Seisominen

nnainen

Hei miehet, voitteko vähän valaista kun naisena voi asiaa vaan arvailla? Miten paljon miehen stondikseen vaikuttaa naisen fyysinen olemus?

Siis: olen ryhtymässä suhteeseen tosi ihanan miehen kanssa, mutta sitä ilmeisesti pelottaa jo etukäteen (näin minulle on annettu ymmärtää) joko tuo seisominen tai sitten liian aikainen tuleminen (mies on ollut kauan poissa kuvioista). Itse taas tyypillisenä naisena en ole ihan täysin tyytyväinen omaan fysiikkaani (rintoihini, joita todellakin on sanottu vähemmän hehkeiksi). Nyt mua puolestani pelottaa, että meidän yrityksestä tuleekin ihan katastrofi, jos toisella ei seiso ja toinen ottaa sen itseensä (ja todella rankasti vielä).

Onko jollain sanoa jotain järkevää ja asiallista kommenttia? Miten kaksi onnetonta surkimusta voi tulla onnellisiksi yhdessä?

11

1811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ===3

      Se joko seisoo tai ei seiso, välimuodot ovat miehen korvien välin tai fysiikan aikaansaannoksia. Kiihotat tai et kiihota, puoliksi et sitä pysty tekemään.

    • Heebo

      En ole huomannut että fyysinen olemus vaikuttaisi, enemmän tilanteen yleinen kiihottavuus. Tietysti on niitäkin jotka sanovat "ei seisoisi jos nainen olisi ... (sijoita jokin sopiva sana)".

      Jos nyt kuitenkin olette molemmat "ryhtymässä suhteeseen" niin eiköhän se vetovoima ole riittävä ja ongelmat sitten jossain muualla.

      Jos mies pelkää ettei seiso tai tulee liian aikaisin, niin enemmän se kertoo miehestä kuin sinusta joten voit päästää itsesi seisokkivastuusta. Miestä tuntuu siis vaivaavan suunnattomat suorituspaineet ja niiden lievittäminen varmaan auttaisi parhaiten.

      Jotta kaksi onnetonta surkimusta voisivat tulla onnellisiksi yhdessä, heidän pitäisi ensiksi luopua käsityksestä olevansa onnettomia surkimuksia ja korvata se käsityksellä siitä että he ovat tuntevia ihmisiä eivätkä kylmiä koneita.

    • dayum

      Kyllähän sillä fyysisellä olemuksellakin on varmasti väliä. Toisille enemmän kuin toisille. Lisäksi korvien välissäkin pitää tapahtua jotain, ei sitä aina pysty toimimaan nappia painamalla.
      Jos epäilyttää, että fiilis lässähtää kun näkee toisen alasti, niin ehdotan valaistuksen himmentämistä :) Ainakin aluksi siis, varsinkin jos vielä nolostuttaa (mikä on toisaalta ihan ymmärrettävää).

      En kyllä osaa tämän paremmin neuvoa, varmaan teidän kannattaa keskustella tästä asiasta. Niin kummatkin osaa jo varautua siihen.
      Juu ja siihen liian nopeaa tulemiseen varmasti auttaa kova harjoittelu. Joskus sitä vaan saattaa olla liiankin innokas, tai siis kaveri ainakin on. Eikä sitä aina pysty hillitsemään ;)

      Ei muuta kuin harjoittelemaan, kyllä kai se siitä lähtee jos on lähteäkseen.

    • Kolli Kellinen

      ...kullin tiet! Yleisesti ottaen muna seisoo silloin kun on kiihottunut. Mutta mikä kiihottumiseen vaikuttaa? Ehkä eniten se, että tuntee jonkinlaista sähköä ja kemiaa, lupaavaa odotusta... Mutta jonakin päivänä kiihottaa enemmän kuin toisena päivänä. Joskus muna seisoo ilman mitään syytä. Joskus se taas ei seiso, vaikka kiihottumiselle olisi kaikki edellytykset. Ehkä se on kiinni hormoneista, feromoneista, biorytmeistä, kuun kierrosta tai ties mistä. Loppujen lopuksi stondikseen vaikuttaa aika vähän naisen fyysinen olemus.

    • DuutiManaker

      jos ette kumpikaan hirveesti pähkäilis sitä asiaa etukäteen, niin vois homma varmaan toimia.

      Antakaa asioiden tapahtua itsestään. Ja vinkkinä sä voisit pikkasen lämmitellä kaveria, sillain et saat sen käymään kierroksilla siinä hommissa. Pientä tuhmaa alku kiihottelua, ettei heti vaatteita mäelle, vaan näykit ym. Kyllä sä sen tiedät miten mies kiemurtelee.

