yleensähän kai sienet suolataan niin, että ensin ryöpätään ja sitten suolataan ja purkkiin, mutta eräs tuttava kertoi, että hän laittaa sienet sellaisenaan suoraan suolaan ja sitten ennen valmistusta ryöppää ne ja valmistaa ruoaksi.
kuulostaa järkevältä sillä joka tapauksessa ne olisi liotettava ennen ruoaksi valmistamista ja tällä menetelmällähän saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla; ryöppäys sekä liotus tavallaan.
miten teillä muilla, onko kokemusta kumpi parempi ja vaikuttaako mitenkään makuun tms?
suolasienet
kangassieni
4
6217
Vastaukset
- pakkaseen
Minä säilön sienet pakkaseen.
Rouskut keitän kahdesti väljässä vedessä ja suolaan n. 2%:ksi. Jäähdyttyä pusseissa pakkaseen. Ei tarvii enää liotella, vaan valmista käytettäväksi. - epäkäytännöllistä
Itse en viitsisi suolata, jos ei ole kunnollista syytä. Pakastus on kätevä tapa eikä ole suolanpoisto-ongelmaa.
- vie
vähemmän tilaa pakasteessa.
- kokemusta on
Pakasteessa ryöpätyt sienet sitkistyvät. Parempi suolata.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t846555- 353581
- 443138
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402352Ajattelen sinua tänäkin iltana
Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin282211- 1202113
- 1932087
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292029- 401912
Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241648