Paras tapa laihtua

Olen aloittamassa laihduttamisen. Käyn kaksi kertaa viikossa ruokakaupassa, ja eilen ostin vain Nutralett-tuotteita. Teinköhän ihan hölmön ostoksen - mennessä näkee. Pituuteni on 161 ja henkinen kipuraja ylittyin eilen, nimittäin 70 kg! Näin tuhdissa kunnossa en ole ollut sitten raskauden, eli 30 vuotta sitten. Olen 51 v. ja siis sen iän ylittänyt, mitä myös syyttelen mielessäni liikakiloistani.

Onko teillä kokemuksia Nutralett-tuotteista, onko niistä mitään apua ja ovatko ne terveellisiä?
Ilmianna
Jaa

19 Vastausta


Nutrilett tuotteet vain ja ainoastaan käytettynä kuuluvat todella ylipainoisille ja jossain painonhallintaryhmissä!Kyllä niillä laihtuu, kun vain lipität Nutriletjuomia...

Paras tapa pudottaa kiloja on Painonvartijat, sillä sinulla ei todellakaan huomattavaa ylipainoa ole! Siellä olen lasten jälkeen painoni normalisoinut vaivattomasti ja runsaalla syömisellä!

Sinne vaan ja onnea matkaan.Et ole tuhti, vain pikkuisen pyöreä:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Painon pudottaminen on elämäntapamuutos. Ei ole mielekästä millään menetelmällä pikavauhtia pudottaa painoa muuttamatta mitään muuta. Paino tulee 100% varmuudella takaisin ja lähes aina korkojen kanssa.

Ihan varmasti painonvartijoilla (alkaa nykyään) olla toimivaa oppia. 20v sitten kun työkaverini yritti heidän avullaan, niin heillä oli nykyymmärryksen mukaan pahoja väärinkäsityksiä.

Mutta ei heille tarvitse maksaa. Tiedot ovat julkisia. Sosiaalisen tuen saat lyöttäytymällä yhteen kohtalotovereiden kanssa. Perustakaa vaikka yhdistys, jos epävirallinen yhteistoiminta ei riitä?

Painon pudotus muodostuu mm. seuraavista osatekijöistä, jotka kaikki on pistettävä kuntoon:

1. Se tunnetuin: kevyt, mutta riittävän ravitseva ruokavalio. Helposti löytyy paljon tietoa. Juo paljon vettä.

2. Riitävä rasvaa polttava, kevytintensiivinen liikunta, pikiä, rauhallisia lenkkejä. Eväsretkiä, kokopäiväretkiä..

3. Riittävästi yöunta.

4. Lihaksia ylläpitävää, jopa kehittävää painoharjoittelua!!! Jos laihdut, ja menetät myös lihaskudostasi, paino tulee aivan varmasti takaisin!!! Siis punttisalille, vaikka se hidastaakin itse laihtumista!

5. Itsepetoksen voittaminen tarkalla seurannalla: punnitus (päivittäin iltaisin, ei aamuisin), rasvaprosentinmittaus, vyötärön ympäryksen mittaus kirjanpito! Ihan välttämätöntä.

6. Sosiaalinen tuki: kerro suunnitelmasi ja tilanne muille, tue kimppalaihduttajia itsekin.

Kaikki tämä tarvitaan. Mikään yksi keino ei riitä.

