Miksi Jumala hyljeksii

rationaalisuutta

Minkä takia Jumala haluaa ilmoittaa pelisääntönsä ikivanhojen suulliseen perimätietoon perustuvien myyttien kautta. Miksei hän voi ilmoittaa pelisääntöjään jollakin selvällä tavalla, jotta ne tulisivat joka ainoalle selväksi.

Nykyinen Jumalan harrastama syrjintä on erittäin haitallista, koska on muodostunut ateismia ja Raamattuun perustumattomia uskontoja.

Menettelytavallaan hän syrjäyttää kaikki pelkästään järkeen ja todisteisiin uskovat helvettiin, vaikka nämä saattaisivat olla hyviäkin ihmisiä, mutta he kuitenkin hylkäävät kristuksen, kun eivät löydä hänen olemassaololleen todisteita. Jumalan taas voi löytää uskomalla vaistoihinsa ja primitiivisiin tunteisiinsa. Näin pahatkin vaistojensa varassa elävät ihmiset voivat löytää kristuksen ja saavuttaa paratiisin.

Minusta edellisen kaltaisessa menettelytavassa ei ole minkäänlaista oikeudenmukaisuutta, koska nämä pelkästään järjen ääntä kuuntelemat tuomitaan kadotukseen. Tämän takia tuleekin mieleen, että nykyinen Raamattuun perustuva laki olisikin itse Perkeleen käsialaa. Olen alkanut epäilemään, että meitä ohjaakin täällä maan päällä ainoastaan yksin Perkele, joka pyrkii hävittämään puhtaan logiikkaan perustuvan järjen, koska oikeudenmukainen Jumala nimenomaan korostaisi järjen puhtautta ja ilmoittaisi itsensä olemassa olon kaikille, eikä ainoastaan tunteiden ja vaistojensa varassa eläville.

Raamatun mukaan siis koko Kiinan miljardikansa on syöstävä kiirastuleen, koska he eivät ole löytäneet kristusta, koska heidän vanhempansa eivät ole kuljettaneet heitä pienenä riittävän usein jumalanpalveluksissa. Kenen syy?

4

822

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikka

      kolumbuksen, kun seilasi väärälle mantereelle.

    • on annettu vapaa

      tahto tehdä oman mielensä mukaan.
      Hänen on tajuttava Jumalan olemassaolo itse.
      Ketään ei välttämättä laiteta mihinkään helvettiin, vaan ihmisellä on monta mahdollisuutta etsiä totuutta. Hän löytää sen ennemmin tai myöhemmin.
      Missä vaiheessa uskoisit, jos sinulle ilmestyisi koko totuus silmiesi eteen?
      Et uskoisi sitä koskaan, koska et ole vielä valmis siihen, mutta aika hyvältähän tuo jo alkaa näyttää, koska noin kyselet. Jatka vaan samaa rataa.

    • on ihmisen

      kehittämä, jumalassa on inhimilliset virheetkin. pelkäävä ihminen jää evoluution kautta paremmin henkiin kuin peloton. ja pelon varjolla ihminen luopi kaikkea sairasta, kuten kovasti hämärän jumalan.

    • milloin

      Ilmoitus oikeutuksesta on, mutta sillä ei ole rationaalista perustelua. Jos Jumala on totuus ja vaatii totuutta ihmisiltä, miksi hän ei hyväksy totuudeksi ihmisen omia rationaalisia ajatuksia, eivätkö ne kenties olekaan yhtä totuuden kanssa? Miten ihminen voisi ollakaan totuudellinen jos ei tunne totuutta. Nuo ovat avainkysymyksiä sillä ilmoituksen mukaan Jumala ei vaadi ihmiseltä viisautta tai hyvyyttä, vaan totuutta. Totuus kasvattaa sanotaan, se tekee nöyräksi ja antaa tilannetajua. Omat viat ovat näkyviä kun katsotaan itseä totuudellisesti, silloin ei enää tee mieli tuomita muita, ei ole kuvitelmia omasta paremmuudesta. Siihen tilanteeseen tulee Kristus, ei hän tule tilanteeseen jossa spekuloidaan erilaisten filosofisten mallien toimivuudesta, vaan hän tulee ihmisen luokse ja ihmiseen. Totuutta hän vaatii salatuimpaan saakka ja totuus kasvattaa hyvyyteen, ei kukaan ole valmiiksi hyvä, mutta kun totuus saa kasvattaa, niin parempaan päin mennään. Rationaalinen ajattelukyky on työkalu, ei itsetarkoitus. Jos siitä tehdään itsetarkoitus, niin ei pysytä totuudessa. Rationaalinen ajattelu on siunaus totuuden palveluksessa ja kääntyy käyttäjälleen kiroukseksi toimiessaan totuutta vastaan. Länsimaiselle sopisi erinomaisesti, että juuri länsimainen rationaalisen ajattelun merkityksen tunnustava filosofia olisi edellytys taivaspaikasta, jolloin ulos jäisi vain siitä tietämättömät afrikkalaiset ja aasialaiset. Kuitenkaan Jumala ei ole asettanut rimaa sen mukaan mikä on äo, ei sen mukaan miten looginen on, ei sen mukaan onko miten tunteellinen. Vain totuudellisuuden hän on asettanut ja antanut lupauksensa siitä, että on tukena silloin kun ihminen ei itse kestäisi nähdä itseään totuudellisesti. Silloin on läsnä Kristus, johon perustuu Armo. Murtunutta ruokoa hän ei tallaa, vaan hoitaa, mutta ylpeät ja korskeat hän heittää armotta edestään, ne jotka eivät halunneet tuntea totuutta, vaan säilyttivät mieluummin valheella oman ylpeytensä ja kuvitteellisen suuruutensa. Sen suuruuden parusteella he ovat valmiit arvostelemaan niin luotua kuin kaiken Luojaakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe