Suosituksia Tampere

Milla Magia

Kaipaisin vinkkejä hyvistä ja vähän erilaisista ruokaravintoloista Tampereella.
Emme siis etsi Fransman-tyyppisiä klooneja vaan persoonallisia ja herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita, miljöökin saisi olla mukava.
Kiitos vinkeistänne jo etukäteen!

18

2621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tampereelta

      En tiedä mitä täsmälleen tarkoitat erilaisilla, mutta itselleni ne ainakin ovat yleensä jotain muuta kuin samaa kaavaa noudattavia ketjuravintoloita.

      Itse pidän ainakin seuraavista:
      - Bodega-Salud: Perinteinen, hieman parempi paikka. Erityisesti liharuuista tunnettu. Erinomainen hintaan kuuluva salaattipöytä hedelmät ja juustot. Ei erityisen edullinen, muttei ihan kalleinkaan. (Suuriruokaisille tosin melko halpa salaattipöydän ja juustojen vuoksi, jolloin alku- ja jälkiruuat voi jättää väliin:)

      - Coussicca: Edullisempi kuin edellinen, mielestäni melko hyvää ruokaa. Vanha ja persoonallinen ravintola.

      - Tempo (saattaa kyllä olla joku ketju): Käynyt vain kerran, mutta vaikutti siltä, että kannattaa käydä toistekin. Ruoka oli itselläni erinomaista, seuralaisen liharuoka ei niin onnistunutta. (En valitettavasti muista enää mitä söimme.)

      - Tiiliholvi: Perinteinen ns. "hieno ja kallis paikka". Käynyt vain kerran, mutta ainakin silloin osui erinomaiset ruuat.

      Seuraavissa en ole käynyt, mutta tarkoitus on ollut:

      - Hella & Huone: Ranskalaistyyppinen pieni ravintola, jolla tuntuu olevan kunnianhimoa erinomaiseksi ravintolaksi. Saanut hyviä arvosteluja, mutta itselläni jäänyt jostain syystä vielä käymättä. Oli varmaan kalliimmasta päästä Tampereen ravintoloita ainakin muutama vuosi sitten.

      - 4 Vuodenaikaa (Kauppahallissa). Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja persoonalliselta kokonaisuudelta.

      - Norimaru: Japanilainen ravintola. Todella paljon kehuttu ruoka ja palvelu.

      Nämä nyt tulivat ensimmäisinä mieleen. Tulipa tässä nälkä kirjoittaessa:)

      • Milla Magia

        Tiivistit käsitykseni erilaisesta hyvin, juuri sitä tarkoitin - ravintoloita, jotka ovat "paikallisia erikoisuuksia". Ne Fransmanit ja Rossot ovat täsmälleen samaa ruokalistaa ja sisustusta myöten kautta maan, ja niitä pyrin välttämään, myös kotikaupungissani.

        Kiitos vinkeistä; jossa Sinulla tai muilla niitä lisää tulee mieleen, otan kaikki kiitollisuudella vastaan!


    • tampereelta

      Vielä pari mielenkiintoiselta vaikuttavaa, jotka on pitänyt käydä joskus kokeilemassa:

      - Ravintola 2h k: Sivujensa mukaan "trendikäs delibaari". Vaikuttaa viihtyisältä ainakin ulospäin.

      - Perla: Italialainen ravintola.

      Ja vaikket kysynyt kahviloista, on vielä pakko mainita:
      - Vohvelikahvila: Todella ihana ja suosittu pikkukahvila Ojakadulla vanhassa pienessä talossa.

      - Wanha Vanilja: Anttilan vieressä. Persoonallinen, vanhat sekalaiset kupit kipot ja kalusteet.

