Mikä ero on croisantilla ja voisarvella ?
Rankassa ja muulla sivistyneessä maailmassa Cloisant on voisarvi.
Suomessa voisarvi on voilla leivottu, Croisantiisa on käytetty kookosrasvaa
Mikä ero on?
4
188
Vastaukset
- Anonyymi
Croissantissa ei ole kookosrasvaa.
Ei termit määrittele reseptin sisältöä. Voisarvi on croissant, jonka etymologia on sirppi, puolikuu. Se on puolikuun muotoinen leivonnainen, joka on tehty lehtitaikinasta, johon tulee voita tai muuta rasvaa.
A croissant is a French pastry made from puff pastry in a crescent shape.
Puff pastry, also known as pâte feuilletée, is a light, flaky pastry, its base dough (détrempe) composed of wheat flour and water. Butter or other solid fat (beurrage) is then layered into the dough.
https://en.wikipedia.org/wiki/Croissant
https://en.wikipedia.org/wiki/Puff_pastry- Anonyymi
Hyvä wikipedia, jälleen kerran??????? Etkö muuta osaa:)
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hyvä wikipedia, jälleen kerran??????? Etkö muuta osaa:)
No ihan hyvinhän tuo asia ratkesi Wikipedian avulla. Voisarvi ja croissant ovat sama asia. Niissä voi olla voita tai muuta kiinteää rasvaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Minulla heräsi huoli sinusta ajatteluni kohteesta!
Toivottavasti sinulla on siellä jossain kaikki hyvin. Välitän sinusta edelleen vaikka olet varattu, etkä tykkää minusta.865467- 1643622
- 533189
Missä Sanna nyt suvaitsevaisuus?
Tekijä on nyt kuitenkin jotain muuta kuin suomalainen niin eikös nyt pitäisi suvaita kulttuuri eroja ja rakastaa tekijä2032126- 351931
- 331864
- 461823
- 571714
- 191683
- 191627