Apua??

ei-Kaunis

Mitä voi ei-niin-kaunis nainen tehdä löytääkseen miehen? Luonteessa ei ole suurempaa vikaa ja useat ovat ihastuneet kun ovat tutustuneet. Niitä pahimpia turjakkeita (alkoholisteja, liian vanhoja täysiä kusipäitä jne) en suostu huolimaan vain siksi että en ole kaunis enkä haluaisi olla yksin!! Asialliset neuvot olisivat tarpeen, kun sitä oikeaa ei ole löytynyt!

10

1754

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitä

      Niin, tarvitaanko sitä miestä sitten?

      • muttakun halutaan!!!

        naisen logiikalla: se tarvitaan siksi kun se halutaan, vaikka sitä ei tarvittaisi.


      • ei-Kaunis
        muttakun halutaan!!! kirjoitti:

        naisen logiikalla: se tarvitaan siksi kun se halutaan, vaikka sitä ei tarvittaisi.

        Mutta haluan ja tarvitsen! Sehän tässä onkin se ongelma. Tarkoitin siis tuolla monimutkaisella lausehässäkällä etten halua olla yksin...


    • wqqw

      "ei kaunis"? ruma, tavallisen näkönen, ihan söpö, ällöttävä?

      • ei-Kaunis

        Epätavallinen kuvaisi parhaiten...


    • kez

      On ihan totta että ulkoinen viehättävyys tekee kontaktin luomisen paljon helpommaksi. Mutta se että jos on vähän pyöreä tai jos naama ei oo Cosmopolitanin kansikuvatyyppiä ei estä olemasta kaunis. Vaikka ajatuksena tää on naistenlehtien totaalisesti puhkikuluttama, ni uskon tähän 100%. Ku uskoo ite että on kaunis, liikkuu, viestii ja esiintyy vetävästi. Kauneimmat näkemäni naiset ei oo ollu "kauniita". Ne on flirtannu ja hymyilly ittensä kauniimmiks ku monet Jolie-lookaliket vois ikinä olla.

      • olen tässä viimesen viiden sinkku-/selibaattivuoden aikana naisia kattellessani todennut et kauneus ei oo varsinaisesti sitä mitä äkkiseltään näkee. Kauniskaan nainen ei oo kaunis jos on "turpa väärällää"/ itsetunto nollissa. Kauneimmat naiset mitä olen nähnyt ovat olleet vähemmän kauniita ulkonäöltään, mut
        hyvä itsetunto, joka on heidän kasvoiltaan paistanut, on saamut heidät näyttämään todella kauniilta.


    • avemaria

      peruslähtökohta on, että huolehdit hygieniastasi moiteettomasti; käynti hammaslääkärillä tarkistuksessa ja tarvittaessa hoidossa, olet aina puhdas ja vaatteesi ovat puhtaat,ehjät ja silitetyt.
      hanki harrastus tai kaksi, liiku hyvin, syö terveellisesti, nuku riittävästi: näin kehosi ja ihosi voi hyvin. myös ilmeesi,eleesi ja liikkeesi tulevat rennommiksi.
      sitten käyt kosmetologilla ( ei naapurinrouvalla vaan ammattitaitoisella) kasvojen puhdistuksessa,kosteutushoidossa, manikyyrissä ja pedikyyrissä. tämän jälkeen menet joe blascon liikkeeseen meikattavaksi ja sieltä kampaajalle ( ei lähiöparturiin vaan todella ammattitaitoiselle) ja otat hyvän leikkauksen ja värin, ikäisellesi sopivan. sieltä jompaan kumpaan isoon tavarataloon ja osta muutamat perusvaatekappaleet,jotka eivät purista tai roiku vääristä kohdista (jälleen ammattitaitoisen) myyjän avustuksella.
      sisäistä itsevarmuutta jos tavoittelet, niin terapiasta voisi olla apua. mutta näillä vinkeillä jokaisesta tulee viehättävä ULKOISESTI!

    • vato retro

      Enpä nyt sinuna kauheasti stressiä ottaisi. Totuushan on, että vaimot ja heilat ovat aina olleet eri puusta veistettyjä. Vaimon tärkeimmät ominaisuudet ovat järkevyys, suvaitsevaisuus, ahkeruus, lasten synnyttäminen hoito ja hyvä sydän, eivät tiukka perse ja upea naamataulu. Suomalainen mies valitsee vaimokseen mieluummin täyspäisen työihmisen kuin bimbon. Bimboa voi takoa pari kertaa elämässään, mutta ei sellaisen kanssa kukaan järkijätkä perhettä perusta.

      Suosittelen että kehität em. ominaisuuksia itsessäsi ja hommaat itsellesi harrastuksen ja työn, jossa kohtaat enemmän ns. tavallista miesväkeä.

      T. liian vanha renttu kusipää

    • Bianca

      Ensinnäkin sinun kannattaisi unohtaa tuo että olet "ei-niin-kaunis". Varmasti sinussakin on jotakin ainutlaatuista joka tekee sinusta ns. yhtä kauniin kuin muutkin.

      Itse olen mielestäni nätti, vaikkei nenäni olekaan pienin mahdollinen, rintani eivät ole suuret, vatsaakin on, omistan harvinaislaatuisen tummat ihokarvat (ja noh: muutkin karvat :D), ihokin on todella huono ajoittain, silmälasit löytyy, huulet ovat suht pienet, hieman on kaksoisleukaa... Mutta tosiaan ajattelen, että minulla on kauniit silmät, upeat hiukset, pitkät sääret, kauniit kynnet ja ennen kaikkea hyvä huumorintaju sekä iloinen persooona! Kaiken lisäksi miehet ovat kiinnostuneet, sillä olen lopettanut turhan stressaamisen toisten mielipiteistä omaa ulkonäköäni kohtaan. Ja se näkyy, kun luottaa omaan viehätysvoimaansa.

      Elämmehän me 2000-lukua, voit tehdä paljonkin omalle ulkonäöllesi jos et ole tyytyväinen: vaatteet, kiva hiustenleikkaus ja pieni ehostus tekee kenen tahansa pärstävärkkiin ihmeitä.. Eikä siihen mene paljoa aikaa tai rahaakaan jos tekee mainiot valinnat. Pieni muutos ulkonäköönkin piristää kummasti, eikä sitä kannata sillä mielin lähteä tekemään että "muututaanpa-kokonaan-uudeksi-ihmiseksi" vaan että uudistutaan pikkuisen.

      Sitten kun itsevarmuutta alkaa löytyä niin rohkeasti treffeille mukavien miesten kanssa! Äläkä missään nimessä tyydy kehenkään (se on vääriin kumpaakin osapuolta kohtaan) vaan etene kärsivällisesti ja usko itseesi - sieltä se Unelmiesi Prinssi ajan mittaan tupsahtaa... :)

      Tsemppiä sulle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      328
      3806
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      237
      3412
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2653
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      111
      2171
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      22
      2166
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      16
      2027
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1815
    8. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      45
      1812
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      315
      1546
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1402
    Aihe