    • ehdottomasti--

      käydä Harald's:ssa. Siellä on aivan ihana viikinkityylinen sistustus. Sisääntulo antaa jo hyvän vaikutelman. Ruoka on todella hyvää ja täyttävää, eikä edes kauhean kallista. Tarjoilijatkin ovat pukeutuneet teeman mukaisesti, musiikki luo hyvän tunnelman ja muutenkin todella viihtyisä paikka. Ei todellakaan mikään perusravintola. :]

      • juntti

        Olen Haraldista täysin päinvastaista mieltä; keinotekoinen "viikinkiteema" peruslähtökohtana herättää kummeksuntaa. Lopputuloksena epämääräistä pseudoetnistä mössöä, jota eksotiikannälkäisille turisteille kaupitellaan vaihtelevalla menestyksellä.
        Ruoka ajoittain melkoisen huonoa. Täysin ylimainostettu paikka.
        Laadukasta perusruokaa hyvistä raaka-aineista klassisella metodilla valmistettuna saa esim Astorista.
        Näsinneulakin on hyvä, jos arvostaa laadukasta lähiruokaa. Halvimpia vaihtoehtoja nämä eivät ole, mutta laadustahan maksetaan ;)


      • ei haraldille

        Coussiccaan, se on vanha ja hyvä ravintola, siellä et pety eikä ole todellakaan mitään rossokamaa. Sijainti vähän sivummalla, eipä tarvi asiakkaan maksaa keskustavuokria annoksissaan. H-kunta ei ole vuokratyövoimaa, on myös ollut kauan se sama h-kunta, eikä vaihdu tiuhaan tahtiin. Ehdottomasti sinne!

        Haraldissa kävin kerran, pienet annokset ja vähän rähjäinen sisustus, revin siellä kalliin hameenikin...


      • mie vaan
        juntti kirjoitti:

        Olen Haraldista täysin päinvastaista mieltä; keinotekoinen "viikinkiteema" peruslähtökohtana herättää kummeksuntaa. Lopputuloksena epämääräistä pseudoetnistä mössöä, jota eksotiikannälkäisille turisteille kaupitellaan vaihtelevalla menestyksellä.
        Ruoka ajoittain melkoisen huonoa. Täysin ylimainostettu paikka.
        Laadukasta perusruokaa hyvistä raaka-aineista klassisella metodilla valmistettuna saa esim Astorista.
        Näsinneulakin on hyvä, jos arvostaa laadukasta lähiruokaa. Halvimpia vaihtoehtoja nämä eivät ole, mutta laadustahan maksetaan ;)

        tota tota... mene näsineulaan mutta ota suurennuslasi mukaan, ja syö ennen ku menet niin voit kylläisenä sieltä lähteä.
        lounastan usein haraldissa ja oma mielipide on että sieltä saa ainakin loistavaa lounasta, usein illastanut kyseisessä paikassa ja täytyy etenkin kehua sitä että siellä ei kikkailla puoli valmisteilla. annokset todellakin maittavia, etenkin uudella listalla.
        käytiin isommalla porukalla syömässä,ruoka tuli nopeasti, ruoka oli jopa lämmintä ja todella hyvää, ja allergia ruoat toteutettiin ongelmitta.
        erityis kiitos hauskasta ja rennosta palvelusta!
        tämä oma kantapaikka!
        muita hyviä sitten mielestäni on pancho villa, new york ja plevna!plevnassa omanlaatuinen tunnelma ja ihanan rujoa ruokaa!hieman suppea lista ainoa miinus!


      • juntti
        mie vaan kirjoitti:

        tota tota... mene näsineulaan mutta ota suurennuslasi mukaan, ja syö ennen ku menet niin voit kylläisenä sieltä lähteä.
        lounastan usein haraldissa ja oma mielipide on että sieltä saa ainakin loistavaa lounasta, usein illastanut kyseisessä paikassa ja täytyy etenkin kehua sitä että siellä ei kikkailla puoli valmisteilla. annokset todellakin maittavia, etenkin uudella listalla.
        käytiin isommalla porukalla syömässä,ruoka tuli nopeasti, ruoka oli jopa lämmintä ja todella hyvää, ja allergia ruoat toteutettiin ongelmitta.
        erityis kiitos hauskasta ja rennosta palvelusta!
        tämä oma kantapaikka!
        muita hyviä sitten mielestäni on pancho villa, new york ja plevna!plevnassa omanlaatuinen tunnelma ja ihanan rujoa ruokaa!hieman suppea lista ainoa miinus!

        Puolivalmisteista sen verran, että illastin H:ssa eräänä ehtoona. Annokseen kuului joku "juurespyree". Tiedustelin sisältääkö se laktoosia, johon tarjoilija ei osannut vastata. Kyökki oli parin askeleen etäisyydellä ja kehotinkin kokilta kysäisemään... " Tää tulee suoraan Saarioiselta, joten kokkikaan ei välttämättä tiedä", kuului vastaus.
        Lounastin kerran myös samassa paikassa. Eteeni kannettiin jokin sian lapapaistista kyhätty onnettoman näköinen sotku. Tyrmäävä makukokemus. Jäi syömättä. Että semmosta.


      • ...........
        juntti kirjoitti:

        Puolivalmisteista sen verran, että illastin H:ssa eräänä ehtoona. Annokseen kuului joku "juurespyree". Tiedustelin sisältääkö se laktoosia, johon tarjoilija ei osannut vastata. Kyökki oli parin askeleen etäisyydellä ja kehotinkin kokilta kysäisemään... " Tää tulee suoraan Saarioiselta, joten kokkikaan ei välttämättä tiedä", kuului vastaus.
        Lounastin kerran myös samassa paikassa. Eteeni kannettiin jokin sian lapapaistista kyhätty onnettoman näköinen sotku. Tyrmäävä makukokemus. Jäi syömättä. Että semmosta.

        sangen mielenkiintoista ottaen huomioon että lounas on buffa mallia..
        olen maistanut sitä samaa juurespyreetä ja itselläni on myös laktoosi intoleranssi, ja silloin kyllä tämä tarjoilija vastasi että on koska se tehdään voista ja kermasta.. outoa..


      • mä vain...
        mie vaan kirjoitti:

        tota tota... mene näsineulaan mutta ota suurennuslasi mukaan, ja syö ennen ku menet niin voit kylläisenä sieltä lähteä.
        lounastan usein haraldissa ja oma mielipide on että sieltä saa ainakin loistavaa lounasta, usein illastanut kyseisessä paikassa ja täytyy etenkin kehua sitä että siellä ei kikkailla puoli valmisteilla. annokset todellakin maittavia, etenkin uudella listalla.
        käytiin isommalla porukalla syömässä,ruoka tuli nopeasti, ruoka oli jopa lämmintä ja todella hyvää, ja allergia ruoat toteutettiin ongelmitta.
        erityis kiitos hauskasta ja rennosta palvelusta!
        tämä oma kantapaikka!
        muita hyviä sitten mielestäni on pancho villa, new york ja plevna!plevnassa omanlaatuinen tunnelma ja ihanan rujoa ruokaa!hieman suppea lista ainoa miinus!

        Jos sisustusta ajattelee, niin pancho villa ja tuo haraldi on aika rähjäinen ja tunkkainen!


      • Einesmeininki
        juntti kirjoitti:

        Puolivalmisteista sen verran, että illastin H:ssa eräänä ehtoona. Annokseen kuului joku "juurespyree". Tiedustelin sisältääkö se laktoosia, johon tarjoilija ei osannut vastata. Kyökki oli parin askeleen etäisyydellä ja kehotinkin kokilta kysäisemään... " Tää tulee suoraan Saarioiselta, joten kokkikaan ei välttämättä tiedä", kuului vastaus.
        Lounastin kerran myös samassa paikassa. Eteeni kannettiin jokin sian lapapaistista kyhätty onnettoman näköinen sotku. Tyrmäävä makukokemus. Jäi syömättä. Että semmosta.

        Tuon tasoisissa (ei siis missään tasokkaissa) paikoissa käytetään aivan yleisesti Saarioiskamaa. Mikä siinä on että jotkut asiakkaat kulkee ruusunpunaiset lasit silmillään ja luulevat että se pöperö tehdään heille varta vasten? Ei tehdä! Kyllä ne on ihan eri paikat, salud, coussicca, tiiliholvi, näsinneula jotka täällä kaiken tekee alusta loppuun.

