Hyvä pizzeria Espoossa

Kaipaan kunnon pizzaa aina silloin tällöin. Hyvää pizzeriaa on vain vaikea löytää. Mitä kokemuksia jengillä on pizzerioista Tapiola, Mankkaa, Westend -suunnilla, mitä suosittelisitte?

Kävin Tapiolan Heikintorin FruttiDiMaressa ja pizza oli palanut pohjasta ja sivusta tasoittaen ympyrän kaaren pois, siten että 20% oli pois. Tarjoilijat vain kohauttelivat olkapäitä ja ihmettelivät vastauksetta reklamointiani. Eipä tarvii käydä toiste.

23

14467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei tapiolalainen

      kehälle päin mennessä,ostari siis (?)siinä on kauppa ja jotain, toisella puolella iso kenttä,niin siellä talomysteerin sisällä on pizzeria.

    • Matinkylä

      Hei,

      Mikäli olet valmis menenmään hiukan etäämmälle löytyy Isosta Omenasta todellakin suositeltava pizzeria! Paikasta oli kirjoitus aikanaan Länsiväylässäkin kun oli rankattu Espoon parhaimpien pizzerioiden joukkoon. Valitettavasti nimeä en muista mutta löytyy toisesta kerroksesta samalta käytävältä Stadiumin kanssa, pieni ja rauhallinen paikka. Pizza siis todella hyvää mutta arvatenkin sitten hiukan ns lähiöpizzerioita korkeampi hintataso mutta kannattaa kokeilla!

      • Kiitos suosituksesta, siellä todella oli hyvä pizza ja palvelu toimi hienosti :)


    • ovat syvältä

      Pelipaikka TApiolan Frutilla olisi hyvä, mutta mun mielestä se on pohjanoteeraus, en suosittele. Tapiolan muutkin paikat ovat hieman väyneitä. Mankkaalla Pizza Taxi tekee kohtalaisen hyviä piirakoita. Siinä Ison omenan mestassa on jo ihan syötäviä, sinne voisi viedä jo böönankin syömään.

      • mankkaan pizzataxia

        Tuli äsken pirssillä Mankkaan pizzataxista pizza jossa salami oli selvästi eltaantunutta eivätkä millään meinanneet uskoa kun urputin. Tuolta ei muutenkaan ole saanut kuin keskitason roiskeläppiä nälän poistoon, mutta nyt meni liian pitkälle. Paikka ei edes parhaimpina päivinä todellakaan kuulu tähän keskusteluun.


    • Tapiolassa

      Siis mäntyviidantie joku, samalla tiellä kun tapiolan elokuvateatteri. Siellä tosi hyvät pizzat ja myös hyvät pastat (sika isot annokset), lasagne on meidän vakiostos, myös salaatit ok. Kuljetus ilmainen jos vähintään 2 annosta. Kiva kun voi tilata kohtuu hintaista ruokaa kotiin, ja välillä sitten jotain muutakin kun aina niitä pizzoja : )

    • keittäjä

      classic pizzasta varmaan puhutaan? ainakin he satsaavat siihen pizzaan, kaikki raaka aineet on tuoreet ja pizza kastike on muutakin ku paseerattua tomaattia.. kannattaa ruccola pizzaa maistella.. tämähän ei kuitenkaan luokitella pizzeriaksi vaan omistajat käyttävät termiä. ala carte pizzeria, en tiedä onko omenassa a-oikeudet mutta hangon classic pizzassa ainakin on..hyvät ja isot pizzat mutta suht kova hinta. hyvät raaka aineet tosiaan maksaakin enemmän ku purkki herkkusienet ja säilyke paprika. ja juustokaan ei ole mitä sitä sun tätä vaan ihan täyttä mozzarellaa..

      • ruccola

        kyllä tässä Ison Omenan pisteessäkin on A-oikeudet. Juotiin nimittäin kihlajaisten kunniaksi samppanjaa. Ja hauska huomio oli löytää saman ketjun uusi paikka Sellosta 3. krs. Aika iso paikka verrattuna Omenaan ja kuulemma on jo myös Jumbossa. Yivoimaisesti parhaat pizzat Suomessa.


