Paras pizzeria Helsingissä

Pekkala

Koti pizzat ovat ihan kelpo pizzerioita, mutta niitten pizzoista ei maha välttämättä täyty. Tietääkö kukaan hyvää pizzeriaa Helsingin alueelta, jonka pizzoista tulisi oikeasti täyteen ja ne olisivat vielä hyviäkin.

21

11483

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pizza Hut

      Rossossa tai Pizza Hutissa on minusta parhaat pizzat. :-) Kotiinkuljetettavista Kotipizza on minusta paras, mutta hyviä ovat myös Pizza Kebab Service sekä Pizzataxi.

    • vaikkapa

      Pizza Service:ä paljon täytettä ja toinen Sivuraide sörnäinen, halvat, isot ja ohuet pizzat voi ottaa vaikka 2:)

      • Pekkala

        Olen käynyt sielä pizzalla, koska sieltä saa niitä mukavia litran oluita pizzan kyytipojiksi.


      • hui

        Paras on Mare Chiaro, pizzeraria Hämeentien varrella. Täysin oma peräinen, maukkaat pizzat, paljon täytettä ha pohja ei ole mitään liisteriä vaan kunnon kiviuunissa paistettu ja vielä suomi popit päälle...

        Itse en pidä Sivuraiteen pizzoista, pohja liian pehmeä, mutta makuasioista ei voine kiistellä


    • Syönyt pizzaa ulkomaillakin
      • kaikkein

        parhaimmat pizzat kautta suomen


    • jip123

      Casa Mare Lauttasaaressa. Alkusalaatti ja leipä takaavat kylläisyyden.

      • kopeh

        karsee paikka en ikinä menis toistamiseen. Johtaja on kiukkunen pikkupomo joka on pelkän rahan perässä. sinne en kyllä rahojani tuhlaa.


    • pizzaa

      löytyy Puotilan ostarilta. Sopivan kokoiset (ei mitään kotipizzan kokoa), paljon täytettä ja juustoa. Hinta muistaakseni n.7,50 ja saa limun mukaan.

      En koskaan ole joutunut pettymään pizzoissa, suosittelen.

      • Ehdottomasti...

        Täällä sitä vaan puhutaan pizzoista tietämättä mitä kyseinen sana edes tarkoittaa. Menkääpä Pakilan Pizzaan ja opitte tuntemaan edes sanan merkityksen.


    • pizzakeisari

      Sillon kun Pakilan Pizza oli vielä vanhassa paikassa niin oli hyvät lätyt. Kävin itse ainakin siellä "Ebolassa" jatkuvasti ja tuntui että tuli ostettua omistajille uudet mersut.

    • kokeile ihmeessä !

      paras hinta / koko / laatu suhde minkä olen läytänyt on barbarossa joka sijaitsee rautatientorin foorumin takana ylin kerros ja menet kengänkiillottajien ohi suoraan ja sitten vasemmalle siellä 5e jättipizza laittaa paljon täytteitä mukava myyjä ( antaa alennusta jopa ) ja kaiken lisäksi pizza on valmis n.5min 5/5 barbarossalle =)

    • näin on !

      Barbarossa


      Keskellä kaupunkia Yrjönkadulta löytyy liiketila, jossa on ilmeisesti ollut useita pizzerioita viime vuosien aikana. Testattaessa elokuussa 2009, tilasta löytyi Barbarossa. Koko ulkopuoli oli uusittu ja kaipa sisälläkin oli tehty muutoksia. Ainakin asiakkaita löytyi huomattavasti enemmän, kuin edellisen omistajan aikaan. Tämähän vaikutti uskomattomalta. Normaali työaika oli juuri kaupungilla päättynyt ja kansaa lappasi sisään kuin paremmissakin pidoissa. Tarjous ulkona kertoi, että nyt sai minkä tahansa pizzan hintaan 5 euroa. Uskomaton tarjous, joka piti testata. 5 euroa vaihtoi omistajaa ja kinkku-herkkusienipizzatilaus sisään. Vesilasi ja työkalut mukaan ja syöksy pöytään, jonne testaaja oli jättänyt paikalle kuuluvan Iltasanomat ja omat kantamukset. Sattui olemaan viimeinen pöytä, joka oli tyhjänä ja jonka sai kahmittua omaan käyttöön. Testaaja on sen verran levee tyyppi, että kummatkin paikat paikat olivat tarpeen mm. Iltasanomien lukemista ajatellen.