        Jotkut luulevat että jotkut Amicatkin tekevät itse kaiken alusta loppuun, hah! Ei todellakaan tee, kyllä sen on tehnyt jo jokin einestehdas.


      • kummeksuja
        juntti kirjoitti:

        Olen Haraldista täysin päinvastaista mieltä; keinotekoinen "viikinkiteema" peruslähtökohtana herättää kummeksuntaa. Lopputuloksena epämääräistä pseudoetnistä mössöä, jota eksotiikannälkäisille turisteille kaupitellaan vaihtelevalla menestyksellä.
        Ruoka ajoittain melkoisen huonoa. Täysin ylimainostettu paikka.
        Laadukasta perusruokaa hyvistä raaka-aineista klassisella metodilla valmistettuna saa esim Astorista.
        Näsinneulakin on hyvä, jos arvostaa laadukasta lähiruokaa. Halvimpia vaihtoehtoja nämä eivät ole, mutta laadustahan maksetaan ;)

        juntilla taitaa olla jotain "hampaankolossa" kun hartsua noin mollaa, esitänkin juntille pari kolme kysymystä joihin toivon vastausta.

        1. Mitä tarkoittaa keinotekoinen "viikinkiteema" ja miten luot oikean ja aidon viikinkiteeman?

        2. Mitä on pseudoetninen mössö, ja mistä tiedät että näitä ruokia menee asiakkaille vaihtelevalla menestyksellä?

        3. Millä kriteereillä määrittelet että ruoka on ajoittain melkoisen huonoa, koska on ajoittain? ja mitä tarkoittaa mielestäsi ylimainostettu?

        Taitaa juntilla olla soppakauha Astorin padoissa kun näin ala-arvoisesti kilpailijaa mollaa.

        Olen sekä Turun että Tampereen Haraldeissa syönyt sekä lounas aterian että koko menyyn ja ei voi kuin todeta että, sisustus on tunnelmallinen paikkaan ja teemaan erinomaisesti sopiva, henkilökunta sekä käytökseltään että pukeutumisellaan ovat huippuja, hillitty ja rauhoittava taustamusiikki on juuri sellainen kun tunnelmaan voi vaan sopia, ja lopuksi se kaikkein tärkein, ruoka on hyvää ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu sekä sitä on myös riittävästi ettei jää nälkä muuten kuin kaipuun nälkä siitä koska taas hartsuun uudelleen syömään pääsen.


      • juntti
        kummeksuja kirjoitti:

        juntilla taitaa olla jotain "hampaankolossa" kun hartsua noin mollaa, esitänkin juntille pari kolme kysymystä joihin toivon vastausta.

        1. Mitä tarkoittaa keinotekoinen "viikinkiteema" ja miten luot oikean ja aidon viikinkiteeman?

        2. Mitä on pseudoetninen mössö, ja mistä tiedät että näitä ruokia menee asiakkaille vaihtelevalla menestyksellä?

        3. Millä kriteereillä määrittelet että ruoka on ajoittain melkoisen huonoa, koska on ajoittain? ja mitä tarkoittaa mielestäsi ylimainostettu?

        Taitaa juntilla olla soppakauha Astorin padoissa kun näin ala-arvoisesti kilpailijaa mollaa.

        Olen sekä Turun että Tampereen Haraldeissa syönyt sekä lounas aterian että koko menyyn ja ei voi kuin todeta että, sisustus on tunnelmallinen paikkaan ja teemaan erinomaisesti sopiva, henkilökunta sekä käytökseltään että pukeutumisellaan ovat huippuja, hillitty ja rauhoittava taustamusiikki on juuri sellainen kun tunnelmaan voi vaan sopia, ja lopuksi se kaikkein tärkein, ruoka on hyvää ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu sekä sitä on myös riittävästi ettei jää nälkä muuten kuin kaipuun nälkä siitä koska taas hartsuun uudelleen syömään pääsen.

