Miten toi HK SININEN aina niin tuttu ja turvallinen on muuttunut? Se maistuu nykyää niin saatanan pahalle et yrjö meinaa lentää? Eiks ton ois pitäny olla sellanen kansallisaarre? Pakko sanoo et täs taloudes syödää nykyää sen HK BLÅ sijaan Atrian punaista! Joten HK:lle terveisii et haistakaa pitkä ***** Atria tekee parempaa kansallisaarretta nykyää... näin se vaan on... :)
HK SININEN
8
1657
Vastaukset
- ole entisellään
Gampig-lenkkikään.Viimeksi oli sitkeätä ja mautonta.Oli ennen suosikkimakkarani,enää en osta ikinä.
- ja jäähileitä
lisätään, että saadaan "katetta"! Eivät taida makkaratehtaissa oivaltaa, että liika vesi vie makua. Tuottavuuden parantamiseksi siis lisätään vettä ja jauhoja. Vaan ei lihaa. No, kun on tarpeeksi jauhoja, ei tarvitse enää leipääkään, voi syödä makkaraa pelkästään!
- vanha kokki
Ja jos HK käyttää vielä Stadin vodaa, joka on maustettu fenolilla, ei ihme jos jauhomakkaran maku on outo. Ostakaa ihmiset HK:n sinistä, niin näette punaista.
- fosfaattia
käytetään rasvan ja veden emulgointiin eli veden pintajännityksen rikkomiseen.
Sinisen rasvakin on eltaantuneen makuista.
Ennen pantiin mirrit suvi-kultaan... - rotissööri
aikoinaan HK:n omistaja edesmennyt kauppaneuvos Salonoja naureskeli minulle, että kyllä Suomen kansaan uppoaa mikä tahansa rehu, silloin kun HK:n sininen lanseerattiin. Vähän suolaa ja jauhoja ja jänteitä sekä luujauhoja ja kamaraa - ja menekki on taattu, kertoi hän sinisesta lenkistään sen syntyessä. Kotonaan Salonoja ei koskaan tarjonnut sinistä lenkkiä, koska tiesi sen reseptin.
- seon
Saman olen havainnut. Se on nykyään tosi järkyttävän makuista. Jokin homma on reseptissä muuttunut.
- Anonyymi
HK:n siniseen (samoin kuin myös Kabanossiin) on ilmaantunut ainesosaluetteloon lihaproteiini. Kysyin sen valmistusaineista ja sain vastauksen, että Suomessa kyseisen tuotteen kriteerit on korkeat ja että kyseinen tuote ei sisällä verta. Hyvä! Esitin jatkokysymyksen, että mistä maasta kyseinen lihaproteiinijauhe on peräisin ja onko siellä samat kriteerit kuin Suomen elintarviketeollisuudessa. Minulle vastattiin, että he eivät vastaa kysymykseeni vedoten liikesalaisuuteen ja että resepti on salainen. Sanoin, että saavat kernaasti pitää reseptin omana tietonaan, mutta haluan tietää kyseisen lihaproteiinin alkuperämaan. Ei vastausta. Jokainen voi siis käyttää mielikuvitustaan mistä maasta aines tulee ja miksi sitä ei haluta kertoa. HK:n makkarat jäävät minulta jatkossa kaupan hyllyyn. Ja luulen, että monelta muultakin.
- Anonyymi
Nyt ne vasta kamalle maistuukin, kummatkin, Atria ja HK. Aivan järkyttävä saippuan maku, mitä on tapahtunut.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap172214Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi842200Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen101486- 1011417
Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663901320Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1471216Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.255920- 78899
Omalääkäri hallituksen utopia?
Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha173884- 63874