Nyt minä varmaan ajelen virtuaali rekkaa.
Minä ajelin ensin menemään suoraan kohti RAVELIKKOA ja minä hain VANHAN KUORMAN KYYTIIN JA LASTASIN PÄÄLLE LISÄÄ PASKAA.
MINÄ JATKOIN LEUHKANA NOIDEN PASKOJEN KANSSA AJELUA REKALLA.
KUORMAA ON KYLLÄ NIIN PALJON, ETTÄ JOS TIEN PÄÄLLÄ AJELISIN NIIN MINÄ JOUTUSIN SANOMAAN POLIISI HOLMALLE, ETTÄ: VETASEHAN VIRKAPUKU PÄÄLLE JA HYPPÄÄ RATTIIN NIIN MINÄ ISTUN APU-KUSKIKSI NIIN SAADAAN TÄMÄ KUORMA VIETYÄ EDES PERILLE KERRALLA, KOSKA EN MINÄ AINAKAAN VIITTI TÄTÄ SAMAA PASKA KUORMAA MONEEN KERTAAN PURKAA JA LASTATA TAKAISIN KYYTIIN. MINÄ OLEN TARKASTANUT KUORMAN JA VAIKKA ON YLI KUORMAA REILUSTI NIIN KAIKKI PYSYY KYYDISSÄ JA EI TARVI EDES TÄYDELLÄ TEHOLLA AJAA. MINÄ PAINELEN KAASUA VAAN VARPAILLA JA VAUHTI ON VASTA 200 KM/H. KAASUSSA ON SENTÄÄN VIELÄ VARAA POLKASTA ENNEN, KUIN KAIKKI TEHOT ON OTETTU KÄYTTÖÖN!
En ole ikinä kyllä ajanut REKKAA.
3
99
Vastaukset
- Anonyymi
Kukahan on ENKELINÄ ajamassa tätä REKKAA?
Olisko enoni jonka tapasin Helsingissä ja hän kysyi minulta, että: Mitä helvettiä sinä teet Helsingissä?
Minä sanoin hänelle, että: Minä olen ENKELI KOULUTUKSESSA.
Enoni oli hiljaa ja hän meni käymään Helsingissä Tuomio kirkon lähellä olevassa pankissa hoitelemassa asioitaan joiden vuoksi hän oli tullut Suomessa käymään.
Vietiin Inarin kunnan miehet takaisin satamaan josta he palasivat laivalla takaisin Ruotsiin.
Minä sanoin enolleni, että: Minusta tuntuu siltä, että minun pitää halata sinua koska tämä on viimeinen kerta, kun me nähdään.
Hän tuntui todella raskaalta ja minulla sattui sydämeen sekä tuntui, että tulee itku. Minä kasasin itseäni sekä näin, että enollani nousi vedet silmiin. Jäin katsomaan miten hän käveli nöyränä hartiat kumarassa laivaan.
En minä sanonut hänelle, että: Vaikka me ei nähdäkkään enään niin ei se sitä tarkoita, että sinä et olisi enään minun elämässäni.
Minähän olin sanonut hänelle, että: Minusta tulee ENKELI eli EI ME NÄHDÄ ENÄÄN TÄSSÄ MAAILMASSA VAAN ME OLLAAN MUISSA MAAILMOISSA.
ENONI EI KYLLÄ REKKAA OLE LOPETTANUT AJAMASTA VAIKKA TOISET VÄITTÄVÄT HÄNEN OLEVAN KUOLLUT.
EN MINÄ KÄYNYT HÄNTÄ KATSOMASSA VAAN ÄITINI JA HÄN KERTOI MINULLE, ETTÄ: MINÄ MENIN KATSOMAAN KUOLLUTTA VELJEÄNI ELI ENOASI, NIIN EI HÄN OLLUT SIELLÄ VAAN MINUSTA SE OLI SAMPPA-VAARI JOKA SIELLÄ VAINAJANA MAKASI.
MINÄ SANOIN, ETTÄ: IHAN VITUN SAMA KUKA SIELLÄ MAKASI, KOSKA MONTTUUN HÄNET ON KAIKESTA HUOLIMATTA PAISKATTAVA!
ME OLTIIN VIIKINKIEN HAUTAUSMAALLA JA VIIKINKIEN HAUTA OLI VIISTOSTI VIERESSÄ.- Anonyymi
ENONI KAVERI JONKA KANSSA HÄN LÄHTI AIKOINAAN INARIN KUNNASTA KANADAAN METSUREIKSI KUOLI JOKU AIKA SITTEN.
MUMMO LÄHETTI IVALOSTA VIINA PULLON ENOLLE KANADAAN JA HE TULIVAT KANADASTA TAKAISIN SUOMEEN.
MINULLA ON SENTÄÄN OMA KOMIA HOLMAN SUKU! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
ENONI KAVERI JONKA KANSSA HÄN LÄHTI AIKOINAAN INARIN KUNNASTA KANADAAN METSUREIKSI KUOLI JOKU AIKA SITTEN.
MUMMO LÄHETTI IVALOSTA VIINA PULLON ENOLLE KANADAAN JA HE TULIVAT KANADASTA TAKAISIN SUOMEEN.
MINULLA ON SENTÄÄN OMA KOMIA HOLMAN SUKU!ONNEKSI EIVÄT VOI MINUN KOMIAN HOLMAN SUVUN TEKEMISIÄ MAINITA INARIN KUNNAN HISTORISSA VAIKKA SUKUNI ON ALKUPERÄISIÄ INARIN KUNTALAISIA. HEIDÄT ASUTETTIIN INARIN KUNTAAN, KUN PETSAMO LUOVUTETTIIN RAUHAN VUOKSI!
KUNNIATTOMAN HOLMAN SUVUN TEKEMISIÄ EI VOI MAINITA, KOSKA SEHÄN ON JO KÄRÄJIEN KAUTTA VAHVISTETTU, ETTÄ KYSEESSÄ ON KUNNIANLOUKKAUS!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Klaukkalan onnettomuus 4.4
Klaukkalassa oli tänään se kolmen nuoren naisen onnettomuus, onko kellään mitään tietoa mitä kävi tai ketä onnettomuudes1054690Yleltä tyrmäävä uutinen
Ylen uutisen mukaan Raamattu on keksitty n. 2600. Putoaako kristinuskolta pohja kokonaan alta pois? https://yle.fi/a/743951418- 1871081
Pakko kertoa mies
Äitini tietää, että olen ihastunut sinuun. 😳 halusin että hän näkisi sinun kuvan ja pyysin googlaamaan sinua. Kommentti1091062Sinä vain tulit elämääni
Ja joku tarkoitus sillä on ollut. Näyttämään mitä olen ja kuinka arvokas voisin olla. Se muutti ja käänsi elämäni suunna86990Riitta-Liisa ja Toni Roponen: Ero! Riitta-Liisa Roponen kertoo asiasta Instagramissa.
Riitta-Liisa ja Toni Roponen eroavat. Riitta-Liisa Roponen kertoo asiasta Instagramissa. – Talvi on ollut elämäni synk11912Millaisia ajatuksia on kaivatusta ja tilanteestanne tänään?
Kerro omista mietteistäsi tai lähetä terveisiä. Ehkä hän lukee ja lähettää sinulle takaisin omia mietteitään.47911- 64901
tilitoimistopiirainen huutaa
mikä tää piiraisen tilitoimistomies oikee on? olin kuullut vaikka mitä huhuja, että ihan valtavan äkkipikanen mies mutt10897- 64876