Mikä ero on croisantilla ja voisarvella ?
Rankassa ja muulla sivistyneessä maailmassa Cloisant on voisarvi.
Suomessa voisarvi on voilla leivottu, Croisantiisa on käytetty kookosrasvaa
Mikä ero on?
4
535
Vastaukset
- Anonyymi
Croissantissa ei ole kookosrasvaa.
Ei termit määrittele reseptin sisältöä. Voisarvi on croissant, jonka etymologia on sirppi, puolikuu. Se on puolikuun muotoinen leivonnainen, joka on tehty lehtitaikinasta, johon tulee voita tai muuta rasvaa.
A croissant is a French pastry made from puff pastry in a crescent shape.
Puff pastry, also known as pâte feuilletée, is a light, flaky pastry, its base dough (détrempe) composed of wheat flour and water. Butter or other solid fat (beurrage) is then layered into the dough.
https://en.wikipedia.org/wiki/Croissant
https://en.wikipedia.org/wiki/Puff_pastry- Anonyymi
Hyvä wikipedia, jälleen kerran??????? Etkö muuta osaa:)
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hyvä wikipedia, jälleen kerran??????? Etkö muuta osaa:)
No ihan hyvinhän tuo asia ratkesi Wikipedian avulla. Voisarvi ja croissant ovat sama asia. Niissä voi olla voita tai muuta kiinteää rasvaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1818367
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264538- 504108
- 543542
- 513116
- 502870
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262566- 352218
Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv382033- 292026