Olisiko jollain reseptiä kastikkeelle jota ravintolat käyttää wingsejen kanssa?
HOT WINGS KASTIKE
11
39988
Vastaukset
- Krotti
Sulata 1/4 paketti margariinia kattilassa. Lisää noin 1/3-1/2-pulloa Tabascoa, (mielellään habanero-tabascoa, löytyy ainakin Stockkalta), 1 rkl ketsuppia, 2 tl etikkaa ja 1/2 tl suolaa. Sekoita huolella.
- hmmmmmmmmmmmmm
Oletko kokeillut tätä? Tai onko joku muu, jos niin mitäs mielä oltiin??
- kukkuu
Tampereelta tukusta löysin sellaisen kuin LOSIANNA chicken WING SAUCE. Itse olen pistänyt 1/2 voita ja toinen 1/2 kastiketta. Loppu höystön sitten hunajalla maun mukaan.Kastike poikkeaa yleisemmin käytetystä siinä että jälkimaku on paprikainen eikä etikkamainen.Hintakaan ei huimannut n.14e 3,8 l pönikkä.Jos et saa keltään tukkukorttia lainaksi niin onpahan ainakin nimi millä metsästää.Tampereella myös siipiweikot myy kastiketta (lantaamatonta) mutta hinta on hiukan suolainen.
- on tuollainen kanisteri kotona
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=76215696
http://www.fortdeli.fi/?1;2;5100;600.5100.html
tarkka sekoitusohje alemmassa linkissä
Eli se on 100 varmana justiin tuota kastiketta.olen syönyt Siipiä yli 10 vuotta ,16 siipeä tuplahotilla kierreranskalaisilla ja auradipillä.sain synttärilahjaksi kyseisen kanisterin.100 varmana samaa tavaraa- Pete from Texas
Jep, elikkäs kyseinen texas pete on JUURI sitä kastiketta mitä ravintolat tarjoavat. Löytyy jostain K-kaupoista ja ainakin keskon tukusta (Kespro nykyään). Hinta tukussa hieman yli 20 e ja kaupassa noin 25 e kanisteri (3,75 litraa).
- Hot wings
Eii vittu... mee nyt vittuun sun Texas petejes kanssa!! Ihan paskaa kastiketta! Se on halpa ja huono kopio aidosta ja alkuperäsestä. Alkuperästä kastiketta saat Tampereella SiipiWeikoista ja sivuilta myös löytyy paikat mistä muualta suomesta saat sitä.
- Tappara
Ainoa ja oikea on Frank's Red Hot ja sitä käyttää myös siipiweikot teapereella. Myyvät sitä kaupoissa valmiiksi laimennettuna kylläkin kovaan hintaan. 3,8 litrasta alkuperäistä tonkkaa löytyy joistain paikoista mm tampereella ja sen kun laimentaa markariiniin 50/50 on kastike mediumia.
Nm. Siipiä noin 20v...ja en huomaa. :-) - Alalla hommissa
Texas Peteen se soosi tehdään. Niin tekee weikotkin. Laimennetaan margariinillä. Ihmettelen vaan kuka enää viitsii syödä sitä etikka p**kaa.. Ja kun tehdään rasvaan, saa olla koko ajan soosia vatkaamassa, kun rasva nousee pintaan. Parempiakin pohjia, kuin tuo texas pete, on vaikka kuinka paljon..
- Vitun töhö
Jos oikeasti olet alalla hommissa niin tiedätkin, että Weikot eivät käytä peteä vaan Frank's:n soosia. Speakeasyn ja hookin tunnistaa etikkaisempi kastike on Texas peteä.
Autenttisin kokemus Weikkojen mediumsoosista tulee kun vedät 50:50 suhteella Franksia ja oivariinia(Maun mukaan vaikka voitakin) ja et missään nimessä lämmitä vaan sekoitat vain semijuoksevaksi. Tämän jälkeen soosi heitetään kylmänä keittimestä tulleiden siipien niskaa lämpiämään.
- xcvxx
xcvc
- Texas Pete
Tuleeha poeka texasiin, mine tarjuan kastikkeet.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 713115
- 922885
- 512115
Mietin että
Onko tästä enää paluuta entiseen? Ainut asia joka päiviini toi taannoin iloa, oli meidän yhteinen hassuttelu ja huumorin201575- 151349
Nyt rupeaa löytymään talonmiestä ja muuta sankaria hallipaloon
Kyllä on naurettavia juttuja tuossa paikallislehdessä, että saa tosiaan nauraa niille..51338Aaamu on täällä taas!
Hyvää ja rauhallista työpäivää rakkauteni. Kunpa vaan hymyilisit enemmän. Toivon, että joku kaunis päivä kanssani et vaa131301- 181280
Tajusin vaan...
Että olen pelkkä kroonistunut mielisairas. Olen sairauspäissäni luullut itsestäni liikaa. Luulin, että olen vain korkein131273Noin ulkonäkö-jutut ei multa
Nainen, koskaan en ole kirjoittanut siitä mitään ilkeää. Ei kuulu tapoihin241232