yleensähän kai sienet suolataan niin, että ensin ryöpätään ja sitten suolataan ja purkkiin, mutta eräs tuttava kertoi, että hän laittaa sienet sellaisenaan suoraan suolaan ja sitten ennen valmistusta ryöppää ne ja valmistaa ruoaksi.
kuulostaa järkevältä sillä joka tapauksessa ne olisi liotettava ennen ruoaksi valmistamista ja tällä menetelmällähän saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla; ryöppäys sekä liotus tavallaan.
miten teillä muilla, onko kokemusta kumpi parempi ja vaikuttaako mitenkään makuun tms?
suolasienet
kangassieni
4
6149
Vastaukset
- pakkaseen
Minä säilön sienet pakkaseen.
Rouskut keitän kahdesti väljässä vedessä ja suolaan n. 2%:ksi. Jäähdyttyä pusseissa pakkaseen. Ei tarvii enää liotella, vaan valmista käytettäväksi. - epäkäytännöllistä
Itse en viitsisi suolata, jos ei ole kunnollista syytä. Pakastus on kätevä tapa eikä ole suolanpoisto-ongelmaa.
- vie
vähemmän tilaa pakasteessa.
- kokemusta on
Pakasteessa ryöpätyt sienet sitkistyvät. Parempi suolata.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 942485
Jotain puuttuu
Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu1012173- 831829
Hei A, osaatko
sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en441621- 781586
- 111565
- 341518
Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.
Onko kenellekään yllätys?591384Synnittömänä syntyminen
Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.891319Mitä tämä tarkoittaa,
että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?411254