Monta vuotta olen suunnitellut hankkivani jonkinlaisen yleiskoneen esim. pulla- ja sämpylätaikinan valmistamiseen. Mutta nuukuus iskee aina! Nyt kysyisinkin teiltä mikä olisi edullinen ja silti kestävä laitemerkki. Olen laiska kokki ja leipoja, mutta tulevan ekaluokkalaisen äitinä olisi kiva ruveta yhdessä leipomaan enemmän. Sormien työntäminen taikinaan ei vaan iske...!
Kotiin yleiskone
7
4695
Vastaukset
- AloittajaTuliTakaisin
mutta hintansa väärti on Kenwood.
- Sehän se
Juu, itse en laittaisi rahojani muuhun kuin Kenwoodiin. Ja huomioi, kun olet konetta ostamassa, että minkä kokoisia taikinoita aiot tehdä, että ne mahtuu kohoamaan siinä kulhossa...
- tollanen
Sehän se kirjoitti:
Juu, itse en laittaisi rahojani muuhun kuin Kenwoodiin. Ja huomioi, kun olet konetta ostamassa, että minkä kokoisia taikinoita aiot tehdä, että ne mahtuu kohoamaan siinä kulhossa...
kenwoodin kenmix 650.teräskulho löytyy ja tehosekoitin ja raastimet.tosi kätevä laite eikä hintakaan ollut kuin puolet noista kalliimmista koneista.
- Anonyymi
Ymmärrän hyvin pohdinnan siitä, mikä yleiskone olisi paras valinta, erityisesti jos leipominen ei ole päivittäistä puuhaa mutta haluaisi panostaa laatuun. Moni on täällä maininnut Kenwoodin, ja se on kyllä vankka vaihtoehto. Jos kaipaat kattavampaa vertailua eri malleista ja niiden ominaisuuksista (esim. kulhon koko ja mukana tulevat lisävarusteet), törmäsin yhteen hyödylliseen artikkeliin, joka auttaa hahmottamaan, mitkä koneet voisivat sopia parhaiten erilaiseen käyttöön. Tässä linkki: https://minasydankoti.fi/vertailu-parhaat-yleiskoneet/. Toivottavasti siitä on apua valintaa tehdessäsi!
- Anonyymi
Thaikut ovat hyviä yleiskoneita, uusi tilalle jos alkaa reistaamaan.
- Anonyymi
Jos oot vielä etsimässä yleiskonetta, niin täällä oli aika hyvä vertailu niistä: https://valoisahuone.fi/paras-yleiskone/ kannattaa käydä kattomassa. Itellä on yleiskone, mutta aika harvoin tulee käytettyä.
Kenwood on hyvä merkki. Minulla on ollut kohta kymmenen vuotta Cooking chef, joka on kestänyt hyvin. Moottori on tehokas ja vaivaa riittävän isot taikinat. Vääntö ei lopu kesken, ennemmin kone putoaa lattialle. Näin kävi minulle kerran kun jätin taikinan vaivattavaksi ja menin hetkeksi kauemmaksi.
Cooking chefissä hyvää on myös induktiolämmitys, joka on vaivaton esimerkiksi varovasti lämmitettävien kastikkeiden kuten hollandaisen ja bearnaisen tekemisessä. Riisipuurokaan ei pala koskaan pohjaan kun laittaa 1,5 tunniksi 98C lämmön ja hämmennyksen 10 sek välein. Voi sillä toki paljon muutakin tehdä, lämpötila taisi ulottua aina 180C asti eli vaikka popcornia tai ranskalaisten uppopaistamista.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1033923
Satuit vain olemaan
Ensimmäinen joka avasi minussa sen nähdyksi ja rakastetuksi tulemisen puolen. Pitäisi vain muistaa että et ole ainoa. Se502802- 1142619
24/7 sinä mielessä, ihan jatkuvalla syötöllä
Aamulla herätessä, päivällä melkein nonstop, illalla nukkumaan mennessä, öisin herätessä. Mikä viddu tässä on 🤣392128Jotain pitää nyt keksiä että sinut näkisi
Ensiviikolla viimeistään. Tälle on pakko saada kunnon piste tai sitten aloitetaan loppuelämä yhdessä, tulen hulluksi muu311900Mulla tulee vaan niin
Paha olo siitä mitä teidän välillä on. Vaikka se on sun päätös mitä haluat. Tuntuu että menetän jotakin vaikka tiedän et291743- 271592
Ihanasti alkoi aamu: SDP:n kaula kokoomukseen jo 6,9 %-yks
Lindtmanin I hallitus on tukevasti jytkyttämässä laittamaan Suomi kuntoon Orvon täystuhohallituksen jäljiltä, jonka kann2241565Mitkä olivat viimeiset sanasi ikävoinnin kohteellesi
Ja milloin? Mitä olisit sanonut jos olisit tiennyt että ne jäävät viimeisiksi -ainakin toistaiseksi?841533- 221388