        1.   Viikinkiteeman lanseeraaminen pirkanmaalaista ravintolakulttuuria rikastuttamaan saattaa olla positiivinen asia. Merenkulkijoina tunnettujen viikinkien ruokavalio on olosuhteiden pakostakin perustunut melko yksipuolisen ja primitiivisen raaka-ainevalikoiman varaan. Siman kanssa tarjottua tönkkösuolattua kalaa en lähtisi ravintolaan syömään. Mielikuvitustaan toki saa vapaasti soveltaa elämyksellisten puitteiden luomiseen, kuten H:ssa on tehtykin. Nämähän ovat makuasioita. Itse en kaipaa sisäsuomalaiseen maaseutukaupunkiin erityisempää viikinkivivahdetta sen enempää kuin vastaavalla konseptilla rakennettuja amerikanismejakaan (vrt. American Diner yms)
        2.   Epäonnistuneelle cross kitchenille lanseeraamani uusiotermi, joka pohjautuu kokemuksiini kyseisen paikan tarjoamista antimista.

        3.   Useammin kuin kerran olen kyseisessä paikassa tarjontaan pettynyt. Eksotiikalla ja omaperäisellä teemavalinnalla saadaan herätettyä mielenkiintoa. Kanta-asiakkuuden luomiseen vaaditaan muutakin kuin kitsch-henkinen sisustus ja epätasainen laatu.
        Paikan antimia kehuskellaan yleisesti tyyliin: ”…ja ne mozzarellalla täytetyt jalapenot!” . Näitä ”viikinkieineksiä” on noukittavissa markettien pakastealtaistakin.

        Astorin sen enempää kuin muidenkaan ravintoloiden sopassa en kauhojani liota. Innokkaana kotikokkina sen sijaan kunnioitan huolellista paneutumista ruuanlaiton filosofiaan ja pidän erityisessä arvossa laadukkaita raaka-aineita ja esteettistä kokonaisuutta; ulkonäköä ja koostumusta.
        Haraldiin menen varmasti vielä syömään jo yksistään täällä esiintyvien ravintolaa puoltavien kommenttien innostamana.
        Pahoittelen jos kärkevästi esittämäni mielipiteet ovat loukanneet osaa H:n lukuisista kantiksista. Kritiikittömyys on kuitenkin kehittymisen pahin vihollinen. Hyvää ruokasyksyä kaikille!


      • jopjop
        juntti kirjoitti:

        1.   Viikinkiteeman lanseeraaminen pirkanmaalaista ravintolakulttuuria rikastuttamaan saattaa olla positiivinen asia. Merenkulkijoina tunnettujen viikinkien ruokavalio on olosuhteiden pakostakin perustunut melko yksipuolisen ja primitiivisen raaka-ainevalikoiman varaan. Siman kanssa tarjottua tönkkösuolattua kalaa en lähtisi ravintolaan syömään. Mielikuvitustaan toki saa vapaasti soveltaa elämyksellisten puitteiden luomiseen, kuten H:ssa on tehtykin. Nämähän ovat makuasioita. Itse en kaipaa sisäsuomalaiseen maaseutukaupunkiin erityisempää viikinkivivahdetta sen enempää kuin vastaavalla konseptilla rakennettuja amerikanismejakaan (vrt. American Diner yms)
        2.   Epäonnistuneelle cross kitchenille lanseeraamani uusiotermi, joka pohjautuu kokemuksiini kyseisen paikan tarjoamista antimista.

        3.   Useammin kuin kerran olen kyseisessä paikassa tarjontaan pettynyt. Eksotiikalla ja omaperäisellä teemavalinnalla saadaan herätettyä mielenkiintoa. Kanta-asiakkuuden luomiseen vaaditaan muutakin kuin kitsch-henkinen sisustus ja epätasainen laatu.
        Paikan antimia kehuskellaan yleisesti tyyliin: ”…ja ne mozzarellalla täytetyt jalapenot!” . Näitä ”viikinkieineksiä” on noukittavissa markettien pakastealtaistakin.

