Huomasin työkavereiden kanssa että mm. Valion perinteinen mansikka ,mustikka ja Hedelmäpommi jugurtit maistuvat hieman oudolta . Valio ilmoitta mainoksissa ja purkeissa että ovat muuttaneet pakkausta mutta tuote on sama, Näin ei kuitenkaan näytä olevan , koska näköjään kaikki "klassiko" / perinteiset jugurtit ovat muuttuneet Eila tuotteiksi eli laktoosittomiksi ja siksi varmaan maistuvat hieman oudolta .
Eikö tämä ole kielettyä tai hyvän markkinointi viestinnän vastaista ,koska resepti on muuttunut eli pääraaka-aine maito on muuttunut laktoosittomaksi eli silloin myös Eu. sääntöjen mukaan pitäisi pakottavasti mainostaa muutimme pakkauksen lisäksi reseptiä.
Valio lopettanut perinteiset jugurtit ,mutta ehkä salaa sen laittomasti
6
92
Vastaukset
- Anonyymi
"Eikö tämä ole kielettyä tai hyvän markkinointi viestinnän vastaista ,koska resepti on muuttunut eli pääraaka-aine maito on muuttunut laktoosittomaksi eli silloin myös Eu. sääntöjen mukaan pitäisi pakottavasti mainostaa muutimme pakkauksen lisäksi reseptiä."
No ei kai joku jugurttisokeripommi ole mikään nimisuojattu alkuperäistuote? Tuottaja saa muuttaa reseptiä ihan miten haluaa kunhan se täyttää elintarvikealan määräykset. Jos ei maistui niin vaihda tuotetta. - Anonyymi
Ei laktoositon maito ole yhtään sen eri makuista kuin laktoosin kanssa oleva maito, joten ei varmaan siitä johdu makumuutos. En tosin sokeroituja jogurtteja ole vuosikausiin syönyt vaan syön vain niitä, joissa lukee ei lisättyä sokeria.
- Anonyymi
Hmm , Itse en kylläkään tunne itseäni mukaan lukien ketään joka ei huomaisi laktoosittoman maidon ja laktoosipitoisen maidon makueroa. Laktoositon on jotenkin makeampi ja joidenkin kokkien mielestä omaa jopa lievää umami tyyppistä makuvivahdetta joka korostuu varsinkin jos laktoositon maito ei ole kovin kylmää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hmm , Itse en kylläkään tunne itseäni mukaan lukien ketään joka ei huomaisi laktoosittoman maidon ja laktoosipitoisen maidon makueroa. Laktoositon on jotenkin makeampi ja joidenkin kokkien mielestä omaa jopa lievää umami tyyppistä makuvivahdetta joka korostuu varsinkin jos laktoositon maito ei ole kovin kylmää.
Laktoositon ei ole makeampaa vaan hyla maito on se joka on sitä makeampaa enkä sitä käytä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hmm , Itse en kylläkään tunne itseäni mukaan lukien ketään joka ei huomaisi laktoosittoman maidon ja laktoosipitoisen maidon makueroa. Laktoositon on jotenkin makeampi ja joidenkin kokkien mielestä omaa jopa lievää umami tyyppistä makuvivahdetta joka korostuu varsinkin jos laktoositon maito ei ole kovin kylmää.
UHT eli iskukuumennettu laktoositon maito on makeampaa, "punainen" maito jopa ällömakeaa, ainakin Valion UHT maito. Iskukuumennus aiheuttaa sen makeuden.
Tavallinen pastöroitu laktoositon maito ei ole sen makeampaa kuin laktoosia sisältävä.
- Anonyymi
Bulguurijugurtti maistuu ihan samalta kuin ennenkin. Se on ollut valikoimissa niin kauan kuin minä muistan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävä sua j-mies!
Enkä oikeesti ymmärrä miksi. Eihän me tunneta ees kovin hyvin. Mut haluaisin sun kanssa jotain säätöä sit kai vaan 🫦585616Voi itku! Sanna Marinilla EI OLLUT mitään tekemistä jäänmurtajakauppojen kanssa
Miten tässä näin kävi? Sanna-kultti paniikissa.1804564En välttämättä koskaan aikaisemmin tosissani uskonut mihinkään sielunkumppanuuteen ym
Ennen kuin tapasin sinut. Oudointahan tässä on että ollaan tiedetty toisemme kuitenkin vuosia ja enemmän vuosia, mutta v164062Sanna Marin kysyi hämmästyneenä: Onko Suomessa jäänmurtajia?
Nettilehden toimittaja kysyi Sanna Marinilta suoraan, että sovittiinko nuo jäänmurtajien kaupat jo 2019, jolloin Marin k523584- 513541
- 753315
- 113211
- 312759
Mikä tuota vasemmistolaisista jankkaavaa vaivaa?
Pahasti on ihon alle, siis korvien väliin, päässeet kummittelemaan. Ei ole terveen ihmisen merkki jankata yhdestä asia332360- 462317