hei, olisikohan kenelläkään vinkkejä miten laittaisin broilerin rintaleikkeitä. Perinteinen uunissa paistaminen ei sytytä. Ne ovat valmiiksi marinoituja....
broilerin rintaleikkeet
4
10280
Vastaukset
- kerman kera
Itse teen näin:
Putsaan broilerin rintaleikkeet. Nuijin ne pihveiksi. Maustan suolalla ja halutessa pippurilla. Laitan väliin juustoraastetta. Taitan leikkeen kaksinkerroin, niin että juusto on välissä. Ruskistan leikkeet paistinpannulla molemmin puolin kypsäksi. Laitan ruokakermaa joukkoon ja annan hautua. Pinnalle persiljaa. Tarjotaan keitetyn riisin kera. - eevuska
Etsi kukkoa viinissä ohje ja valmista sen mukaan ne leikkeet. Hyvää on!
- zaatar
En koskaan käytä valmiiksi marinoitua kanaa, mutta rintapalan suhteen olen sitä mieltä, ettei se sovi grillaukseen tai uunissa paistamiseen, koska on aivan liian kuiva. Myös keitossa se useimmiten jää syömättä.
Parasta se on ehdottomasti shnitzeleinä, koska rapean kuoren sisällä liha pysyy mehevänä eikä kuivu liikaa. Amattilaiselta leikkuutyö käy kätevimmin, mutta voihan ne itsekin leikata varovasti terävällä veitsellä pintaa myötäillen (siis myötäsyin) ohuiksi, mahdollisimman yhtenäiseksi leikkeleiksi .
Valmiita leikkeleitä voi ohentaa vielä vähän rystysillä nuijien ja sitten vain suolata, leivittää ensin vehnäjauhoilla, sitten kastaa munaseokseen ja lopuksi vielä leivittää korppujauhoilla.
Shnitzelit paistetaan runsaassa öljyssä kullankeltaisiksi. Yksi kokonainen rintapala ('perhonen')riittää kahdelle aterioitsejalle.
Toinen vaihtoehto on leikata leikkeet taskuiksi, täyttää taskut esim. sieni-sipuli-, jauheliha- tai kuivatut hedelmättäytteellä ja jälleen leivittää shitzelin tapaan seesaminsiementen kera ja paistaa öljyssä kullankeltaisiksi.
Kolmas vaihtoehto on 'hypäyttää' pannussa kiinalaistyyppinen ateria, johon valmiiksi marinoitukin broileri käy hyvin. Ensin kuullotetaan pannussa vähän sipulia ja kasviksia maun mukaan, esim. porkkanaa, paprikaa, kukkakaalia ja valkosipulia. Sitten poistetaan kuullotetut kasvikset pannusta ja ruskistetaan siinä siivutut broilerinpalat. Palautetaan pannuun kasvikset, tilkka vettä, soijakastiketta ja mausteita maun mukaan (paprikaa, kurkumaa, currya, inkivääriä..) ja keitetään 5-10 minuuttia.
Rintapalan voi myös jauhaa ja valmistaa kanapyöryköiksi. Sipulin kannattaa vain ensin kuullottaa ja lisätä vähän silputtua paprikaa ja tomaattia muiden ainesten kera.- TerskaEemeli
Kaataa hieman voisulaa paistamisen aikana rintapalojen päälle. Paloihin n 1cm välein syviä viiltoja jotta kypsyvät nopeammin. MMM hyvää...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alle 15 oli
Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata401390Mikä on kaivattusi ihanin ja ärsyttävin piirre?
Ja onko hän mies, nainen ja muun sukupuolinen? Mies. Huomaavaisuus. Kiireisyys. Joskus voi rentoutuakin.981345Riikka Purra: työttömät tulee velvoittaa töihin
Purra panisi työttömät tulevaisuudessa työskentelemään sosiaaliturvan saamiseksi, koska työllisyysaste ei muuten näytä l2891235- 1091095
- 191041
- 651028
- 711012
Näin Ellen Jokikunnaksen Ralph-poikaa suojellaan julkisuudelta - Katso tuoreet kuvat Italiasta!
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask ovat Ralph-poikansa kanssa kakkoskodissa Italiassa. Mukana on myös Unelmia Italiassa -kuva161009Heh, persut = vassarit = 10,0 %
Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f176868Vihdoinkin lavatansseja tv:ssä - Juhannuksena tanssitaan, bändeinä Yölintu ja Komiat!
Jes, vihdoinkin lavatansseja taas televisiossa! Keskikesän juhlaa vietetään tänä juhannuksena Tuuloksen Kapakanmäellä ju17833