Bretangnessa olin muutaman viikon työmatkalla ja yritin perehtyä rankalaisiin ruokiin.
Andouillette on herkku johon ihastuin.
Se on makkaran tapainen jossa on ainakin mahapaitaa mahdollisesti muita sisälmyksiä.
Se nautittuna paikallisen siiderin kera maistuu vieläkin muistoissani.
Toinen herkku ovat crepes.
Paikoissa joita kutsuttiin Creperie sai vatsansa täyteen aluksi suolaisin täyytein ja lopuksi makeat, palanpaineeksi siideriä josta Bretgne on kuuluista.
Clepes ei ole lähelläkään mitään lettuja, padanpohja tai muita.
Joskus haen alkosta Kerisac cidre Breton pullon vain muistellakseni matkaani.
Anouillette ja Crepes
Anonyymi-ap
1
98
Vastaukset
Savustettu ja cajunmaustettu amerikkalainen andouille porsaan lihasta on hyvää, mutta en välttämättä söisi sisälmyksistä tehtyä ranskalaista andouillea.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 16457
- 10412
- 16347
- 3341
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...13206- 1103
- 090
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä090Kuinka moni palstalaisista on näin hyvässä kondiksessa
76-vuotias rokkari Rick Springfield esittelee elämäntyyliään : https://www.youtube.com/watch?v=GbxHuNy6d68367- 161