      Kokki oli selvästi harjoitellut pizzan vääntämistä, sillä aikaraudan mukaan pizza saapui huomattavasti alle 10 minuutin. Eniten ihmetytti, että paikalla ei ole ollut varaa hankkia tarpeeksi suuria lautasia, sillä pizza melkein roikkui lautasen ulkona. Pizzantuoja oli sen verran cool-tyyppi, että hän oli ottanut kummallakin kädellä otteet lautasen pohjasta, eikä maustanut pizzaa peukalollaan, kuten joissain paikoin voi odottaa tapahtuvan.

      Ilmeisesti testaaja saapui joko huonoon tai otolliseen aikaan, sillä heti kun pizza oli saapunut pöytään, syöksyi ovesta sisään iso kasa ihmisiä ja kaikki halusivat jotain syötävää joko paikalla syötäväksi tai mukaan. Alkoi jo tulla semmoinen fiilis, että testaaja olisi kyseisessä tilassa liikaa.

      Kuten jo mainittiin, pizza oli todella iso ja siksi sitä oli parempi käännellä hieman pienemmäksi. Ensi alkuun olisi kaivannut oreganoa, mutta piakkoin sekin asia unohtui. Nimittäin loppupeleissä pizzan maku oli taivaallinen ja täytettä oli sen verran paljon, että siinä oli tekemistä, jotta sen saisi tuhottua.

      Naapuripöydässä pari tyttöä oli tehnyt viisaasti ja pyytänyt pizzan puoliksi ja toisella tuntui olevan tekemistä oman puoliskonsa kanssa.

      Pakko sanoa, että pizza oli erittäin hyvää ja raavas mies todennäköisesti tulee siitä täyteen. Nainen ottanee dogibägin mukaan ja Fifi syö lopun viikkoa sitä pizzanjämää.

      Testauspäivänä testaaja sattui kulkemaan samaisen paikan ohi 5 tuntia myöhemmin ja vain pari ihmistä istui syömässä. 3 työntekijää tuntui kuitenkin olevan koko ajan touhussa, vaikka sisällä ei asiakkaita juuri näkynytkään. Oletettavaa on, että paikka elää suurimmat hetkensä öisin, jolloin ravintolat sulkevat ovensa ja kansalle tulee nälkä.

      Pakko sanoa, että pizzat ovat suuret, täytettä on paljon ja ne ovat hyviä ja itse pizza on todella hyvää. Nälkätutka kertoi koko illan, että mitään ei sitten enää tarvitakaan, joten ilman ylimääräistä ruokaa pärjäsi tällä annoksella vähintään 6 tuntia. Koko iltana maha ei myöskään kertonut mitään ongelmista laktoosin suhteen, joten peräpääkin pysyi hiljaa. Testaaja suosittelee.

      Arvio:

      Edullisuus: 5 euroa
      Hintalaatusuhde: Erittäin hyvä. Vesi kuului samaan hintaan.
      Runsaus: Pizza oli iso ja täytettä enemmän kuin laki sallii
      Erityinen huomautus: Iltasanomat on ainakin luettavana, jos ehtii kimppuun.
      Osoite: Yrjönkatu 29, 00100 HELSINKI
      Avoinna: Ma-ti 10.30-22.00, ke-to 10.30-01.30, pe-la 10.30-05.00, su 12.00-23.00
      Testattu: Elokuussa 2009.

    • leeex

      Ravintola White Ladya Manskun päädyssä Meilahdessa suosittelen pitzasta kiinnostuneille. Monta vuotta jo kantikseni ja edelleen suosikkini.

      Kannattaa tsekata!

      http://www.whitelady.fi

      Ravintola White Lady

      Mannerheimintie 93
      00270 Helsinki
      Puh. 09 241 3562

      Avoinna
      Ma 11 - 20
      Ti- To 11-22
      Pe 11-23
      La 13 - 23
      Su 13 - 21

      • pizza-meister

        Barbarossa. Hinta-laatu -suhde on mykistävä. Itse tila on perseestä, mutta palvelu on nopeaa ja pizzapohja täydellinen. Hämeentien Mare Chiarosta täytyy sanoa tismalleen sama, mutta käänteisesti.


    • erd3e

      Ei pizzerioita hintojen perusteella arvostella - vaan ruokien maun ja palvelun pohjalta.

      • pizzaaaaaaaaa

        Vaikka nyt onkin kuusi vuotta vanha ketju, niin Classic Pizza on paras. Ei halpa, mutta hyvä, suorastaan suussa sulava, pizza.


    • 12+9
    • akin98
    • akin3
      • Pizzaman

        Oon käyny lounaalla. Vastas Raxin tai Iguanan käsitystä pizzoista.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3161
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2582
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      385
      2513
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2066
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1897
    6. 173
      1315
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      990
    Aihe