    • Kärmestys

      kyllä sillä kaverilla on keppinsä kanssa ongelmia jos noin on antanut itse ymmärtää. Siis että pelottaa sen toimiminen. Elikkäs on ollut jo ongelmia edellisessä jutussa ja nyt arveluttaa samojen ongelmien jatkuminen. Tietysti voihan se liian nopea tuleminenkin pelottaa vähän, mutta se nyt on ongelmista pienempi ja tuskin edes se oikea ongelma.
      Fyysinen olemus vaikuttaa loppujen lopuksi aika vähän. Fyysinen lataus ennemminkin.
      Eipä kannata ottaa itseensä jos ei heti onnistu.
      Sillä vaan varmistaa, ettei onnistu myöhemminkään.
      Tietysti on sitten ikäkysymyksetkin, jotka vaikuttaa. Nuorempana sen meisselin kanssa oli aina ongemissa, kun seisoi aina silloinkin kun ei olisi pitänyt ja ihan väärässä paikassa.
      Vanhempana sitä saa välillä vähän jo herätelläkkin.

    • nnainen

      Ootte ihania, kiitos!

      Joo, ongelma tässä on lähinnä se, että aikaa vaan kuluu, kuluu ja kuluu (monesta syystä) ja kumpikin pähkäillään tahoillamme. Mä en todellakaan ole mikään hirviö, kaukana siitä, ja mies ihan varmasti on suorituskykynsä puolesta mulle vähintäänkin tyydyttävä, mutta minkäs teet, joskus alkaa ahdistaa kun liikaa pähkäilee...

      Kiitos teille vastauksistanne!

      • siitä

        Älkää todellakaan pähkäilkö liikoja, kerrot vain hänelle että ymmärrät hänen huolensa ja kun te sitten olette yhdessä niin et kiirehdi etkä anna hänenkään kiirehtiä ja tuskailla. Vaikkei eka kerta onnistuisi niin ajan kanssa se varmuus ja ennenkaikkea luottamus tulee miehellekin ja saatat yllättyä hyvinkin positiivisesti kun mielessä olevat lukot aukeavat :-)


    • kun ei oo koskaan ollu sellasta todella-todella kaunista ja hyväkroppasta muijaa mut ei kyl toisaalta mtn. todella rumaa tai huonokroppastakaan.En mä usko et mun seisokkiongelmat ois johtunu koskaan vastakappaleen ulkonäöstä,kyl se on aina ollu viina ja jännitys mikä on vieny verenpaineet vehkeestä :-( Sen verran voisin kyl lohdutella että kun jännittää ihan sikana mut silti seisoo kuin ihmeen kaupalla niin ei silloin oo yleensä liian pikaisten loadien lähtö kovin todennäköistä,jotenki se jännitys vaikeuttaa tota saamistakin ainakin meikäläisellä.Mäkään en oo eläissäni kärsiny mistään liian nopeasta laukeamisesta vaikkei oo paljon kortsuja tullu käyteltyä eikä tota harjotustakaan oo tullu mitenkään älyttömästi.Ainut kerta kun on lähteny aivan vailla omaa kontrollia oli just sellasen muijan kans jonka kans oli paneskeltu jo monta kuukautta n.joka toinen vkl ja mua ei jännittäny enää yhtään.Sit yks kaunis aamu ennen duuniin lähtöä typy suunnilleen viritteli vasta vehettä sissään ja laukka asentoa kohilleen kun meikä poika jo huokasi syvään ja sanoi et kultapieni sepä tais ollakki sit siinä :-)

    • ton ku lukasin, ni vaikuttaa siltä et toi on puhtaasti suoritus paineista kii, yx konsti mitä kannattaa kokeilla, on hyväkskäyttää hänen untaan. Eli kun heräät ennen häntä, niin vielä hänen nukkuessaan rupee kaivelee hänen vehjettä esiin, ja herättele se unestaan (tällöin mies vielä nukkuu ja näkee mukavia unia =)). kun hän on jäykkänä, kiipee päälle ja ruppee hiljakseen ratsastelee, nyt jätkäs alkaa heräillä, mut on viel niin unessa että ei oo kerinny alkaa jännittää/kerää suoritus painetta. Uskoisin et toi toimii ja ainakin kerran, ja usko pois se on aika taivaallinen tapa herätä=).

    • Cajun

      Seisokkiin vaikuttaa useimmiten se, miten suurta stressiä mies tilanteessa kokee. Se on hyvin yksilöllistä ja tapauskohtaista. Jos mies on siinä määrin mieltynyt naisen ulkoiseen olemukseen, että sänkyyn asti on jo päästy, ei seisokin syntyminen varmastikaan ole enää partnerin fyysisestä olemuksesta kiinni, vaan kyse on psyykkisistä jutuista.

      Kaksi onnetonta surkimusta voi tulla yhdessä ainakin vähemmän onnettomiksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      5
      2145
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      270
      1849
    3. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      70
      1810
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      297
      1797
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      109
      1635
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1483
    7. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      58
      1372
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      293
      1254
    9. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      159
      1254
    10. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      67
      1228
    Aihe