    • Driim

      Tapiolassa (lähellä keskustaa, entinen kukka-kioski) juuri avattu pizzeria Pizza Tapiola. Aivan ihanaa pizzaa. Suht halpa ja todella hyvä palvelu siellä. Suosittelen koikeilemaan. (:

      • pizzaaa

        Paras pizza löytyy Espoon Lippajärveltä paikasta nimeltä Pizza Man. Paikka ei näytä niin hohdokkaalta, mutta ruoka on todella hyvää :)


      • OmaKokemusOnTämä

        Kiva kuulla että tapiola pizzassa oli joskus todella hyvä palvelu. Mielestäni sitä ei oikein siellä enää ole.

        Ulkona lukee komeasti kaikenlaisia noutotarjouksia. Kun menet tiskille, sinulle kerrotaan että ne eivät ole voimassa viikonloppuisin, vaikka siihen asti ovatkin olleet voimassa viikonloppuisin. Toisinaan sama tarjous on 50c kalliimpi kuin ilmoituksessa mainittu, toisinaan euron kalliimpi.

        Kun tilaat jotakin, tiskillä on yrmeä kaveri, tuijottaen vieraskielistä tv-ohjelmaa. Asiakas on tuossa tilanteessa kuin ei toivottu ihminen, kysytään pitkin hampain että mitä sulle ja sitten vaihtorahat lyödään käteen kuin koiralle luu eteen, ja nenä takaisin kiinni televisioon.

        No, paras juttu kävi kun uutenavuotena istuin syömässä pizzaa klo 16.37. Yhtäkkiä tulee tyyppi ilmoittamaan että hei me olla niinku suljetu, voitko lähtee. Minkäänlaista lappua, kylttiä tai mitään muutakaan tietoa ei ollut missään että meinaavat sulkea aiemmin. Olin sentään syönyt sen verran siitä pizzasta ettei nälissään tarvinut poistua.

        Asiakas ei voi kuin äänetää lompakollaan. Ja kun muitakin paikkoja on olemassa, pitää käydä kokeilemassa minkälaista pizzaa saa muualta.


    • ...
      • Manageri2

        Tapiolan Pizza ei TODELLAKAAN ole Espoon paras... Oon kaks kertaa tilannu kotiin ja voin sanoa että ihan hirveetä ripulia. En suosittele KENELLEKKÄÄN!!!
        Jos joku on käynyt Espoonlahdessa Pizzeria Montecristossa (ihan Lippulaivan vieressä), niin siihen on avattu uusi pizzeria, Piccante nimeltään. Siellä on mielestäni Espoon parhaat. Suosittelen kebabpizzaa vuohenjuustolla :P


    • Piccantessa

      unohtavat välillä kastikkeet rullakebabeista ja kinkku ei maistu yhtään kinkulta.

    • thomas32
    • dsfktktkt

      Jos jaksaa lähteä Olariin asti, niin Roadhouse on paikka josta olen aina saanut hyvää pizzaa.

    • Tapiolassa asunut

      Helsingissä on kolme Dennistä, joten valinta on espoon suunnalla helppo tehdä.

      Lähiöpaikoista pari on ollut aikaisemmin ok: Karakallion ostarilla, S-marketin vieressä oleva ja Granissa tornitalon alakerrassa sijainnut.

    • Erittäin tyytyväinen

      Tonys's cornerissa maailman mahtavin asiakaspalvelu ja pizza!

    • TINJA_olari.89

      Eiköhän parhaat pizzat saa omassa uunissa

    • Kurmantti
    • pekka554
    • bembölen pöllö

      Tilasin tänään ekaa kertaa Suvelan Bostonista. Yllätyin todella positiivisesti. Oli tosi hyvää :) sieltä tilaan jatkossakin. Ghettokarvakäsi paras karvakäsi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      261
      2433
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      85
      1931
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      149
      1399
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1244
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1175
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1000
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe