Miksi työpaikkaruokalassani oleva valkosipuli murska on kellertävää ja muutenkin oudon makuista?
Kellertävää
valkosipulia
2
497
Vastaukset
- täytyy
olla. Härskiintymisen merkkejä ovat ainakin kellastuminen ja tuskin siitä makukaan paranee. Suosittelen kieltäytymään kohteliaasti (tai vähemmän) moisesta myrkystä.
- kellertyy
hyvin nopeasti jos se seisoo astiassa sellaisenaan ja makukin kärsii. Murska pitäisi käyttää heti kun se on tehty, mikä ei tietenkään ole mahdollista työpaikkaruokaloissa. Öljyyn sekoitettunä säilyy paremmin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2272955
Kompostointitarkastaja tuli tarkastukselle!
En ole ikinä kompostoinnut ja eilen kävi kompostointitarkastaja kylässä. Tosi hianoa byrokratiaa taas: "Laki edellyttää,1202111Varattais lähihotellista
🥰 huone viikoksi. Oltais vaan ja tilattais huonepalvelusta herkkuja! Viikonloppukin käy jos et viikoksi ehdi ❤ Hyvää2171701Nyt jäi velat perimättä
Mikä idea se talo oli polttaa ja velalliset sisällä nyt jäi rahat saamatta141655Martinan aussikulta, missä?
Mihin katosi Martina Aitolehden aussikulta kyselee Seiska!2921520Ellen Jokikunnas muistelee Reino-koiraa - Ralph-poika koskettavalla tavalla esiin: "Kiitos, että..."
RIP Reino. Lämmin osanotto suureen suruunne Ellen, Jari ja Ralph. Reino tuli tutuksi monelle suomalaiselle Unelmia Ita471257- 471196
- 1061032
Meneekö eläinpuiston johto vaihtoon vaalien jälkeen?
Ähtärissä kuhistaan ja kuiskitaan, että perussuomalaiset esittävät vaalien jälkeen, että eläinpuiston hallitus uusitaan58974- 91947