Olen kokenut tämän. Tiedän. Olen onnistunut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Laihduttaminen ei tosiaan ole helppoa. Itse kokeilin useampia erilaisia laihdutuskuureja, mutta Atkinsin johdannainen toimi minulle paremmin. Kirjoittelin laihdutuskuureista lyhyet esittelyt: http://www.paras-tapa-laihduttaa.com/.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
on vähentää syömistä. Ei tuossa mitään muutakaan konstia ole. Ei todellakaan, vaikka kaikenmaailman huuhaa-puoskarit yrittävät muuta tuputtaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
kuitenkin elämäntapa muutos! harrastaa liikuntaa,ssäänöstellä ruokailuja sekä ruokaa/rasvoja/sokereja jne liikunnan ei tarvitse olla mitään himoliikuntaa vaan lyhyitä kävelylenkkejä esim sauvakävelyä tai koiran kans käppäilyä..ruokailuja montakertaa päivässä pieniä aterioita! terveellisiä kuten tummaleipä,puurot,kasvikset,vihannekset jne..pois keksit,kakut,rasvat,karkit,pizzat,sohvalla löhöilyt..ei sen painon ole tarkotus pudota 10kg/vko vaan pikkuhiljaa ja terveellisesti!dietti juomat ja muut diettihommat pitää painon alhaalla AINOASTAAN sen aikaa kun diettiä "noudattaa" sitten paino taas nousee mahollisesti tuo myös lisäkiloja.muuttamalla elämäntapoja saa myös pysyvän tuloksen! onnee sulle vaan matkaa!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No kyllä teit hölmön ostoksen. Ei ostamalla laihdu; siis maksoit "humpuukista".
Ainoa keino laihtua on syödä vähemmän kuin kuluttaa.
SE VAAN ON HIRMUN EPÄKIVAA. Olen laihduttannu 20 kg aikaisemmin.Nykyään taas olen kovin ylipainoinen.
Siis laihtuminen on tosi helppoa mutta ...
Ilmianna
Jaa
Et ole edes ylipainoinen
Ilmianna
Jaa
Minä pudotin 12,5 kiloa kymmenessä kuukaudessa. Siihen pääsin tällä menetelmällä:
Laskin pävittäisen määrän rasvaa kaikista aterioistani 30:een kymmeneen grammaan, eli etten ylitä sitä.Kaloriamäärän en antanut ylittää 1400-1500 kaloria. Kävelin joka päivä 45-75 minuuttia. Söin pari kertaa viikossa karkkia pienen määrän paitsi suklaata joka on rasvaista. Lisäsin vihannesten, kanan ja kalan syöntiä. Vähensin leivän ja makkaran poistin lähes kokonaan ruokalistaltani.

Aloin myös nostaa kevyitä puntteja (1,36 kiloa). Kun ne tuntuivat kevyiltä vaihdoin painavimpiin pikkuhiljaa ...lopulta nostin 18 kiloa. (olen 160 pitkä). Nyt pidän painoni käymällä aamulenkillä 45-60 minuuttia, mieluiten joka aamu, mutta vähintään 3 kertaa viikossa. Ennen lenkkiä juon kupin mustaa kahvia joka pistää rasvanpolton käyntiin. Omenaviinietikkaa 2 ruokalusikallista lasilliseen vettä nostaa rasvanpolttamista sekä lopettaa makean himon. Juon ennen aamiaista lenkin jälkeen sekä ennen lounasta ja välillä myös ennen päivällistä

Nutrilett on ihan ok kunhan pitää sen alkuunpääsykuurina.

Onnea tulevalle uudelle kesäkropallesi =)
Ilmianna
Jaa
Pirkka pussikeitoissa sama kalorimäärä kuin Nutrileteissä ja pussikeittoja on eri makuisia...nam.. ja kokemuksesta tiedän, että laihtuu..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
ei ole Nutriletia vastavia millään tavalla.N:ssä on laskettu tarpeelliset vitamiinit ja proteiinit mukaan. Pussikeitoissa näin ei ole vaan on tehty mahdollisimman hyvä keitto. Lisäksi ne on erittäin suolaisia ne keitot.

Voihan niilläkin laihduttaa,muttei korvata Nurilett pusseja. Se on vaarallista mitkänä jaksona
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
olet ostanut. Olen vastaavalla toisella tuotteella Dietta Minillä laihduttanut 3 viikossa 25 kg.
Se vaan on kova kuuri. Et siis periaatteessa syö muuta kuin Nutriletteja ja niitä mukana tulleita pillereitä. kalorimäärä on 400 - 500 per päivä, se on muuten paasto, mutta tuossa tuotteessa on vitamiinit ym ja minimimäärä proteiineja. Poiketen paastosta ruoansulatus pidetään käynnissä koko ajan.
Lisäksi voit syödä vihanneksia mitä vaan. keitettynä, tuoreena yms. Nutrilettin voisyödä/juoda minkä lmpöisenä haluaa. Älä sorru Nutrilett välipalatuotteisiin, ne on käsittämättömiä, mielestäni huijausta eikä kuulu tähän kuuriin.
Hiilihydratteja (sokeri peruna karkit pavut herneet jne) muuten ei kannata syödä edes vahingossa, koska nälän tunne joka kiusaa sinua 2 vrk sietämättömästi palaa jos syöt hiilareita.

