Miksiköhän mun tiikerikakku jää aina sellaiseksi rakeiseksi,niinku ois juoksettunut? Ei se raakakaan voi olla? Salaisuus on kait munien lisäämisessä.kun käsketään vatkaan kokoajan? Näin toki teen mut jokin menee pieleen?! Tahtoo sellasta tiivistä tiikeriä!
Neuvoja!
kuivakakku "rakeista"?
maija74
1
476
Vastaukset
- tiikeri
Kun teen tiikerikakun niin pehmitän
rasvan mikrossa, rasva saattaa olla vähän
juoksevana, sokeri sekaan ja vatkaamaan.
Seoksesta tulee vaaleaa ja pehmeää.
Munat yksitellen, niin että se on sekoittunut
taikinaan ennen seuraavaa munaa.
Neste, yleensä maito ja jauhot sekaan.
Joskus on tullut rakeista kakkua, sen
syyksi olen laittanut sen kun en ole
vatkannut rasvaa ja sokeria pehmeeksi vaaleaksi
vaahdoksi. Jos sinulla on käytössä yleiskone
se helpottaa huomattavasti taikinan tekoa.
Toivottavasti onnistut :)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alahan tulla paikkaamaan tekojas
Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.315776- 363791
Onko kenellekään muulle käynyt niin
Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk1833323- 122758
- 292222
- 122167
- 1621906
- 181505
- 1051362
- 251233