Nooan arkki?

arkki

Onko Nooan arkkia löydetty? Raamatussahan on selkästi paikka mihin arkki laskeutui veden hävittyä maan päältä.

25

9779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jussi

      Se on löydetty jo moneen kertaan ja useammalta vuoreltakin. Uskikset vaan piilottelee löytöjä eikä päästä pakanoita häpäisemään pyhää jäännöstä. Onneksi se näkyy satelliittikuvissa.

      Pistä hakua vaan nettiin niin saat tarkemmat koordinaatit ja voit lähteä tutustumaan paikan päälle.

    • kake24
      • kake24

      • JSS

        http://www.noahsarksearch.com/anomaly_hays_review.htm

        "Based on the analysis presented, it has been determined that the anomaly seen in photo #1 (frame 2) of the June 17, 1949 photographs, is actually a natural formation of ice and snow, along with its related shadows."

        http://www.talkorigins.org/indexcc/CH/CH503.html

        http://www.parse-error.com/display_page.php?page_id=25

        http://www.users.bigpond.com/rdoolan/notark.html

        http://www.christiananswers.net/q-abr/abr-a001.html (Kristitty sivu)

        http://www.csun.edu/~vcgeo005/bogus.html

        http://skepdic.com/noahsark.html

        http://www.tentmaker.org/WAR/HasNoahsArkBeenFound1.html

        http://www.apologeticspress.org/articles/2454

        Joten sori vaan, ei ole löydetty.


      • pyy

        siinähän tuo köllötti kiven päällä..


      • sista86

      • Jussi
        sista86 kirjoitti:

        siinä näkyy hyvin Nooan arkki joka on loydetty Turkin Ararat-vuorelta http://wwnet.fi/users/veijone/arkki.htm

        Kuvan keskellä näkyy pelkkä arkin pelastusvene. Sen sijaan kuvan vasemmassa reunassa näkyy selvästi pieni osa arkin keulaa.


    • teoreettisesti

      Voisko edes teoreettisesti olla mahdollista että maailman kaikkia eläinlajia olis tuohon mahtunut kaksi kappaletta ja sen lissäksi Noak jälkeläisineen?

    • yks vaan

      käsittääkseni araratin vuorilta on löytynyt paljon selittämättömiä puun palasia ja monen muun vuoren huipulta on löytynyt selittämättömiä kalan fossiileja veden paisumukselle löytyy tieteeläkin todisteita jos on ollut vedenpaisumus miksei arkkiakin.

      • että löytyy

        Fossiileja löytyy kyllä vuorilta sillä ne vuoret eivät ole aina olleet vuoria vaan esimerkiksi meren pohjaa.


    • lysyjä 567

      eläimet, jotka olivat alueensa eläimiä. Jos ei koko meidän ymmärtämämme maailma menneytkään vedenpeittoon. Vain se maailman osa, jota uskottiin ainoaksi. Historiahan todistaa, että maat nouse´vat ja laskevat ja joskus äkistikin. En tiedä. Kysynkin.

    • Stoa

      Se on Ziusudran arkki/laiva. Ziusudra Suruppakista. Tarina on Sumereiden, ja tuhotulva oli paikallinen. Ellei Nooa sitten sattunut asumaan noilla alueilla ja pelastunut myös tulvalta. Myöhempi tarinan kopio tuskin tietää minne potski päätyi.

    • macaon

      Nooa, tämä Genesiksen 5:ssä luvussa esiintyvällä sankarilla on vastaavuutensa.
      Jokaisella Lähi-idän vedenpaisumuskertomuksella on sankarinsa. Raamatullinen sankari on Nooa. Vanhan Babylonian sankari on Atra-Hasis, Sumerian sankari on Ziusudra, ja Neo-Assyrian sankari on Utnapishtim.

      Luomiskertomus on kaksiosainen, joista ensimmäinen osa on puhtaasti vetauskuvallinen Moos. 1:1-3
      Ensimäisessä osassa kuvataan symbolisesti alas laskeutuvan valokulkuneuvon (Mer-Ka -Ba = Valo, Henki, Keho) matka. Tämä kahdeksansakarainen tähtitetraedri luotiin silloin kun matkasimme alempiin ulottuvuuksiin (henkisen tietoisuuden "sulkeutuminen tai aleneminen") ja ihmismuotoon kehittyminen. Se on elävä valokenttä, tietoisuuskenttä, joka on heikentynyt aikojen kuluessa, kun vajoaminen syvemmälle tiheyteen tapahtui. Ylösnouseva kulkuneuvo kehittyy ajan kuluessa.