Lääkärit käyttää Nutrilettia ryhmissä valvotusti. Se kuuri kestää 10 viikkoa. Yli kolme viikkoa on mielestäni ehdoton riski ilman valvontaa.
Olethan täysin terve? Jos on verenpainetta, kohonnutta sokeria tms tai sydänoireita, mene heti lääkäriin ensin.

Ongelma on sulla edessä kun tuo kuuri loppuu. Joudut loppuiäksi opettelemaan uudet ruokailutavat., olethan melkein 20 % pienempi. Siis 20 pros kaloreista pois, ja se on kokonaan uusi suhtautuminen ruokaan. Muuten koko urakka valuu hiekkaan ennen syksyä.
Ensimmäisillä 2 viikolla lihot kuurin jälkeen joka tapauksessa nesteiden takia, vatsan täyttyessä ruoasta ja siksi että elimistö on ns säästöliekillä. Mm ruumiinlämpö saattaa olla puoli astetta alentunut.

Nyt jos painosi on vakaa kuluttanet 1800-1900 Kcal. Uusi taso on 1500 -1600. Siis vihanneksia ja kevyitä ruokia!ja liikuntaa, joka saattaa päivittäisenä antaa 100-300 Kcal pelivaraa, mutta ei sitä kannata suoraan ottaa syömäpuolelle ennen kuin jos paino alkaa laskea.

Toinen tapa laihduttaa olisi siirtyä uuteen kaloritasoon suoraan,ilman Nutrilettejä. Se kuitenkin on hitaampi tapa, sun laihdutuskilotarpeella ehkä vuosi, ainakin yli puoli vuotta. Se perustuu siihen, että jos syöt kuten 60- kiloinen, sinusta tulee sen kokoinen jos energia on sillä tasolla. Eihän sille lopulle ole polttoainetta.
Onnea taistoon! Itse käytän tätä keksimääni jälkimmäistä menetelmää, joka on testattu asiantuntijoiden kanssa paikkansapitäväksi. Olen niin monta kertaa sortunut nopeiden kuurien epäonnistumiseen ja jojo-ilmiöön etten enää ryhdy niihin. tahto ei riitä siihen rytminmuutokseen matalakalorijakson jälkeen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
>Ongelma on sulla edessä kun tuo kuuri loppuu. Joudut loppuiäksi opettelemaan uudet ruokailutavat., olethan melkein 20 % pienempi. Siis 20 pros kaloreista pois, ja se on kokonaan uusi suhtautuminen ruokaan. Muuten koko urakka valuu hiekkaan ennen syksyä.

Tämä on nopeiden kuurien suurin ongelma, jota pahentaa radikaalisti se, että nopea kuuri syö kropalta rasvojen lisäksi aina saman verran lihaskudostakin. Ja kun lihaskudoksen pienentyminen aiheuttaa lepokulutuksen (jota suurin osa vuorokautisesta kukutuksesta on) selvän pienentymisen, niin paino tulee todella helposti takaisin (siis rasva tulee, ei lihakset). Tämä on jojoilmiön selitys.

>Toinen tapa laihduttaa olisi siirtyä uuteen kaloritasoon suoraan,ilman Nutrilettejä. Se kuitenkin on hitaampi tapa, sun laihdutuskilotarpeella ehkä vuosi, ainakin yli puoli vuotta. Se perustuu siihen, että jos syöt kuten 60- kiloinen, sinusta tulee sen kokoinen jos energia on sillä tasolla. Eihän sille lopulle ole polttoainetta.

Ehdottomasti parempi tapa!!! Eikä yhtään vaikeampi sitten kun on alkuun pääsyt. Ensimmäinen kuukausi on vaikein. Sitten olet jo sopeutunut uuteen tyyliin ja paino putoaa helposti tasaista vauhtia. Mutta tässäkin menetelmässä on lihaksista pidettävä huolta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yusa kirjoitti:
>Ongelma on sulla edessä kun tuo kuuri loppuu. Joudut loppuiäksi opettelemaan uudet ruokailutavat., olethan melkein 20 % pienempi. Siis 20 pros kaloreista pois, ja se on kokonaan uusi suhtautuminen ruokaan. Muuten koko urakka valuu hiekkaan ennen syksyä.

