Lounaiden hinnat on vaan nousseet ja osa lounaspaikoista on lopettanut.
Lounaspaikathan saa ostaa ruokatarvikkeet tukusta, jossa hinnat ei ole markettien hintatasoa vaan paljon halvempaa mitä kuluttajat ruoasta maksaa.
Tietenkin asiakkaat vähenee, kun lounaiden hinnat nousee.
Ei mistään saa lounasta alle 10 eurolla ja 10 eurolla saa ruokatarpeet, josta yksi pieniruokainen saa syödä 5 päivää eli ei ole mitään järkeä maksaa yhdestä lounaasta kymmentä euroa, jollei halua nauttia ja nautiskella siitä, että saa valmiista pöydästä syödä, eikä tarvitse itse ruokaa valmistaa.
Ei todellakaan olis varaa käydä joka päivä lounaalla ja kyllä siinä alkaisi lihomaankin, kun pakkohan se on syödä koko rahan edes vatsansa täyteen, eikä tapoihin kuulu jättää ruokaa syömättä.
Miten lounaspaikat ei pärjää
7
171
Vastaukset
- Anonyymi
Työpaikkani vieressä on iso oppilaitos, jonka ravintolassa lounas maksaa ulkopuolisille 8.60€. On siis ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille ja henkilökunnalle, mutta avoinna kaikille. Laadultaan ja monipuolisuudeltaan lounas vastaa ihan mitä tahansa modernia lounasravintolaa. Varsinkin, jos haluaa panostaa terveellisyyteen tai on kasvissyöjä/vegaani.
- Anonyymi
Ja 10€ ruokatarpeet viidelle päivällä ei taatusti ole terveellistä, vaikka olisi miten pieniruokainen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ja 10€ ruokatarpeet viidelle päivällä ei taatusti ole terveellistä, vaikka olisi miten pieniruokainen.
Totta ei tuo kympillä 5 päivää voi olla mitenkään.
Meillä kaksi eläkeläistä, ja toinen insinööri, tykkää excelistä. Emme törsää, emme myöskään nuukaile, mutta pelkkään ruokaan menee kuukaudessa 450-480 euroa, 15-16 euroa päivässä, itse ruoan laittaen.
- Anonyymi
Itse asiassa tukussa raaka-aineet on usein kalliimpia kuin isossa marketissa. Sitten palkat, sähköt, vuokrat. tilitoimistot ym. muita kuluja. Että silleen.
- Anonyymi
Eiks se oo business kuin business, että takaisin pitää saada 3 - 4 kertaisesti, jotta liiketoiminta pysyy pystyssä. Eli jos asiakas vetää 3 euron edestä kaikkea, niin takaisin pitää saada 9 - 12 euroa. Neljällä eurolla 12 - 16. Arvaan että normi buffet ei mikään kultakaivos ole..
Tv TimmyH - Anonyymi
Ja kallein kustannus on työvoiman kulut, lounasaikaan myynti on nopeaa jolloin tarvitaan hetkellisesti työntekijöitä. Järjestely kysymys miten seuraavan päivän esivalmistelut ja paikkojen kunnostus esim tiskaus ym.
- Anonyymi
Usein asiakas palvelee itse itseään viemällä astiat lopuksi keräysvaunuun, pahimmillaan jopa lajitella tiskit omiin pinoihin??? Siis ei voi ymmärtää! Jossain ikeassa sen vielä ymmärtää , mutta jos ateria maksaa 13-18 e niin odottaisi palvelun kuuluvan hintaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 765245
Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata
Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai664663Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi
Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas1254601Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?
Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san3381937- 871582
- 921514
- 2571476
- 3351145
- 200991
Pääsit koskettamaan
Sellaista osaa minussa jota kukaan ei ole ennen koskettanut. Siksi on hyvin vaikea unohtaa sinut kokonaan.52943