Minulla on muutama avomaankurkku ja haluaisin säilöä ne etikkakurkkujen tapaan. Mausteeksi ajattelin valkosipulia ja chiliä. Onko kenelläkään hyvää ohjetta, käykö omenaviinietikka vai pitääkö olla väkiviinietikkaa?
etikka/chilikurkkujen ohje?
1
1095
Vastaukset
- Sonja
Viime syksynä tein valkosipulikurkkuja ja hyvin maistuivat.
Ostin marketista ihan normaalin kurkkujensäilöntä maustepussin ja käytin väkiviinaetikkaa. Pussissa on teko-ohje, siinä muistaakseni suositellaan 2% etikkaa. Lisäsin valkosipulin ladontavaiheessa kurkkujen väliin. muistaakseni laitoin yhden kokonaisen valkosipulin kurkkukiloa kohti. (Me tykätään paljon valkosipulista.) Muista sulkea purkit tiiviisti. Kurkut tekeytyvät kahdesta viikosta kuukauteen.
Tänä vuonna laitoin taasen valkosipulikurkkuja, mutta kokeilin myös chilikurkkuja samalla periaatteella. Meillä kasvaa chilipaprika ikkunalla ja nappasin siitä yhden kiloa kohden. Yksi purkki ollaan aukaistu ja hyvältä maistuivat.
Varoitus! Tulee muuten ytyä!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t897189- 353811
- 453390
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402542- 412312
- 2082306
- 1222202
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292129Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241868- 401789