä huolenaiheista ja huomautti, että komitea oli tarjonnut FAA:lle useita suosituksia tavoista käsitellä osan 450 säännösten ongelmia. Tämä sisälsi 180 päivän ajanjakson pidentämisen, jonka FAA:n on arvioitava täytetty lisenssihakemus sisältämään joitain esihakemusprosessin osia sekä antaa yrityksille mahdollisuus käyttää olemassa olevia vanhoja säännöksiä tapauksissa, joissa uusille säännöksille ei ole neuvoa-antavia kiertokirjeitä. .

      "Meillä on lisensointijärjestelmä, jossa ei ole varmuutta, läpinäkyvyyden puutetta ja merkittäviä viiveitä", sanoi Pamela Meredith, KMA Zuckert LLC:n avaruuslakikäytäntöryhmän puheenjohtaja.

      Jäsenet molemmilla puolilla, jos käytävä jakavat turhautumisen osasta 450. "Lisenssien käsittely uudessa osan 450 prosessissa etenee etanan vauhtia", sanoi edustaja Brian Babin (R-Texas), alakomitean puheenjohtaja.

      Hän sanoi olevansa huolissaan seurauksista, joita sillä voi olla NASAn Artemis-ohjelmaan, koska SpaceX:n ja Blue Originin kehittämät Human Landing System -laskeutumislaitteet käynnistyvät kaupallisilla lisensseillä. "Pelkään, että tällä vauhdilla kommunistinen puolue laukaisee taikonautit kuuhun, kun taas USA:n teollisuus on edelleen sidottu Maahan byrokratialla."

      "Olemme byrokraattisessa keitossa", sanoi edustaja Haley Stevens (D-Mich.) myöhemmin kuulemisessa. "Tiedämme, että emme pääse kuuhun, ellemme hanki kaupallisia avaruusaluksia. Joten jokin ei toimi täällä."

      Ainoa henkilö, joka puolusti osan 450 määräyksiä istunnossa, oli Kelvin Coleman, FAA:n kaupallisten avaruuskuljetusten apulaisvastaava. Hän sanoi, että hänen toimistonsa on kehittänyt uusia työkaluja auttamaan lisenssinhakijoita ja jatkaa neuvoa-antavien kiertokirjeiden kehittämistä sekä pitää työpajoja ja "toimistotunteja" määräyksistä. Budjetin lisäys tilivuonna 2024 on mahdollistanut toimiston kasvun 158 henkilöön, ja FAA pyrkii lisäämään lisähenkilöstöä vuonna 2025 palkatakseen lisähenkilöstöä auttamaan lisensseissä.

      Hän myönsi kuitenkin, että teollisuus on siirtynyt uusiin säännöksiin vain hitaasti, sillä 6 noin 30 olemassa olevasta toimiluvasta on siirtynyt uusiin säännöksiin. Kaikkien nykyisten luvanhaltijoiden on siirryttävä osaan 450 maaliskuuhun 2026 mennessä. "Sanoan, että maaliskuu 2026 näyttää tällä hetkellä erittäin haastavalta", hän sanoi.

      FAA on jarruna USA kehitykselle.

      • Anonyymi

        Hmmm..

        UKRAINAN TUKEMIN ON TÄYSIN JÄRJEN KÖYHYYTTÄ JA HULLUUTTA!

        Miksi tuemme NATSEJA?


    • Anonyymi

      BB teoria kaatui jo ennen Webbin kuvia! Sitä on vaan pidetty yllä koska muutakaan ei ole tarjolla.

      Mitään alkuräjähdystä ei ole tapahtunut!

      Toinen on mailmankaikkeuden laajeneminen ja pimeä aine!

    • Anonyymi

      Viranomaiset varoittavat, että Yhdysvaltain avaruusvoimien budjetti on jäänyt vajaaksi.

      Syy Urainan tuet!

      • Anonyymi

        Trump aikoo korjata asian!


    • Anonyymi

      Katsotaan, saadaanko tuolle täysi vertaisarviointi.

    • Anonyymi

      https://www.astro.ucla.edu/~wright/tiredlit.htm

      Tuolla muutamia kommentteja liittyen väsyneen valon teorian ongelmiin.

      Esimerkki: Supernovaräjähdys tuottaa valoa, jonka intensiteetti putoaa ajan funktiona tunnetulla nopeudella eli muodostuu kullekin supernovan tyypille ominainen valokäyrä (light curve).

      Alkuräjähdysteorian mukaan avaruus lasjenee ja kaukaiset kohteet liikkuvat meihin nähden suurella nopeudella pois päin. Tuo liike aiheuttaa suhteellisuusteorian mukaisesti punasiirtymää ja ajan hidastumista meihin nähden (sama asia).

      Väsyneen valon hypoteesin mukaan kaukaisilla kohteilla ei ole suurta nopeutta meihin nähden vaan valo menettää muulla tavalla energiaansa eli väsyy. Ajan hidastumista kaukaisissa kohteissa (suuri punasiirtymä) ei siis tapahdu kun ei ole suurta nopeuseroa.

      Havaintojen mukaan kaukaisten supernovien valo himmenee samassa suhteessa hitaammin kuin mikä niiden punasiirtymän perusteella olisi ajan hidastumisen määrä.

      Havainto tukee alkuräjähdysteoriaa.

    • Anonyymi

      Ruotsi valmistautuu historialliseen tapahtumaan - ensimmäinen rakettilaukaisu Pohjoismaista Maan kiertoradalle
      Tulevat kiertoratalaukaisut ovat iso loikka niin Ruotsille, Pohjoismaille kuin koko Euroopalle. Tähän asti raketit on jouduttu laukaisemaan kauempaa, mikä lisää mutkia ja viiveitä eurooppalaisille yhtiöille.

      ”Suunnitelmissa on ensimmäinen kiertoratalaukaisu vuodelle 2025”, kertoo Esrangen laukaisukeskuksen Pavithra Manghaipathy juuri ilmestyneessä Tähdet ja avaruus -lehdessä 6/2024.

      Ruotsin lapissa sijaitsevan Esrangen tavoitteena on tulevaisuudessa laukaista pienehköjä kantoraketteja, joilla viedään kiertoradalle maksimissaan tonnin massainen hyötykuorma. Avaruuskeskukseen on rakenteilla kolme uutta laukaisualustaa sekä niiden vaatimat rakettien ja hyötykuormien mittavat käsittelytilat.

      Ensimmäinen Esrangesta laukaistava kantoraketti tulee olemaa eteläkorealaisen Perigee Aerospacen Blue Whale 1. Sen erikoisuus on, että kaksivaiheisen raketin ensimmäinen vaihe on suunniteltu laskeutumaan uudelleenkäyttöä varten.

      Vuonna 2026 tavoitteena on lähettää maapallon kiertoradalle hyötykuormia myös selvästi suuremmalla yhdysvaltalaisen Firefly-yhtiön Alpha-kantoraketilla.

      Kyseessä on historiallinen muutos, sillä tähän asti Esrangesta on kohonnut taivaalle vain niin kutsuttuja luotausraketteja. Vaikka tällainen raketti voi nousta korkealle, se putoaa takaisin maanpinnalle nopeasti, koska sillä ei ole paljonkaan nopeutta sivusuunnassa.

    • Anonyymi

      BB- Teoria on todistettu huuhaaksi!

    • Anonyymi

      Alkuräjähdys teoria on hylätty!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      11
      3516
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      119
      2277
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      44
      1669
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      78
      1163
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      48
      976
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      914
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      910
    9. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      11
      905
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      835
    Aihe