psykologia on huuhaata

psykologiaa lukenut

Psykologia on tiede,jossa jokainen on syyllinen.Et hallitse elämääsi,jos olet iloinen,sillä kätkeydyt iloisuutesi taakse,et elä tätä päivää.Jos olet rauhallinen,olet liioitellun kärsivällinen,kätkeydyt siis rauhallisuutesi taakse,et elä tätä päivää.Jos olet avuton,kätkeydyt avuttomuutesi taakse,et elä tätä päivää.Listaa voisi jatkaa loputtomiin,hyökkäävä,vahva,heikko,nöyrä kaikki väärin psykologian kirjan mielestä.Kukaan ei siis ole normaali.Psykologia on täyttä paskaa sanon minä.Pelkkä tieteenhaara,jossa vältytään oikeilta töiltä.Huuhaata.

11

1571

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • on sitä

   pahinta huuhaata. En edes vaivaudu perustelemaan selvää asiaa. Sitäpaitsi... Määrittelehän normaali? Ja miksi sinun sanomisillasi olisi mitään väliä? Mitä ovat oikeat työt? Juttusi on huuhaata.

  • del *.*

   viestistäsi.
   Osoitit jälleen tärkeän seikan sc:hen.
   Ajatella että joillakin ihmisillä ei ole aivoja, vaikka heille antaa suoran vihjeen :):):)
   Please, laita lisää. :)

  • jeps

   Psykologianhan pitäisi olla ihmisen toimintaa tutkiva tieteenala. Minä kun olen joihinkin psykologian opuksiin tutustunut, niin ei ole kyllä tullut vastaan yhtään uuttaa asiaa ihmisestä. Ennen kuin tutustuin lukiossa psykologiaan, ajattelin, että siinä on eräs aika mielenkiintoinen tieteenala. Mutta mitä opin lukion psykologiassa? Enpä juuri mitään uutta ja hyödyllistä ihmisestä. Taitaapa olla niin, että itse elämänkokemus on paras tapa oppia psykologiaa.

   • psyk.

    usein yleistä psykologian historiaa yms., mutta psykologia on tosiaan ihmistä tutkiva tiede, uusia tutkimuksia tehdään koko ajan. Luepas vaikka Atkinson, saat pohjatiedon siitä mitä psykologia on tieteenä ja mitä eri "tutkimusaloja" on. Tämän jälkeen voit tutustua lähemmin uudempiin tutkimuksiin, joita on eri suuntauksissa tehty, esim persoonallisuuspsykologian puolella tai sosiaalipsykologia on varmaan lähimpänä sitä mitä haet tuolla ihmisen toimintaa tutkivalla tieteellä. Ennenkuin tietää mihin tieteellinen tieto perustuu, ei kannata lähteä metsästelemään yhtä kirjaa sieltä toista täältä.


   • lukion psykasta

    mutta yliopistossa moni opeteltu teoria kumotaankin ja saa alkaa ajatella omin aivoin. esim. piaget ei ole mikään guru, hänen omat lapsensa joita käytti koehenkilöinään oppivat vain omalla tavallaan (minunkin lapseni tekevät fiksumpia päätelmiä tahoillaan ja tämä on todistettu juttu).

    lukion psyka oli vain historiaa niinkuin tuossa todettiin, todellinen juttu on vasta siinä kun itse saa/pitää alkaa kyseenalaistamaan teorioita. jos kaikki tuntuu sinusta liian helpolta, niin ehkä nielet purematta?

    neuropsyka etenkin on uskomattoman mielenkiintoista eikä siinä itsestäänselvyyksiä vastaan tule. suosittelen jos haasteita kaipaa :)


  • avun saanut

   tiedä psykologiasta yhtikäs mitään!

   • Asiaa jonkin verran tutkinut

    en tiiä mistä jengi käy hakee omat psykan kirjansa mutta halusin tähän väliin tuoda semmosen asian esiin että esim. monissa kirja kaupoissa on psykologia osastolla ihan kaikkee muuta kun itse psykologiaa...enemmänki aivopesua tai sitten semmoista kirjoittajan omia näkemyksiä kuvaava kirja. Siis kannattaa tutkia ja ottaa vaikka jostai selvää että ei lue mitä tahansa soopaa etenkin jos on kovin kiinnostunu aiheesta muttei vielä kuitenkaa tiedä sitä että mitä se oikeesti se psykka sisältää.