      Nooa on Aadamin revoluutio, aivan kuten Mooses on Aabelin ja Seetin revoluutio, sanotaan Kabbalassa, ts. he ovat saman tarinan toistumia taikka erilaisia toisintoja. Vankin todiste tämän puolesta on Raamatun henkilöhahmojen jakaantuminen.
      Raamatun ensimmäiset kirjat on paljolti yhden ja saman asian toisintoa.
      Voidaan esittää, että Nooan tarina on salatun merkityksensä osalta vain toisinto Aadamin ja hänen kolmen poikansa tarinasta ja tämä saa todisteita Genesiksen jokaiselta sivulta. Aadam on Nooan esikuva. Aadam lankeaa, sillä hän syö taivaallisen tiedon kiellettyä hedelmää. Nooa taas sen vuoksi että hän maistaa maallista hedelmää: (1) rypäleen mehu kuvaa sitä kuinka tasapainoton mieli käyttää tietoa väärin. Aadam riisutaan henkisestä kuorestaan, Nooa maallisista vaatteistaan, ja alastomuus saa kummankin häpeämään.

      Vettä käytetään uskonnon vertauskuvallisessa kielessä viisauden ja tiedon symbolina.
      Vuorella viitataan uskonnossa Jumalan uskontojen ilmaisijoihin. heidän asemansa on muiden ihmisten asemaa korkeammalla tietoisuuden tasolla. Eri uskonnoissa nämä ilmaisijat aina nousevat vuorelle noutamaan, kuulemaan, saarnaamaan, tai pystyttämään sille, "arkin" eli uuden uskontojärjestelmän temppeleineen ja hallintojärjestelmineen.
      Vedenpaisumustarina vuorelle laskeutuvine arkkeineen siis toistuu symbolisessa muodossa jokaisen uuden uskonnon ilmaisemisen yhteydessä.
      Arkkiin otetut eläimet symboloivat sellaisia ihmisiä, jotka eivät ottaneet Nooan sanomaa vastaan, koska olivat henkisessä mielessä "kuolleita". Heidän arkkiin ottamisensa kuvaa sitä, että Nooan usko vaikutti heihinkin, vaikka he eivät hakeutuneetkaan sen suojaan itsenäisesti. Kukaan ei siis Nooan symbolisessa tarinassa hukkunut fyysisesti aineelliseen veteen.
      Tertiäärikauden tsunamit kuitenkin saivat aikaan suuriakin tuhoja. Vedenpaisumuksia on ollut useitakin.
      Myös Amerikan intiaaneilla on vastaavia kertomuksia. Popol vuh mayojen eepposkin kertoo oman tarinansa vedenpaisumuksesta. Intialaiset Buranaat kertovat yksityiskohtaisesti vedenpaisumeksesta ja siihen johtaneista syistä.

      Myös Aabraham ja Saara löytyvät myös hindu-myytistä. Voidaan löytää Identtisyys hebrealaisten pyhien kirjojen Aabrahamin ja hänen vaimonsa Saaran välillä ja hindulaisuuden Brahmanin ja hänen vaimonsa Saraisvatin välillä. Intian mytologiasta löytyy eräs hyvin vanha kertomus Maria Basrasta jonka anagrammi on Abram Saarai, joka myöhemmin muutettettiin Aabraham ja Saara tarinaksi eli Abrahamin ja Saaran luotiin vanhasta myytistä uusin nimin nimettynä. Tämä on kuin prototyyppinen 'taivaallinen liitto', joka on myös koodattuna 'Johanneksen Ilmestyksen' käsikirjoitukseen.

      Kuvaus Abramin lähdöstä Uurista, Kaldean 'maasta', Abramin nimisenä ja jonka nimi sitten muuttuu 'Jumalan geneettisenä perillisenä' Kanaan Aabrahamiksi, sen jälkeen kun oli asustellut 'väliin' paikassa nimeltä Harran, on symbolinen kuvaus ja se symbolisoi transformaatiota 'vanhan ihmisen' muuttumisesta 'uudeksi ihmiseksi' tietoisuudeen transformaatiossa, uudesti syntymisessä 'uudeksi ihmiseksi'.

