No niin... suoritetaampa julkinen vertailu jossa toisena osapuolena on Kape Aihisen nimellä myytävä lohipasta ja toisena verrokkina Kangasalan ammattikoulun savulohipasta.
Katse kiinnittyi kaupan tiskillä kun Aihisen lohipastaa myytiin 30% alennuksella. Eikö kelpaa vai eikö ole hintansa väärti?
Ostin Aihisen lohipastan... Näytti siltä että 280g valmisruoka on tehty curyyn ja koviin rasvoihin. Pääosassa on kierremakarooni ja lisäaineet. Lohen kappaleita oli sielä täälä, mutta ei voi sanoa että edes "koko kerros" olisi niitä. Vaikka kuinka levitteli ne pinnalle. Maku oli rasvainen ja suuhun jäi karkea rasvainen kerros. Ei jatkoon, ei edes alennuksesta. Ei sillä lähde edes nälkä,yltyy vaan.
Sitten Kangasala ammattikoulun tuote... Läpileikkaus osoitti että 480g annoksessa 2/3-osaa oli kirjolohta. 1/3-osa oli simpukkamakaronia. Valmistettu voilla ja kermalla, siis pehmeillä rasvolla. Ei liikaa mausteita. Kun tuon annoksen söi, niin jo lakkasi kurnimasta, hetkeksi. JATKOON.
Hinnan ero oli euro ja sillä sai melkein kaksinkertaisen annoksen. Näiden julkiskokkien kannattaisi miettiä minkälaisille tuotteille antavat kasvonsa. Ettei käy niinkuin ravintoloilleen.
Arvostelussa: KAPE Aihisen lohipasta
Anonyymi-ap
1
395
Vastaukset
- Anonyymi
Mistä lähtien voi on kuulunut pehmeisiin rasvoihin? Tietysti koulun tekemä ruoka on edullista, ei palkkoja eikä tarvetta myyntivoittoihin vaan pelkkää opetusta. Ei julkimo kokit siellä huvikseen anna nimeään, ainoastaan rahasta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alahan tulla paikkaamaan tekojas
Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.315776- 363791
Onko kenellekään muulle käynyt niin
Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk1833323- 122758
- 292222
- 122167
- 1621906
- 181505
- 1051362
- 251233