        Astorin sen enempää kuin muidenkaan ravintoloiden sopassa en kauhojani liota. Innokkaana kotikokkina sen sijaan kunnioitan huolellista paneutumista ruuanlaiton filosofiaan ja pidän erityisessä arvossa laadukkaita raaka-aineita ja esteettistä kokonaisuutta; ulkonäköä ja koostumusta.
        Haraldiin menen varmasti vielä syömään jo yksistään täällä esiintyvien ravintolaa puoltavien kommenttien innostamana.
        Pahoittelen jos kärkevästi esittämäni mielipiteet ovat loukanneet osaa H:n lukuisista kantiksista. Kritiikittömyys on kuitenkin kehittymisen pahin vihollinen. Hyvää ruokasyksyä kaikille!

        Viestisi oli hyvä ja asiallinen joten kiitän sinua vastauksesta viestiin jonka "kummeksuja" nimmarilla tein. Nyt omalla rekisteröidyllä nimimerkillä jatkan keskustelua.

        1. Makuasiat on makuasioita ja niistä ei voi kinastella, vaikka kommenttia voi lähettää kun on ***utus päällä, mistä tahansa aiheesta.
        Onko Tampere sinusta niin sisäsuomalainen paikka että ei erikoisempia teemoja muualta saa sinne tuoda. Amerikan dinershän on hyvä ja erikoinen vivahde teille Tampesterilaisille. Oletko todella sitä mieltä että Tampereelle ei saa tuoda muita ruokakulttuureja menneisyydestä tai muista kulttuureista?

        2. Cross kitcen on mukava tapa rikkoa makuhermoja rikkovia raja-aitoja.

        3. Olet pettynyt useammin kuin kerran, miten olet pettymyksesi kertonut, oletko vain täällä suomi24 välityksellä vai oletko saanut suusi auki ruokailu ja palvelutilantteessa kun tilanne on akuutti.

        Olin edellisenä viikonloppuna Tampereella ja yllätys yllätys kävin pizzalla Napolissa jossa upea ja erikoinen lista pizza 100 on topten 1!


      • juntti
        jopjop kirjoitti:

        Viestisi oli hyvä ja asiallinen joten kiitän sinua vastauksesta viestiin jonka "kummeksuja" nimmarilla tein. Nyt omalla rekisteröidyllä nimimerkillä jatkan keskustelua.

        1. Makuasiat on makuasioita ja niistä ei voi kinastella, vaikka kommenttia voi lähettää kun on ***utus päällä, mistä tahansa aiheesta.
        Onko Tampere sinusta niin sisäsuomalainen paikka että ei erikoisempia teemoja muualta saa sinne tuoda. Amerikan dinershän on hyvä ja erikoinen vivahde teille Tampesterilaisille. Oletko todella sitä mieltä että Tampereelle ei saa tuoda muita ruokakulttuureja menneisyydestä tai muista kulttuureista?

        2. Cross kitcen on mukava tapa rikkoa makuhermoja rikkovia raja-aitoja.

        3. Olet pettynyt useammin kuin kerran, miten olet pettymyksesi kertonut, oletko vain täällä suomi24 välityksellä vai oletko saanut suusi auki ruokailu ja palvelutilantteessa kun tilanne on akuutti.

        Olin edellisenä viikonloppuna Tampereella ja yllätys yllätys kävin pizzalla Napolissa jossa upea ja erikoinen lista pizza 100 on topten 1!

        Arvoisa jopjop (sekä kissa, joka leipoo ja kokkaa ;).