      Raamatullisessa vertauksessa Aadamista ja Eevasta, Aadamilta otettiin kylkiluu toisen puolikkaan, naisen muodostamiseksi. Todellinen viesti on, että ennen tuloamme maatasolle olemme kokonaisia ja meillä on miehisyys- ja naiseustekijöiden harmonia. Jakaudumme vain kaksinaisuuteen, koska tämä on polariteetin, kaksinaisuuden planeetta.
      Silloin kun maapallo "luiskahti" matalmpaan, polarisoituneempaan värähtelyyn, myös aivot polarisoituivat, mikä sai aikaan suuremman erillisyyden maskuliinisen ja feminiinisen aivopuoliskon välille. Tulevaisuudessa aivopuoliskot jälleen yhdistyvät ja vahvistuvat uudelleenkalibrointiprosessissa/transformaatiossa.

      • macaon

        Tuomaan evankeliumin Logiossa 23 Jeesus myös puhuu opetuslapsilleen tästä todellisesta ihmisestä joka ei ole mies eikä nainen ja puhuu siitä kuinka tulisi kahdesta tehdä yksi.
        Tätä kuvataan myös Uuden testamentin morsiushuone vertauksessa, jossa esitetään lopullisesta yhdistymisestä taivaalliseen kasoisosaan tai vastapuleensa.

        Filippuksen evankeliumissa niin ikään puhutaan siitä kuinka Eeva on erotettu Aadamista. Alkuperäinen androgyyninen yhteys on särkynyt ja että sisäisen Kristuksen tulemisen tarkoitus on Aadamin ja Eevan uudelleen yhdistäminen.

        Uudessa testamentissa häitten ja yljän symbolit liittyvät mysterium conjunctionis-tapahtumaan.

        Ihmisistä tuli kaksinaisuustietoisuudessa laji, joka kärsi 'muistinmenetyksestä'. Henkisessä uudelleenkalibroinissa, tietoisuudenkohottamisessa, 'valaisutumisessa vuorella' ei ole kyse minkään gurun tai kanavan seuraamisesta, vaan on itse löydettävä henkilökohtainen erottelukyky sisäisen opastuksen avulla. Tästä ovat Opettajat puhuneet kautta historian. Työkaluja on annettu auttamaan matkan varrella.
        Todellisuudessa ylösnousemus on yhtenäiskentän kvanttikristallienergian muistamista ja tietoisuuden laajentumista.
        Myytti Eedenin puutarhasta kuvaa maapallon tilaa ennen polariteetteja. Adam Kadmon ei ollut vielä "syönyt kiellettyä hedelmää" vertauskuvallisesta Hyvän ja pahan tiedonpuusta eikä tullut tietoiseksi vertauskuvallisesta "alastomuudestaan". Tietoisuussuodattimet eivät olleet vielä paikoillaan. Vertauskuvan kundaliini-käärme ei ollut vielä "viekoitellut" ihmistä suodatettuun kaksinaisuuteen.

        Arkkityyppinen Aabraham ja Saara opetus on siinä, että kuinka kahdesta tulee yksi. Tässä fyysinen evoluutio tapahtuu 'kehossa' ja mentaalinen evoluutio 'mieless'/mind' - näiden tarkoituksena on yhdistää jälleen särkynyt kehon ja mielen ykseys.

        Tähän sopii myös tarina Kainista, jota voidaan rinnastaa Hidujen Siwaan.
        Myös Mesopotamiassa Adapa eepoksessa kuvataan tämä alasvajoaminen samoin kuin Raamatussa.
        Adapa ja Aadam ovat yksi ja sama.


      • macaon kirjoitti:

        Tuomaan evankeliumin Logiossa 23 Jeesus myös puhuu opetuslapsilleen tästä todellisesta ihmisestä joka ei ole mies eikä nainen ja puhuu siitä kuinka tulisi kahdesta tehdä yksi.
        Tätä kuvataan myös Uuden testamentin morsiushuone vertauksessa, jossa esitetään lopullisesta yhdistymisestä taivaalliseen kasoisosaan tai vastapuleensa.

        Filippuksen evankeliumissa niin ikään puhutaan siitä kuinka Eeva on erotettu Aadamista. Alkuperäinen androgyyninen yhteys on särkynyt ja että sisäisen Kristuksen tulemisen tarkoitus on Aadamin ja Eevan uudelleen yhdistäminen.

        Uudessa testamentissa häitten ja yljän symbolit liittyvät mysterium conjunctionis-tapahtumaan.