    Ei varmaa kannata mennä ihan suinpäin disauttaa koko psykkaa jos tosiaan aiheeseen ei oo perehtyny ihan kunnolla ja aktiivisesti. Koska tottakai tuommoistakin asiaa jos haluaa tutkia niin lähetään sieltä ruohonjuuri tasosta eli eka hanskaan ne perusteet eli ehkä tässä tapauksessa historia(mikä on tylsää joidenkin mielestä), vaikka se ei alku niin kiinnostavaa olisi niin asiaa paremmin tutkineena ja tietäneenä voi tulla paljonkin uusia asioita ja varmaan tuleeki koska eihän sitä muuten kannattaisi ess tutkia jos kaikki tiedettäis etukätee...ja sekin vieläettä se lukion psykka nyt ei varmaa kovin kummosta ole koska siellä luetaa sitä vaan muiden ohella ja se on varmaa semmosta perus settii koska eihän kaikki sitä kuitenkaa myöhemmin hyödynnä. Eikä kaikki vois pysyy mukana jos heti aluksi alotettaisiin jostai vaikeesta tai "keskeltä" asiasta, onhan jotkuu tullu sitä oppimaan ihan mielenkiinnosta ei niinkään semmosina asiaan kunnolla perehtyneinä.


  • tyhtyh

   Joo psykkolookki tulkitsee ja pistää ties mitä terapiaa ja tulkitsee aina omaksi edukseen, vaikka ei ole hajuakaan ongelmasta. Tämä on vieä pahentunut äärimmilleen, kun hyt voivat näitten laitteiden kanssa vaikka entisiä potilaita ruveta kontrolloimaan. Pysykää helevetissä erossa näistä. Ette tiedä, mihin paskaan joudutte.

   • Anonyymi

    Helppo yhtyä mainintsemaasi Pietarin sanoi (2 Piet. 2:1-22)
    "Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon. Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi; ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku. Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi. Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle. Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät. Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietastellen vaellus irstaudessa vaivasi, sillä asuessaan heidän keskuudessansa tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivän heidän pahain tekojensa tähden, joita hänen täytyi nähdä ja kuulla. Näin Herra tietää pelastaa jumaliset kiusauksesta, mutta tuomion päivään säilyttää rangaistuksen alaisina väärät, ja varsinkin ne, jotka lihan jäljessä kulkevat saastaisissa himoissa ja ylenkatsovat herrauden. Nuo uhkarohkeat, itserakkaat eivät kammo herjata henkivaltoja, vaikka enkelitkään, jotka väkevyydeltään ja voimaltaan ovat suuremmat, eivät lausu heitä vastaan herjaavaa tuomiota Herran edessä.
    Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, saaden vääryyden palkan, he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa, he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne; heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä, he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän, he ovat kirouksen lapsia. He ovat hyljänneet suoran tien, ovat eksyneet ja seuranneet Bileamin, Beorin pojan. tietä, hänen, joka rakasti vääryyden palkkaa, mutta sai rikkomuksestaan ojennuksen, mykkä juhta puhui ihmisen äänellä ja esti profeetan mielettömyyden. Sellaiset ovat vedettömiä lähteitä ja myrskytuulen ajamia hattaroita, ja pimeyden synkeys on heille varattu. Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himossa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon, ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia, sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on. Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi. Parempi olisi heille ollut, etteivät olisi tulleet tuntemaan vanhurskauden tietä, kuin että sen tunnettuaan kääntyvät pois heille annetusta pyhästä käskystä. Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen" ja "Pesty sika rypee rapakossa"."


  • buo0irh

   Onko se että kaikki määritellään hulluiksi muka huonompi juttu kuin se että vain erilaiset vähemmistöt määritellään hulluiksi? Perinteisestihän on harjoitettu nimenomaan tätä jälkimmäistä lähestymistapaa.

  • Anonyymi

   Ei vittu mikä juntti sääki oot, ehkä se elämäm koulu ei ollutkaan paras vaihtoehto :D

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2264
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2033
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1871
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1424
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1392
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1361
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1154
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   1020
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   956
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   948
  Aihe