Mikä ero on croisantilla ja voisarvella ?
Rankassa ja muulla sivistyneessä maailmassa Cloisant on voisarvi.
Suomessa voisarvi on voilla leivottu, Croisantiisa on käytetty kookosrasvaa
Mikä ero on?
4
630
Vastaukset
- Anonyymi
Croissantissa ei ole kookosrasvaa.
Ei termit määrittele reseptin sisältöä. Voisarvi on croissant, jonka etymologia on sirppi, puolikuu. Se on puolikuun muotoinen leivonnainen, joka on tehty lehtitaikinasta, johon tulee voita tai muuta rasvaa.
A croissant is a French pastry made from puff pastry in a crescent shape.
Puff pastry, also known as pâte feuilletée, is a light, flaky pastry, its base dough (détrempe) composed of wheat flour and water. Butter or other solid fat (beurrage) is then layered into the dough.
https://en.wikipedia.org/wiki/Croissant
https://en.wikipedia.org/wiki/Puff_pastry- Anonyymi
Hyvä wikipedia, jälleen kerran??????? Etkö muuta osaa:)
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hyvä wikipedia, jälleen kerran??????? Etkö muuta osaa:)
No ihan hyvinhän tuo asia ratkesi Wikipedian avulla. Voisarvi ja croissant ovat sama asia. Niissä voi olla voita tai muuta kiinteää rasvaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t857084- 353781
- 443318
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402532- 2062259
- 412202
- 1222192
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292119Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241848- 401739