Keittokirjan kirjoittanut Gerard Depardiulta oltiin briteissä kysytty jossakin keskusteluohjelmassa miten mies valmistaisi siilin ruoaksi. Herra Depradiu vanhana kokkina ei jäänyt sanattomaksi: "Siili puhalletaan ilmaa täyteen persereiän kautta".
Joten jos joku on valmistanut siiliä a´la Depardiu niin kertokoon meillekkin mausta :)
Siiliä a´la Depardiu
6
980
Vastaukset
- 1huonoin vitsinikkari
huonompaa vitsiä löytänyt. Tuo hakkaa jopa mun kaikkein surkeimman vitsin mennentullen.>kaksi lehmää olilaitumella, ei se mitään, toisella oli linnunpönttö selässään.
revi siitä. - RDEE
Ei mistään sen pienemmästä "vitsi"lehdestä.
- dddddd
siitään parane, huono mikä huono. Osoittaa siis sen näyttelijän älyntason...
- de Pardieu
"Silliä kullekin - viitossilliä ja kuutossilliä."
Tuohan on sanamuunnoksiin perehtyneille vanhaa läksyä.
Nyt sekin kai voidaan Monsieur G. Depardieun innoittamana muuntaa muotoon:
"Siiliä kullekin - viitossiiliä ja kuutossiiliä."
Kyllähän kalaa ja lihaa voidaan työntää yhteen ja samaan pöperöönkin. Vorschmack lienee monelle tuttu, kalakukosta nyt puhumattakaan. Ehkäpä nuokin sillit ja siilit menisivät samassa sekametelikeitossa! - de Pardieu
Istuimme 4 hengen pöytäseurueena aurinkoisella heinäkuisella takapihallamme, laseissa valkoviiniä. Ihailimme välillä pihassa tepastelevaa siiliä.
Sitten kuului molskahdus! Otus oli pudonnut pihassa olevaan vesialtaaseen (jossa vettä tynnyrillisen verran). Allas oli pahasti vajaana ja siili ei saanut käpälillään (vai mitkä räpylät sillä on?) otetta muovireunoista. Sinne se olisi jäänyt reuhtomaan itsensä hengiltä, ellen olisi kaapannut sitä ämpärin avulla kuiville.
Mikset ollut kertonut aikaisemmin, että siitä olisi voinut tehdä gourmet-tason ruokaa? - Omnivore
"When Monsieur Chaval was feeling less indulgent, the family ate rabbits that Dédé had been given by a friend in the local bistro, or hedgehogs he'd found in the fields. Inherited from the gypsies, Dédé's recipe for 'igloo d'hérisson' was simple enough, as Depardieu remembers: 'He used to stick a pump up its arse and blow it up so that he could remove its spikes. Then he used to gut it, clean it, wrap it in mud and throw it on the fire. After an hour or so he used to knock off the baked earth and the hedgehog was cooked.' Depardieu says the result was delicious, although he admits it's been a while since he ate hedgehog. He remains something of an omnivore, however. Filming around the world, he's eaten monkey's brains, tiger penis soup, breast of lion and, in China, a 'type of meatball that looked like shit. Everyone else was eating it,' he laughs, 'so I thought it would be rude to say no. It wasn't that bad, you know.'"
http://film.guardian.co.uk/interview/interviewpages/0,6737,1562107,00.html
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta643315Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433137- 432518
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1152468- 311933
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271830- 481626
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851445- 391310
- 821169