Huomasin työkavereiden kanssa että mm. Valion perinteinen mansikka ,mustikka ja Hedelmäpommi jugurtit maistuvat hieman oudolta . Valio ilmoitta mainoksissa ja purkeissa että ovat muuttaneet pakkausta mutta tuote on sama, Näin ei kuitenkaan näytä olevan , koska näköjään kaikki "klassiko" / perinteiset jugurtit ovat muuttuneet Eila tuotteiksi eli laktoosittomiksi ja siksi varmaan maistuvat hieman oudolta .
Eikö tämä ole kielettyä tai hyvän markkinointi viestinnän vastaista ,koska resepti on muuttunut eli pääraaka-aine maito on muuttunut laktoosittomaksi eli silloin myös Eu. sääntöjen mukaan pitäisi pakottavasti mainostaa muutimme pakkauksen lisäksi reseptiä.
Valio lopettanut perinteiset jugurtit ,mutta ehkä salaa sen laittomasti
6
182
Vastaukset
- Anonyymi
"Eikö tämä ole kielettyä tai hyvän markkinointi viestinnän vastaista ,koska resepti on muuttunut eli pääraaka-aine maito on muuttunut laktoosittomaksi eli silloin myös Eu. sääntöjen mukaan pitäisi pakottavasti mainostaa muutimme pakkauksen lisäksi reseptiä."
No ei kai joku jugurttisokeripommi ole mikään nimisuojattu alkuperäistuote? Tuottaja saa muuttaa reseptiä ihan miten haluaa kunhan se täyttää elintarvikealan määräykset. Jos ei maistui niin vaihda tuotetta. - Anonyymi
Ei laktoositon maito ole yhtään sen eri makuista kuin laktoosin kanssa oleva maito, joten ei varmaan siitä johdu makumuutos. En tosin sokeroituja jogurtteja ole vuosikausiin syönyt vaan syön vain niitä, joissa lukee ei lisättyä sokeria.
- Anonyymi
Hmm , Itse en kylläkään tunne itseäni mukaan lukien ketään joka ei huomaisi laktoosittoman maidon ja laktoosipitoisen maidon makueroa. Laktoositon on jotenkin makeampi ja joidenkin kokkien mielestä omaa jopa lievää umami tyyppistä makuvivahdetta joka korostuu varsinkin jos laktoositon maito ei ole kovin kylmää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hmm , Itse en kylläkään tunne itseäni mukaan lukien ketään joka ei huomaisi laktoosittoman maidon ja laktoosipitoisen maidon makueroa. Laktoositon on jotenkin makeampi ja joidenkin kokkien mielestä omaa jopa lievää umami tyyppistä makuvivahdetta joka korostuu varsinkin jos laktoositon maito ei ole kovin kylmää.
Laktoositon ei ole makeampaa vaan hyla maito on se joka on sitä makeampaa enkä sitä käytä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hmm , Itse en kylläkään tunne itseäni mukaan lukien ketään joka ei huomaisi laktoosittoman maidon ja laktoosipitoisen maidon makueroa. Laktoositon on jotenkin makeampi ja joidenkin kokkien mielestä omaa jopa lievää umami tyyppistä makuvivahdetta joka korostuu varsinkin jos laktoositon maito ei ole kovin kylmää.
UHT eli iskukuumennettu laktoositon maito on makeampaa, "punainen" maito jopa ällömakeaa, ainakin Valion UHT maito. Iskukuumennus aiheuttaa sen makeuden.
Tavallinen pastöroitu laktoositon maito ei ole sen makeampaa kuin laktoosia sisältävä.
- Anonyymi
Bulguurijugurtti maistuu ihan samalta kuin ennenkin. Se on ollut valikoimissa niin kauan kuin minä muistan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2534567Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1302985Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit412752Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?741730Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1061574Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn221468- 551324
- 931235
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2051098- 471085