        Ihmisistä tuli kaksinaisuustietoisuudessa laji, joka kärsi 'muistinmenetyksestä'. Henkisessä uudelleenkalibroinissa, tietoisuudenkohottamisessa, 'valaisutumisessa vuorella' ei ole kyse minkään gurun tai kanavan seuraamisesta, vaan on itse löydettävä henkilökohtainen erottelukyky sisäisen opastuksen avulla. Tästä ovat Opettajat puhuneet kautta historian. Työkaluja on annettu auttamaan matkan varrella.
        Todellisuudessa ylösnousemus on yhtenäiskentän kvanttikristallienergian muistamista ja tietoisuuden laajentumista.
        Myytti Eedenin puutarhasta kuvaa maapallon tilaa ennen polariteetteja. Adam Kadmon ei ollut vielä "syönyt kiellettyä hedelmää" vertauskuvallisesta Hyvän ja pahan tiedonpuusta eikä tullut tietoiseksi vertauskuvallisesta "alastomuudestaan". Tietoisuussuodattimet eivät olleet vielä paikoillaan. Vertauskuvan kundaliini-käärme ei ollut vielä "viekoitellut" ihmistä suodatettuun kaksinaisuuteen.

        Arkkityyppinen Aabraham ja Saara opetus on siinä, että kuinka kahdesta tulee yksi. Tässä fyysinen evoluutio tapahtuu 'kehossa' ja mentaalinen evoluutio 'mieless'/mind' - näiden tarkoituksena on yhdistää jälleen särkynyt kehon ja mielen ykseys.

        Tähän sopii myös tarina Kainista, jota voidaan rinnastaa Hidujen Siwaan.
        Myös Mesopotamiassa Adapa eepoksessa kuvataan tämä alasvajoaminen samoin kuin Raamatussa.
        Adapa ja Aadam ovat yksi ja sama.

        Kundalinisi on Helena Blavatskyn teosofiasta kotoisin.

        Miten onnistut rinnastamaan Shiva-jumalan Kainiin?

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Shiva


      • macaon
        sharyn kirjoitti:

        Kundalinisi on Helena Blavatskyn teosofiasta kotoisin.

        Miten onnistut rinnastamaan Shiva-jumalan Kainiin?

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Shiva

        tuosta elämänvoimaenergiasta on ties kuinka monia termejä käytössä, kundaliinivoima vain yksi käytössäoleva. Gnostikoilla se on käärmetuli. Chi on yksi käytetty termi. Praanaenergia tai elävä valo, joka kulkee alas valopilaria tai praanaputkea pitkin on käytetty termi. Fotonienergia termiä käytetään. Olen törmännyt myös termiin seitsenkertainen Trigonometrinen valojärjestelmä. Nolla-kenttä-energiavirtaus termiin olen törmännyt. Mikä olikaan Mayojen vastaava tai Pohjois-Amerikan intiaaneilla on omansa. Afrikan Dogoneilla on omansa. Australian alkuasukkailla omansa...jne. jne.

        Tuo rinnastus on monen näkökulman asia. Lyhyesti, että Kabbalassa nimien revoluutio (jälleenesiintyminen kiertokulussa) toistuu samana tarinana taikka toisintoina. Henkilöhahmojen jakaantumisina. Esimerkiksi Kainin, ensimmäisen murhaajan, suorassa sukulinjassa joka viides mies on murhaaja. Jos piirretään Luciferin viisisakarainen tähti (jonka kärki on alaspäin) ja kirjoitetaan Kainin nimi alimman sakaran alle ja hänen jälkeläistensä nimet järjestyksessä muiden kärkien kohdalle, havaitaan että joka viides - joka tulisi kirjoitettavaksi Kainin nimen alle - on murhaajan nimi. Talmudissa tämä sukuluettelo esitetään täydellisenä, jolloin kolmetoista murhaajaa on ryhmittynyt jonoon Kainin nimen alle. Tämä ei ole sattumaa.
        Shiva on hävittäjä, mutta hän on myös uudistaja. Kain on murhaaja, mutta hän on myös keksijä ja kansakuntien luoja. Luciferin tähti on sama jonka Johannes näki Ilmestyksessään putoavan maan päälle.

        Näkemysten mukaan Kain on siis rinnastettavissa Hindujen Siwaan, hävittäjään joka aika ajoin hävittää entisen, että uutta kasvua pääsee entisen "tunkkaintuneen" ja elinvoimansa menettäneen elollisen tilalle.
        Hävittäjä on tavallaan uudistuksen mahdollistaja. Hinduilla tätä nimitetään Siwaksi. Raamatussa Kainiksi.