Tämä on nopeiden kuurien suurin ongelma, jota pahentaa radikaalisti se, että nopea kuuri syö kropalta rasvojen lisäksi aina saman verran lihaskudostakin. Ja kun lihaskudoksen pienentyminen aiheuttaa lepokulutuksen (jota suurin osa vuorokautisesta kukutuksesta on) selvän pienentymisen, niin paino tulee todella helposti takaisin (siis rasva tulee, ei lihakset). Tämä on jojoilmiön selitys.

>Toinen tapa laihduttaa olisi siirtyä uuteen kaloritasoon suoraan,ilman Nutrilettejä. Se kuitenkin on hitaampi tapa, sun laihdutuskilotarpeella ehkä vuosi, ainakin yli puoli vuotta. Se perustuu siihen, että jos syöt kuten 60- kiloinen, sinusta tulee sen kokoinen jos energia on sillä tasolla. Eihän sille lopulle ole polttoainetta.

Ehdottomasti parempi tapa!!! Eikä yhtään vaikeampi sitten kun on alkuun pääsyt. Ensimmäinen kuukausi on vaikein. Sitten olet jo sopeutunut uuteen tyyliin ja paino putoaa helposti tasaista vauhtia. Mutta tässäkin menetelmässä on lihaksista pidettävä huolta.
Kiitos kirjoittajille kannustuksesta ja hyvistä vihjeistä. Erityisesti pitää laittaa mieleen tuo siirtymävaihe. (Minulla oli aikaisempaa kokemusta "sitrilimista", sain aikanaan sen avulla pois tarvitsemani 5-7 kg. En muista enää sen tuotteen oikeaa nimeä.) Mutta kyllä Nuttriletkin tuntuisi toimivan.

Olen nyt syönyt tasan viikon ajan Nuttrilet-keittoja, ja olotila on ihan hyvä. Tosin viikonloppu ei ollut helpointa aikaa. (Lauantai-iltana repsahti - tuli otettua kaksi siideriä.) Lauantaina ja sunnuntaina sain itseni ulos ja tein kaksi pitkää kävelylenkkiä. Lisäksi harrastan pientä kotijumppaa: vatsalihasliikkeitä teen päivittäin noin 40-50 kappaletta ja nostelen 2x2,5kg käsipainoja.

Olotila on todellakin ollut hyvä, ei ole näläntunnetta eikä ole särkenyt päätä, kohtalaisen pirteä olotila. Aamukahvista en ole luopunut, juon sen sokerin kera.

Aion jatkaa näin toisen viikon ja sen jälkeen siirtyä normaaliin kevennettyyn ruokavalioon.
Nyt aamupaino oli 68,9 kg, siis reilu kilo vähemmän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
metsätöissä. Mahaa oli, henkeä ahdisti, laiskotti ja keljutti. Kun sitten viime kesänä aloitin pikkuhiljaa metsänraivaukset, niin huomasin, että kunto koheni ja mahakin pieneni. Sitten myöhemmin kesällä aloitin moottorisahatyöt, niin alkoivat tulokset näkyä. Maha pieneni, kunto kasvoi ja mikä parasta: lihaskunto ja voima lisääntyi! Illalla nukutti hyvin ja ruokaa söin vaikka kuinka paljon ja kaikenlaista. Nyt tänä talvena on maha jälleen alkanut kasvaa, mutta ensi kesänä uusi ottelu.

Turhaan ostelet kalliita tabletteja, kun samaan tulokseen voi päästä muullakin tavoin: ulkoilu, vatsalihasliikkeet ja liikunta antaa saman tuloksen.
Ilmianna
Jaa
syö kuden jälken. jos tosi kova nälkä syö jotain kevyttä esim. hedelmä..appelsiini on hyvä vaihtoehto.
liiku liiku liiku.. lenkkikin riittää. älä syö makeisia kilokaupalla. syö runsas aamiainen ja tummaaleipää..pitää makeanhimon kurissa. älä pakolla kiellä kaikki hyvä tai sorrut pahemman kerran.
takuu varma usko pois ja helppo :)
Ilmianna
Jaa
Simppeliä hommaa! Vähennät pikkuhiljaa syömistä, siis vaikka puolitat annokset ja tsiigaat mitä masuun menee. Säännöllinen liikunta, niin siis säänöllinen. Ei alkoholia tippaakaan. Siinäpä se.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nyt vaaka näyttää 65,5 kg, kolmen kuukauden sinnittelyllä olen laihtunut vasta viisi kiloa. Täytyy todeta, että helppo on lihoa, mutta todella vaikea laihtua.