        1.   .Makuasioista voi ja tuleekin kinastella, koska makuaisti ja kulttuurisidonnaiset tottumuksethan muovautuvat ajan saatossa. (Pikkulapset harvemmin harrastavat juustoja, viineistä puhumattakaan) Kaikenlaiset teemat ovat Tampereellekin lämpimästi tervetulleita. Esimerkiksi Bodega Salud on toiminut kaupungissamme jo vuosia erilaisten ruokakulttuurien innovatiivisena tarjoajana. Monet etniset ravintolat, joissa panostetaan muuhunkin kuin pikaruokaan kuuluvat suosikkiravintoloihini.
        2.   Olen asiasta samaa mieltä. Itse rikon sujuvasti raja-aitoja kokkaillessani. Ylipäätään vierastan asioiden normittamista ja kategorisointia.
        3.   Pyrin aina antamaan välitöntä palautetta ravintolassa. Erityisesti positiivista palautetta annan mielelläni aina kun siihen on aihetta. Negatiivista palautetta ei kehittymättömässä palvelukulttuurissamme osata oikein ottaa vastaan. Moitteet otetaan usein henkilökohtaisesti. Asiallista kritiikkiä tarvitaan palveluiden kehittämiseksi; tämä olisi ravintolan henkilökunnan hyvä muistaa.


      • eieieiei
        kummeksuja kirjoitti:

        juntilla taitaa olla jotain "hampaankolossa" kun hartsua noin mollaa, esitänkin juntille pari kolme kysymystä joihin toivon vastausta.

        1. Mitä tarkoittaa keinotekoinen "viikinkiteema" ja miten luot oikean ja aidon viikinkiteeman?

        2. Mitä on pseudoetninen mössö, ja mistä tiedät että näitä ruokia menee asiakkaille vaihtelevalla menestyksellä?

        3. Millä kriteereillä määrittelet että ruoka on ajoittain melkoisen huonoa, koska on ajoittain? ja mitä tarkoittaa mielestäsi ylimainostettu?

        Taitaa juntilla olla soppakauha Astorin padoissa kun näin ala-arvoisesti kilpailijaa mollaa.

        Olen sekä Turun että Tampereen Haraldeissa syönyt sekä lounas aterian että koko menyyn ja ei voi kuin todeta että, sisustus on tunnelmallinen paikkaan ja teemaan erinomaisesti sopiva, henkilökunta sekä käytökseltään että pukeutumisellaan ovat huippuja, hillitty ja rauhoittava taustamusiikki on juuri sellainen kun tunnelmaan voi vaan sopia, ja lopuksi se kaikkein tärkein, ruoka on hyvää ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu sekä sitä on myös riittävästi ettei jää nälkä muuten kuin kaipuun nälkä siitä koska taas hartsuun uudelleen syömään pääsen.

        Se on ihan eri asia, kun Tampereella on ALKUPERÄISTEN etnisten (kiinalaliset, thaimaalaiset....) perustamia ravintoloita. niissä se ruoka on aitoa tavaraa. Toisin kuin tuo tekoviikinkiteema. Sama kuin Saarioisten "kiinalainen broiler" eines.
        Yhtä eksoottista jos sitä söisin ja jopa puikoilla, niin olisi oikein eksoottinen olo.


      • jopjop
        juntti kirjoitti:

        Arvoisa jopjop (sekä kissa, joka leipoo ja kokkaa ;).

        1.   .Makuasioista voi ja tuleekin kinastella, koska makuaisti ja kulttuurisidonnaiset tottumuksethan muovautuvat ajan saatossa. (Pikkulapset harvemmin harrastavat juustoja, viineistä puhumattakaan) Kaikenlaiset teemat ovat Tampereellekin lämpimästi tervetulleita. Esimerkiksi Bodega Salud on toiminut kaupungissamme jo vuosia erilaisten ruokakulttuurien innovatiivisena tarjoajana. Monet etniset ravintolat, joissa panostetaan muuhunkin kuin pikaruokaan kuuluvat suosikkiravintoloihini.
        2.   Olen asiasta samaa mieltä. Itse rikon sujuvasti raja-aitoja kokkaillessani. Ylipäätään vierastan asioiden normittamista ja kategorisointia.
        3.   Pyrin aina antamaan välitöntä palautetta ravintolassa. Erityisesti positiivista palautetta annan mielelläni aina kun siihen on aihetta. Negatiivista palautetta ei kehittymättömässä palvelukulttuurissamme osata oikein ottaa vastaan. Moitteet otetaan usein henkilökohtaisesti. Asiallista kritiikkiä tarvitaan palveluiden kehittämiseksi; tämä olisi ravintolan henkilökunnan hyvä muistaa.