        C. F. de Volneyn teoksessa on lainaus Hindu filosofeilta.
        "Muistettakoon siis, 1) että universumi ei ole spontaanisti luotu, vaan kehittynyt ennaltaolevasta materiasta, 2) että se on vain yksi loputtoman pitkässä universumien sarjassa, 3) että ikuisuus on jakautunut suuriin kierroksiin, joiden kunkin aikan maailmamme käy läpi kaksitoista muodonmuutosta......., 4) että näistä kahdestatoista muodonmuutoksesta kuuden ensimmäisen jälkeen maa on karkeampi, ja kaikki mitä se päällään kantaa - ihminen mukaanluettuna - on aineellisempaa kuin edellisen muutoksen jälkeen, sen sijaan kunkin muun kuuden jälkeen asia on päinvastoin; sekä maa että ihminen muuttuvat yhä hienommiksi ja henkisimmiksi kunkin maapallon muutoksen myötä, 5)..............jne.

        Tavallisen kansan opettamista varten muinaisajan viisaat tiivistivät tämän valtavan ajatusrakennelman yhteen ainoaan kaavioon - eläinrataan eli taivaalliseen vyöhön. Kain esittää tässä Skorpionia ja tämä merkki eli patriarkka johti ihmiskunnan tuhoon eksoteerisen teologian mukaan, mutta vanhat viisaat näkivät tässä koko maailmankaikkeuden taantumisesta sen jatkaessa involuutiota (johti tietoisuuden degeneroitumiseen) subjektiivisesta objektiiviseen.

        Näköjään Raamatussa arkki-esi-isät esitetään koodikielellä äly-sukulinjana (the lineage of intelligence) ilman ruumiillistumaa ja ei-materiaalisena manifestaationa. Siis ei-matriaalinen/mainen sukupuu elektromagneettisen monopolisäteilyn johtumisessa esiavaruusajan algoritmisten väliaineiden sisällä.

        Raamattu: Arvio n. 80 % symbolikieltä n. 20 % historiallista kerrontaa.


      • macaon
        macaon kirjoitti:

        tuosta elämänvoimaenergiasta on ties kuinka monia termejä käytössä, kundaliinivoima vain yksi käytössäoleva. Gnostikoilla se on käärmetuli. Chi on yksi käytetty termi. Praanaenergia tai elävä valo, joka kulkee alas valopilaria tai praanaputkea pitkin on käytetty termi. Fotonienergia termiä käytetään. Olen törmännyt myös termiin seitsenkertainen Trigonometrinen valojärjestelmä. Nolla-kenttä-energiavirtaus termiin olen törmännyt. Mikä olikaan Mayojen vastaava tai Pohjois-Amerikan intiaaneilla on omansa. Afrikan Dogoneilla on omansa. Australian alkuasukkailla omansa...jne. jne.

        Tuo rinnastus on monen näkökulman asia. Lyhyesti, että Kabbalassa nimien revoluutio (jälleenesiintyminen kiertokulussa) toistuu samana tarinana taikka toisintoina. Henkilöhahmojen jakaantumisina. Esimerkiksi Kainin, ensimmäisen murhaajan, suorassa sukulinjassa joka viides mies on murhaaja. Jos piirretään Luciferin viisisakarainen tähti (jonka kärki on alaspäin) ja kirjoitetaan Kainin nimi alimman sakaran alle ja hänen jälkeläistensä nimet järjestyksessä muiden kärkien kohdalle, havaitaan että joka viides - joka tulisi kirjoitettavaksi Kainin nimen alle - on murhaajan nimi. Talmudissa tämä sukuluettelo esitetään täydellisenä, jolloin kolmetoista murhaajaa on ryhmittynyt jonoon Kainin nimen alle. Tämä ei ole sattumaa.
        Shiva on hävittäjä, mutta hän on myös uudistaja. Kain on murhaaja, mutta hän on myös keksijä ja kansakuntien luoja. Luciferin tähti on sama jonka Johannes näki Ilmestyksessään putoavan maan päälle.

        Näkemysten mukaan Kain on siis rinnastettavissa Hindujen Siwaan, hävittäjään joka aika ajoin hävittää entisen, että uutta kasvua pääsee entisen "tunkkaintuneen" ja elinvoimansa menettäneen elollisen tilalle.
        Hävittäjä on tavallaan uudistuksen mahdollistaja. Hinduilla tätä nimitetään Siwaksi. Raamatussa Kainiksi.

        C. F. de Volneyn teoksessa on lainaus Hindu filosofeilta.
        "Muistettakoon siis, 1) että universumi ei ole spontaanisti luotu, vaan kehittynyt ennaltaolevasta materiasta, 2) että se on vain yksi loputtoman pitkässä universumien sarjassa, 3) että ikuisuus on jakautunut suuriin kierroksiin, joiden kunkin aikan maailmamme käy läpi kaksitoista muodonmuutosta......., 4) että näistä kahdestatoista muodonmuutoksesta kuuden ensimmäisen jälkeen maa on karkeampi, ja kaikki mitä se päällään kantaa - ihminen mukaanluettuna - on aineellisempaa kuin edellisen muutoksen jälkeen, sen sijaan kunkin muun kuuden jälkeen asia on päinvastoin; sekä maa että ihminen muuttuvat yhä hienommiksi ja henkisimmiksi kunkin maapallon muutoksen myötä, 5)..............jne.

