Inarin kunnantalo kuuluu Inariin niin edes YKSI KUNNIAN LOUKKAUS SAADAAN KORJATTUA tästä KUNNASTA.
Valtion toimistot voi olla Ivalossa, koska niiden virastojen nimissä voi käyttää IVALOA.
Inarin kunta pitäis vaihtaa IVALON KUNNAKSI jos kunnantalo on Ivalossa.
Inarilaisessa oli KUNNANTALOSTA.
2
69
Vastaukset
- Anonyymi
Ivalo on ollut alunperin KYRÖN KYLÄ ja he ovat olleet SUOMALAISIA jotka ovat menneet osa saamelaisen kanssa naimisiin eli SAAMELAISTUNEET vasta paljon myöhemmin.
Inari on ollut alunperin KUNNAN KESKUS!
Minä olen ilmoittanut tuon asian KUNNIAN LOUKKAUS ASIASSA, että on kunnianloukkaus, kun KUNNANTALO ON IVALOSSA EIKÄ INARISSA.
Onhan se kyllä mukava, kun SAAVAT REHELLISESTI VALEHDELLA kun KUNNANTALO PIDETÄÄN IVALOSSA.
Pekkalat on kuulemma KOKKOLASTA ALKUJAAN, mutta koska oli PEKKALAN isä joka SIELTÄ TULI NIIN EI HEIDÄN SUVUN ISIEN MUISTEIHIN KANNATA LUOTTAA, KOSKA EI HE ITSEKKÄÄN MUISTA ISÄN SUKUA VAAN ÄIDIN!
He olivat niitä PIRKKALAISIA JOTKA KERÄSIVÄT VEROJA JA JOS EI RAHAA OLLUT NIIN OTTIVAT MITÄ SATTUVAT SAAMAAN JA JOS EI MUUTA OLLUT NIIN PIRKKALAISET OTTIVAT TALON KAUNEIMMAN NAISEN VAIMOKSI!
SEMMOSIA NE PIRKKALAISET OLI JA HE LOIVAT SAAMELAISET, KUN OTTIVAT VEROISTA ITSELLEEN VAIMON.
PIRKKALAISET OLI VÄHÄN NIIN, KUIN VIIKINGIT JA JOS OIKEIN MUISTAN NIIN BIRGER JARL TAISI OLLA HEIDÄN POMO JA SUOMI KUULUU RUOTSILLE VIELÄ TUOLLOIN.- Anonyymi
BIRGER JARL OLI SUOMEKSI KUNINKAAN LINNAN VOUTI JOKA KERÄSI VEROJA.
PIRKKALAISET OLI BIRKALAISIA OIKEESTI.
HE LÄHTIVÄT HAKEMAAN VEROJA SEKÄ TARKISTAMAAN ONKO KAIKKI VARMASTI MAKSANEET VEROT!
YKSI VANHIMMISTA VIROISTA MITÄ MAAILMASSA ON OLLUT NIIN EIVÄT KEHTAA TUNNUSTAA!
MINUN SUVUSSAKIN ON OLLUT RUOTSIN KUNINKAAN SOLDAATTEJA. TOINEN OLI SODANKYLÄSSÄ JA TOINEN ETELÄ SUOMESSA.
TUO ON YKSI SYY MIKSI EN LÄHTENYT SODANKYLÄÄN, KOSKA EI MEIDÄN SUVUSTA ASU KUKAAN SODANKYLÄN KUNNASSA EIKÄ OLE ASUNUT SEN JÄLKEEN, KUN HE 1800 LUVULLA OVAT LÄHTENEET.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Uskalla lähestyä minua
Mitä siinä menetät? Vai tyydytkö kirjoittelemaan täällä? Minä olen jo tehnyt aloitteen. Paitsi jos sinua ei kiinnosta. S606714- 1003452
Oulaskankaan päätöksistä
https://www.facebook.com/share/v/1BSCFTMTyX/ Nyt tuli kova päätös, arvostan tätä Kuoppamäen suoraselkäisyyttä.262780- 212448
- 271983
Mitä toivot Suomi24:ltä? Osallistu sivuston kehitykseen!
Moikka keskustelijat! Terveisiä Suomi24:n kehitystiimiltä. Vuosi lähenee loppuaan, mutta ennen kuin rauhoitumme joulun3581842- 251700
- 321558
- 111512
- 491502