        Moikka juntti, miksi nimimerkkisi on juntti kun viesteistäsi ja niiden kirjoitustyylistä jotka ovat asiallisia käytät nimmaria "juntti" et vaikuta juntilta sanan todellisessa merkityksessä.

        Viestin aloittajalle joka haki ei ketjuuntunutta ruokapaikkaa ei valitettavasti minulla ole tarjota, mutta jälkkäriksi sopii vallan mainiosti kahvi ja superhyvä munkki pyynikin näkötornilla. Kokemuksella suositelen lämmöllä.

        Mistä Tampesterista löytyy paikka nimeltä Bodega Salud?

        Tiedoksi ettei kissani leivo eikä kokkaa, on tosin innolla mukana kun itse niitä asioita teen.


      • juntti
        jopjop kirjoitti:

        Moikka juntti, miksi nimimerkkisi on juntti kun viesteistäsi ja niiden kirjoitustyylistä jotka ovat asiallisia käytät nimmaria "juntti" et vaikuta juntilta sanan todellisessa merkityksessä.

        Viestin aloittajalle joka haki ei ketjuuntunutta ruokapaikkaa ei valitettavasti minulla ole tarjota, mutta jälkkäriksi sopii vallan mainiosti kahvi ja superhyvä munkki pyynikin näkötornilla. Kokemuksella suositelen lämmöllä.

        Mistä Tampesterista löytyy paikka nimeltä Bodega Salud?

        Tiedoksi ettei kissani leivo eikä kokkaa, on tosin innolla mukana kun itse niitä asioita teen.

        Bodega Saludin löydät Tuomiokirkonkadulta, kivenheitto Stockmannilta etelään. Uutuutena Tarjoavat mm riiputetusta villikamelin lihasta paistettuja pihvejä ;) http://www.salud.fi/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taisin tehdä virheen

      Kaipaan sua enemmän kuin kuvittelin. Luulin, että helpottuisin, mutta olinkin täysin väärässä. Vieläkö vastaisit minulle
      Ikävä
      74
      3750
    2. Koronarokotus sattui oudon paljon nyt sairaanhoitaja Tanja 46 istuu pyörätuolissa

      Pitkä piina piikistä Kun Tanja Vatka käy suihkussa, tuntuu kuin ihoa revittäisiin raastinraudalla irti. Hän on kärsinyt
      Maailman menoa
      176
      2946
    3. Hyvä että lähdit siitä

      Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖
      Ikävä
      47
      2926
    4. Nyt tuntuu siltä, että on pakko päästä puhumaan kanssasi

      Tuntuu että sekoan tämän kaiken takia. Miehelle
      Ikävä
      57
      2411
    5. Olisitko mies valmis?

      Maksamaan naisellesi/vaimollesi/tyttöystävällesi elämisestä syntyvät kulut, ruokailun, vuokran ja muut välttämättömät me
      Ikävä
      362
      2190
    6. Mitä haluat sanoa kaivatullesi?

      Onko ikävä? Milloin näitte viimeksi?
      Ikävä
      160
      1870
    7. Nainen, mulla olisi sulle pari vinkkiä

      Kerro vain ongelmasi niin annan siihen vinkin. :/
      Ikävä
      78
      1565
    8. Miksi mediheli

      Mitä on tapahtunut ku poliiseja ja ambulanssi pyöri aamusta keskustassa
      Kiuruvesi
      28
      1390
    9. vieläkin sanoa voin...

      💖💛💖💛💖💛💖💛💖 💛 Beijjjbeh 💛 Kaks vuotta tänään täällä. Miten hitossa jotkut on jaksaneet kymmeniä vuos
      Ikävä
      23
      1378
    10. Nainen onko sulla supervoimmia ?

      Voisitko auttaa miestä mäessä? Tarjota auttavan käden ja jeesata tätä miestä? Tai antaa olla et sä kuitenkaan auta.
      Ikävä
      39
      1352
    Aihe