        Tavallisen kansan opettamista varten muinaisajan viisaat tiivistivät tämän valtavan ajatusrakennelman yhteen ainoaan kaavioon - eläinrataan eli taivaalliseen vyöhön. Kain esittää tässä Skorpionia ja tämä merkki eli patriarkka johti ihmiskunnan tuhoon eksoteerisen teologian mukaan, mutta vanhat viisaat näkivät tässä koko maailmankaikkeuden taantumisesta sen jatkaessa involuutiota (johti tietoisuuden degeneroitumiseen) subjektiivisesta objektiiviseen.

        Näköjään Raamatussa arkki-esi-isät esitetään koodikielellä äly-sukulinjana (the lineage of intelligence) ilman ruumiillistumaa ja ei-materiaalisena manifestaationa. Siis ei-matriaalinen/mainen sukupuu elektromagneettisen monopolisäteilyn johtumisessa esiavaruusajan algoritmisten väliaineiden sisällä.

        Raamattu: Arvio n. 80 % symbolikieltä n. 20 % historiallista kerrontaa.

        lisäisin sen verran vielä edellä kirjoitettuun, että jos oletetaan, että arkki-esi-isät olisivat fyysisiä henkilöitä, niin Terahin Aadahille siittämän lapsen Abramin tapahtuma olisi genealogisten laskujen mukaan ollut vuonna 2244 eKr. (Terah olisi näin ollen siittänyt myös Saarain hänen toiselle vaimolleen Sillalle 10 vuotta myöhemmin v. 2234).
        Ja tästä taaksepäin laskettuna patriarkillinen genealogia olisi alkanut vuonna 4190 eKr.

        Olisikohan sittenkin niin, että 'Azurguya Suku (House of Azurguya)' on esihistoriallinen sukulinja mutta sukulinja ilman ruumiillistumaa ja materiaalisesti manifestoitumatonta, siis ei-materiaalinen sukupuu ennen laskeutumistaan materiaan. Raamatussa näin ollen esitettäisiin miehen tai naisen mielen/sielun, miehisen ja naisellisen, ja kehon 'kehittyvä' kaksinaisuus ihmisessä, siis MindBody BodyMind dualipari ja sen kehittyminen DNA/RNA-kytköksen kautta, (male sytosiini ja tymiini/urasiini ja female gualiini ja adeniini (urasiini DNA:ssa korvaa tymiinin RNA:ssa)

        C-kytkös määrittää kapasitanssielementin EMMR monopolipiirissä ja on perusta X-kromosomille ja L-kytkökselle, sillä Y-kromosomi on magnetoinduktiivinen. Ja kun tarkastellaan puhtaasti XX-XX kromosomaatista reproduktiota niin ribonukleiinihappo eli RNA-arkkityyppistä miespuolista manifestaatiota ei esiinny; mutta kylläkin mutaatio yhdestä neljästä X-kromosomista pariutuu tukahdutettuun mutaatioon (suppressed mutation) sen konjugatiivisuudessa sallien L-tekijän herätä.

        Tämä voidaan katsoa olevan myös kertomus 'Aadamin kylkiluusta', josta 'Eeva luotiin' ensimmäisenä naisena ja luotiin ensimmäisen miehen ruumiista niin kuin symbolinen tarina kertoo.

        Tässä vaiheessa on kuitenkin otettava huomioon se, että ensimmäinen Aadam ei ollut ensimmäinen fyysinen mies, vaan Aadam Kadmon oli sitä vastoin AdamEva, MiesNainen, YingYang, yhdessä nollakentässä ja tästä johtuu se, että Genesiksessä voidaan erottaa kaksi luomistapahtumaa mikä koskee ihmistä.

        Asettamalla peili kahden sukupuolikromosomin väliin ja muuttamalla yksi X-kromosomi Y-kromosomiksi leikkaamalla pois yksi X:n jaloista - tämä antaa tulokseksi Y:n kuten symbolisessa kuvauksessa 'kylkiluu' otetaan pois AadamEevasta, nollakentässä eli AdamKadmonista, joka 'kylkiluu' tunnetaan hyvin myös Hindu-tarustoissa ja Intian mytologioissa nimellä 'Purusha' eli 'kosminen ihminen'. Tämä on Leonardo de Vincin 'Vitruvius'.

        Peilikuvassa tämä MiesNainen (kaksoisliekki) yhtyneenä geneetisenä mutaationa todelliseksi ja varsinaiseksi mieheksi kuitenkin kuvataan NaisMies-mutaationa ja on siinä todellinen ja varsinainen nainen ollen tämän miehen kuva. Niinpä tämän täytyy olla XY kun on kyse naisesta ja kun on kyse miehestä on se YX tai toisinpiän.
        Ja juuri näin se on tässä peilitapauksessa erityisen holograafisen aika-avaruuden sisällä tämä asia.

        Meille kerrotaan avaruusaika-, ulottuvuus-, tai raamatullisesta taivaankansierottelusta, jossa vedet ja taivas erotetaan maasta (Genesis 1. 1-7). Tämä merkinnee sitä, ettei moniulottuvuusavaruusajassa (11:n ulottuvuuden yläpuolella) ole miehen ja naisen erottelua erillisiksi Aadamiksi ja Eevaksi tai Aadam Kadmoniksi tai Purushaniksi tai Logokseksi tai Kristukseksi tai YXXY:n erottelua YX:ksi ja Xy:ksi; esimutaatio -XXXX-sormenjäljestä; jälkimmäinen samalla myös esittää 'Jumalan sanoin kuvaamatonta nimeä' XXXX:ssä, josta tulee YX=XY JA JOSTA TULEE (YaH)W(HeY)

        Ja näin XX luotu pysyi sellaisena kuin se oli, siis XX:nä Universumin ruumiina; potentiaalinen Ydinihminen 'Vanhasta Jerusalemista' tulee metamorfoosissa 'Uusi Jerusalem'
        Kuvataanpa tätä myös symbolisiksi kuvauksiksi Gomorrasta ja Sodomasta. kun kolme kromosomia erityivät ja joita on esitetty Raamatun sukutauluina.
        Naamah, Lootin vaimo muuttuminen 'suolapatsaaksi' Sodoman ja Gomorran hävityksessä symbolisoi BGS-geenin imptentiksi tulemista (Huom. Seitsenkertainen Kainin sukupolvi kirottiin)


    • hisstoori

      Mitään Noan arkkia ei ole olemassakaan. Noan tarina perustuu ikivanhoihin sumerilaisten kertomuksiin. Jotakin näyttöä valtavasta vedenpaisumuksesta on löydetty esim. Mustan meren pohjasta, Persian lahdelta jne. Sijoittunee jääkauden jälkeiseen aikaan tai sen jälkeiseen aikaan. Voi olla myös erillisistä tapahtumista peräisin. Mitään Noan arkkia ei siis ole olemassa, eikä sellaista ole koskaan löydetty.

      • Ja kyllähän tämä Suuri Vedenpaisumus tapahtui jo kaukana menneisyydessä ja todisteet löytyvät sitä tosissaan etsiville.Raamattua täytyy vain lukea nykyisen ymmärtämisen mukaan sillä tekstit on tehty sen aikaisen tietämyksen perusteella.Kun Taivas-sanan tilalle tuleekin Avaruus niin asia on täysin toinen.Ja miten ennen vanhaan olisi voitu selostaa asioita ja tapahtumia jotka olivat siihen aikaan ihmisille aivan uusia.Ihan sama kuin pyytäisi kädetöntä kuvaamaan kierreportaita!Joten terveisiä täältä Arkista...


      • 12+5

        Radiossa Leo Meller vastaa kuulijoiden kysymyksiin sunnuntaisin. Eräs kysyi että mistä valtavat vesimassat tulivat ja menne ne menivät vedenpaisumuksen jälkeen. Vedenhän piti peittää myös vuoret. LM kiemurteli, ärtyi ja lopulta klousasi tilanteen taitavasti, mutta ei vastannut kysymykseen. Toinen tällainen voisi olla intiaanien ja Australian alkuasukkaiden vaiheet paisumuksen aikana.


    • Nooaboy

      Valo- ja äänienergioiden ja mallien rakennelmahologrammissa taivaankannen putoamisen myötä ihmiset alkoivat siirtyä pois ykseydenlaista kaksinaisuuteen. Tuolloin ykseydenlaissa tietoisuus oli vahvasti yhteydessä korkeampaan itseemme, joka heijasti unta korkeamman ulottuvuuden tasoilta, jotta silloinen ihminen saattoi leikkiä "Eedenin puutarhassa", nollakenttäuniversaalitietoisuudessa tai kristallitietoisuuskentässä.
      (tarina menee: ..."kun Nooa joi viinin, niin hän makasi alasti majassansa...Nooan hävy peitettiin...jne.) tämä on symbolikieltä.
      Kun Nooa taivaankannen putoamisen myötä astui auliisti kaksinaisuuden "yliopistoon" ja aikanaan sitten kadotti yhteyden todellisen olemuksensa suureen ja suurempaan puoleen, merkitsi se sitä, että aurankenttä lähti tietoisuuden rinnalla spiraaliin alaspäin kun Nooa putosi polaarisen fyysisen kehon hajanaiseen tiheyteen.
      Kaksinaisuuden tuleminen maatasolle ei ollut mitään sattumaa. Se oli tarkoituksellinen tapahtuma sallimaan kokeminen ja kasvaminen kaksinaisuudessa. Maapallosta tuli yliopisto roolissaan valinnan planeettana. Useimmat uskonnolliset kirjoitukset viittaavat tähän ihmiskunnan lankeamisena. Myös Nooa lankesi juovuttuaan viinistä.
      Itseasiassa se oli tarkoituksellista "mayaa", harhaa, jolla oli tarkoitus. Kaksinaisuus laittoi suodattimet tietoisuuden päälle ("Nooan hävy peitettiin") ja työvaatimuksena oli/on "kasvu" takaisin täyteen ykseystietoisuuteen, kristallitietoisuuteen.
      Ne, jotka tulivat/tulevat maatasolle valitsi/valitsee tämän kasvun ja sen mukana tulevat ytimekkäät valtuutukset.

      Kaksinaisuuskokeilu sisälsi tiettyä haavoittuvuutta ja se salli tarkoitukselliset takaiskut, kuten niitä voitaisiin nimittää. Tämä on sitten kaksinaisuuden matka, sopimuksellinen polku, kohoamiseen kasvun ja esteiden voittamisen kautta.
      Ja niin tässä kasvuprosessissa tiheästä tuli tiheämpää, fyysisestä kiinteämpää ja ihmisaivojen puoliskot lukkiutuivat dodekaedriverkon polariteettiin.

      Kaksinaisuuden määritteli polaarinen sähkömagnetismi, ja se verkkojärjestelmä mikä määräsi tiheystason, oli magneetti- tai gravitaatioverkko. Tämä säädettiin eri tasoille ihmiskunnan kehittymisen aikana. Suurimman osan lineaarista aikaa, Atlantiksen ajasta saakka. Symbolisen Nooankin käyttämä MerKaBa tai alaslaskeutuva valokulkuneuvokeho on palvellut tähtitetraedrikulkuneuvona korkeampiin tajuntaulottuvuuksiin kuluneen 12 000 vuoden jakson ajan. Gravitaatioverkko on uudelleenmuotoutumassa ja tämä saa aikaan että tämä kulkuneuvo vaihdetaan nyt suurempaan kapasiteettiin. Se kehittyy progressiivisesti laajentuvaan tilaan.
      Tämä ylösnouseva valokulkuneuvo, joka on sisällämme, laajentuu energiaulottuvuuksiksi, jotka ovat olleet horroksessa ihmismassoilla. Kuitenkin nämä ulottuvuudet ovat aito alkuperämme ja olemme niissä korkeammassa muodossa. Nämä ovat alueita, joita kutsutaan pimeäksi aineeksi ja antiaineeksi.

      Ja niin symbolinen Nooa teki. Vei arkkiin ("yliopistoon") kaikista eläimistä, kaikesta lihasta, kaksi kutakin lajia säilyttääkseen ne hengissä kanssansa; niitä oli koiras ja naaras. "Nooan Arkki" on kaikki mantereet 'missä on kasvillisuutta' (huom. kaksijakoisuuden maailma)

      Toki muinaisia vanhoja laivoja tai muuta vastaavaa saatetaan löytää eriskummallisilta tuntuvista paikoista, niin kuin vuoristoalueilta, mutta Nooan tarina on symbolinen tarina ajalta kun ihmiset alkoivat siirtyä ykseydenlaista pois ahneuteen, hallintaan ja kaksinaisuuteen Atlantiksen sivilisaation romahtamisen jälkeen.

    • Huhhuh1111

      Mitä vittua...

      • MeAgain

        Mitä h*lvettiä olet mennyt kaivamaan ylös?

        PS. Ymmärrän tuon olevan vähän nurinkuridrdti sanottu arkeologiapalstalla, mutta silti...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe