En tarvinnut edes SILMÄLASEJA, kun kirjoitin.
Laitoin, että vasta EILEN SAIN SOPIMUKSEN ja EN OLIS EDES HYVÄKSYNYT KOKO SOPIMUSTA jos olisin tuon nähnyt vaan SANONUT, että EI TULE KAUPPOJA VAAN SAAT SELEKÄÄN!!!
Ilmoitin TYÖVOIMATOIMISTOON KAIKKI ASIAT MITÄ SATUIN TIETÄMÄÄN, koska olen SIIVONNUT TILOJA JA MINÄ KYLLÄ VASTUUNI OLEN AINA KANTANUT YRITTÄJÄNÄ SEKÄ TYÖNTEKIJÄNÄ, mutta EN OLE KOSKAAN OLLUT SOL ESIMIES ENKÄ TOIMINUT MISSÄÄN JOHTOTEHTÄVISSÄ HEIDÄN YHTIÖSSÄ!!!
OLEN SE KUSIPÄÄ JOKA ALKO ÄRÄHTELEMÄÄN AVAINTEN NAKKELUISTA, MUTTA EI POLIISIT OLE MINULTA KYSELLEET MITÄÄN.
MINÄ ILMOITIN, ETTÄ MINULLA ON AVAIMET JA EN OLE TULOSSA SIIVOAMAAN.
Sovittiin, että en mene poliisin tiloja siivoamaan.
Poliisit oli muuttaneet jo uusiin tiloihin, kun KÄVIN SIIVOAMASSA OMAT SOTKUNI SIELTÄ!
Autojen kopit ja Rovaniemen putka jossa olin on SIIVOAMATTA vielä, mutta VANKILASSA kyllä SIIVOOSIN MOLEMMAT SELLIT joissa asuin ja ne olivat PUHTAAMMAT POISTUESSA MITÄ SINNE MENNESSÄ.
SIIVOOSIN KOKO OSASTON JOSSA ASUIN, KOSKA EI OLLUT MUUTA TEKEMISTÄ JOTEN VITTUILIN TOISILLE VANGEILLE SUORAAN JOTKA MAKUURAHALLA MAKAA VANKILASSA JA MYÖS HEILLE JOTKA SAAVAT PUTSARIN PÄIVÄRAHAA.
NOILLA ON VARA MAKSAA PÄIVÄRAHANSA MULLE, KOSKA HE EI TARVI MITÄÄN RAHAA!!!
PUURO JA HERNEKEITTO ON HYVÄÄ JA RAVITSEVAA RUOKAA VANGEILLE!!!
Minä laitan vielä VANKILAN VANGIT KURIIN, KOSKA HEILLÄ EI OLE MITÄÄN ASIAA TÄNNE!
KRIMAALIT LÄHTEE KYLLÄ, KUN PANOSTAJA ALKAA TÖIHIN KOSKA EI TÄÄLLÄ PYSTY EDES HOITAMAAN IHMISIÄ JOTKA KALTOINKOHTELEE TOISIA SEKÄ ITSEÄÄN!!!
TÄNNE KYLLÄ TULIJOITA RIITTÄÄ, KUN SAADAAN HULLUT ENSI POIS!
PRESIDENTTI STUBB JA HALLITUSKIN ON IHAN VARMASTI VALMIITA SIIRTYMÄÄN INARIN KUNTAAN, KOSKA MINÄ SENTÄÄN OTAN VASTUUTA JA VALTIOLLA ON MIEHIÄ JOTKA OVAT SAMAA MIELTÄ, että ROSKA VÄKI on porsimiset porsineet ja EI TÄMMÖISET OLE ENÄÄ IHMISTEN TEKOSIA.
Nyt sain työvoimatoimiston lausunnon tehtyä.
2
123
Vastaukset
- Anonyymi
Mietin jos nostaa sitä LÄHESTYMISKIELTO RAJAA kriminaaleille vaikka 10 000 kilometrin eli sitä lähemmäksi eivät saa tulla minua.
Saadaan NOBEL juhlat IVALOON ja ihan KIUSAAMISEN LOPETUS NOBEL myös.
Onneksi eivät ole Ruotsissa tajunneet tätä eivätkä Norjassa joten voidaan KERRANKIN olla YLPEITÄ SUOMESSA, kun EDES YKSI OSAA RATKOA MAAILMAN RAUHAN!- Anonyymi
Pitää odottaa, että tietokoneen päivitys valmistuu niin pääsee kirjoittamaan.
KRIMAALIT pois SUOMESTA ja EIVÄT KYLLÄ IKINÄ PALAA, koska LAITAN 10BILJOONAN KULTARAHAN TAKUUKSI eli jos tulevat niin maksavat kanssa.
1 kultaraha on EUROISSA minimissään 5000€.
Kyllä RAUHA saadaan, kun loppuu RAHAT!!!
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 761230
- 741214
- 491099
Miltä se tuntuu
Miltä se tuntuu havahtua, että on ollut ihmistä kohtaan, joka on rakastanut ja varjellut, täysi m*lkku? Vai havahtuuko s1041038- 511015
- 34757
- 49714
- 56673
Mitä se olisi
Jos sinä mies saisit sanoa kaivatullesi mitä vain juuri nyt. Ilman mitään seuraamuksia yms. Niin mitä sanoisit?39642Nanna Karalahti :Paljastus bisneksistä Jere Karalahden kanssa!
Ottanut yhteyttä seiskalehden toimittajaan ja kertonut totuuden yhteisestä Herotreeni-nimisestä verkkovalmenuksesta.118577