Monta vuotta olen suunnitellut hankkivani jonkinlaisen yleiskoneen esim. pulla- ja sämpylätaikinan valmistamiseen. Mutta nuukuus iskee aina! Nyt kysyisinkin teiltä mikä olisi edullinen ja silti kestävä laitemerkki. Olen laiska kokki ja leipoja, mutta tulevan ekaluokkalaisen äitinä olisi kiva ruveta yhdessä leipomaan enemmän. Sormien työntäminen taikinaan ei vaan iske...!
Kotiin yleiskone
7
4882
Vastaukset
- AloittajaTuliTakaisin
mutta hintansa väärti on Kenwood.
- Sehän se
Juu, itse en laittaisi rahojani muuhun kuin Kenwoodiin. Ja huomioi, kun olet konetta ostamassa, että minkä kokoisia taikinoita aiot tehdä, että ne mahtuu kohoamaan siinä kulhossa...
- tollanen
Sehän se kirjoitti:
Juu, itse en laittaisi rahojani muuhun kuin Kenwoodiin. Ja huomioi, kun olet konetta ostamassa, että minkä kokoisia taikinoita aiot tehdä, että ne mahtuu kohoamaan siinä kulhossa...
kenwoodin kenmix 650.teräskulho löytyy ja tehosekoitin ja raastimet.tosi kätevä laite eikä hintakaan ollut kuin puolet noista kalliimmista koneista.
- Anonyymi
Ymmärrän hyvin pohdinnan siitä, mikä yleiskone olisi paras valinta, erityisesti jos leipominen ei ole päivittäistä puuhaa mutta haluaisi panostaa laatuun. Moni on täällä maininnut Kenwoodin, ja se on kyllä vankka vaihtoehto. Jos kaipaat kattavampaa vertailua eri malleista ja niiden ominaisuuksista (esim. kulhon koko ja mukana tulevat lisävarusteet), törmäsin yhteen hyödylliseen artikkeliin, joka auttaa hahmottamaan, mitkä koneet voisivat sopia parhaiten erilaiseen käyttöön. Tässä linkki: https://minasydankoti.fi/vertailu-parhaat-yleiskoneet/. Toivottavasti siitä on apua valintaa tehdessäsi!
- Anonyymi
Thaikut ovat hyviä yleiskoneita, uusi tilalle jos alkaa reistaamaan.
- Anonyymi
Jos oot vielä etsimässä yleiskonetta, niin täällä oli aika hyvä vertailu niistä: https://valoisahuone.fi/paras-yleiskone/ kannattaa käydä kattomassa. Itellä on yleiskone, mutta aika harvoin tulee käytettyä.
Kenwood on hyvä merkki. Minulla on ollut kohta kymmenen vuotta Cooking chef, joka on kestänyt hyvin. Moottori on tehokas ja vaivaa riittävän isot taikinat. Vääntö ei lopu kesken, ennemmin kone putoaa lattialle. Näin kävi minulle kerran kun jätin taikinan vaivattavaksi ja menin hetkeksi kauemmaksi.
Cooking chefissä hyvää on myös induktiolämmitys, joka on vaivaton esimerkiksi varovasti lämmitettävien kastikkeiden kuten hollandaisen ja bearnaisen tekemisessä. Riisipuurokaan ei pala koskaan pohjaan kun laittaa 1,5 tunniksi 98C lämmön ja hämmennyksen 10 sek välein. Voi sillä toki paljon muutakin tehdä, lämpötila taisi ulottua aina 180C asti eli vaikka popcornia tai ranskalaisten uppopaistamista.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2754699Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1343040Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit442877Miksei Björn Wahlroos jaa rahaa köyhille?
Esimerkiksi Nordean tiloissa? Vai tuovatko ne köyhät hiekkaa marmorilattioille ja siksi ei pysty mursunviiksi pystyyn k302855Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?761811Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1061664Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn281521- 601429
- 951292
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2151190