Jumppaohjelmaa olen pyrkinyt pitämään säännöllisenä, muuten ulkoliikunta on jäänyt vähäiselle. Käsivarret, reidet ja vatsa(kin) on kiinteänoloisia. Jotain selluliitinpoistotököttiäkin tuli epätoivonpäivänä ostettua. Olen laittanut sitä nukkumaan mennessä, no kuiva iho tykkää - en tiedä onko sillä ollut muuta vaikutusta.

Nutrilettia en ole enää syönyt, ne alkoivat tulla jo korvistakin ulos, mutta kyllä niiden avulla alkuun pääsee. Muita keittoruokia ja salaattia, hedelmiä ja porkkanoita on mennyt sitäkin enemmän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Itse olen tiputtanut n. 30 kiloa viimeisen parin vuoden aikana. Kokemusta siis löytyy, joten voisin antaa pari vinkkiä. En nyt jaksanut lukea kaikkia aikaisempia viestejä, joten voi olla, että muut ovat kertoneet samoja juttuja jo.

Kuitenkin tärkein asia laihduttamisessa on se ruokavalio. Syö terveellisesti ja usein. Kolmen tunnin välein olisi hyvä syödä, jotta missään vaiheessa ei iskisi hirveä nälkä, jolloin sortuu helposti syömään enemmän.

Kaloreita kannattaa laskea esim. kalorilaskuri.fi sivustolla. Sinun tulisi syödä -500 kcal vajeella. Sinun peruskulutuksesi on 2040kcal, joten pyri syömään 1500kcal päivässä. Tällä -500 kalorin vajeella lähtee viikossa 1-2kg.

Muista välillä pitää ns. huijauspäiviä. Eli esimerkiksi parin viikon välein voisit yhtenä päivänä syödä ainakin peruskulutuksesi verran tai yli. Tämä antaa uutta vauhtia laihdutukseen. Elimistö alkaa taas polttaa enemmän rasvaa kun syöt silloin tällöin hieman enemmän.

Lisää liikuntaa. Reipas kävelylenkki aamuin ja illoin tekee hyvää. 30min molemmilla kerroilla riittää vallan mainiosti alkuun. Aamulla lenkin, suihkun ja terveellisen aamupalan jälkeen olo on mitä mahtavin. Jätä hissit pois ja kävele portaita. Jos työ-/kauppa-/kirjastomatkat ovat suhteellisen lähellä, mene pyörällä tai kävellen. Säästät bensaa ja poltat läskiä.

Paljon nykyään mainostetaan erilaisia laihdutustuotteita. Niistä voi olla apua, mutta ei pidä luulla, että ne yksistään auttavat. Ne kyllä usein vauhdittavat laihdutusta, esimerkiksi yhdellä lisäkilon tiputusella viikossa. Itselläni ei ole hirveäst kokemusta noista laihdutustuotteista, mutta yhtä voin suositella lämpimästi. Nimittäin tätä: http://tinyurl.com/ofhg3l
Ilmianna
Jaa
Liikkua ei tarvi sit enempää. Yksinkertaista. Hiilihydraatit pois.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Paras tapa laihtua

Olen aloittamassa laihduttamisen. Käyn kaksi kertaa viikossa ruokakaupassa, ja eilen ostin vain Nutralett-tuotteita. Teinköhän ihan hölmön ostoksen - mennessä näkee. Pituuteni on 161 ja henkinen kipuraja ylittyin eilen, nimittäin 70 kg! Näin tuhdissa kunnossa en ole ollut sitten raskauden, eli 30 vuotta sitten. Olen 51 v. ja siis sen iän ylittänyt, mitä myös syyttelen mielessäni liikakiloistani.

Onko teillä kokemuksia Nutralett-tuotteista, onko niistä mitään apua ja ovatko ne terveellisiä?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta