Olettekos maistaneet ruotsalaisten perinneruokaa
hapanimeläsilakkaa??? Suosittelen, sillä kaikkeahan on mukava maistella, ei saa olla liian ennakkoluuloinen. Itse en saanut kuin palan alas ja
kyytipojaksi oli varattu kossu snapsi, jotta pysyy
varmasti alhaalla...heh! On siinä kyllä sellainen
tuoksu ettei paremmasta väliä...;)). Eikä se makukaan oikein herkkua ollut!
Hapanimeläsikakka
5
822
Vastaukset
- nyt sinä
älykääpiö kirjoittaneesi jostakin uudesta asiasta tänne?
What else is new? Onko ihminen käynyt kuussa? EI KAI!!! - juntti
Kyseessä on fermentoimalla valmistettu svedupetterien "silakkaherkku", hapansilakka. Mistä lie sen imelyyden olet tempaissut vielä tuohon nimeen...
- hapansilakka
purkki jotta tuoksu ei leviä ympäristöön????Maitohappobagteerit muuten kypsyttävät silakat suljetussa tilassa.
- vemp
hapansilakka kirjoitti:
purkki jotta tuoksu ei leviä ympäristöön????Maitohappobagteerit muuten kypsyttävät silakat suljetussa tilassa.
Olen kuullut, että paras keino - sen lisäksi, että avaa purkin ulkosalla - on pistää vettä tiskialtaaseen ja avata purkki veden alla. Silloin ei pahaa hajua pääse niin paljon ilmaan ja purkissa oleva, ulos purkautuva töhnä menee suoraan lavuaariin. Purkissahan on painetta, joten vesi ei sinne mene sisälle hetikään, jos tekee aluksi vain pienen paineentasausreiän.
On tämä niin pahanhajuinen - ja makuinenkin - mättö, että sitä voi maistaa kerran, että tietää mistä puhuu, mutta toista kertaa en kemuihin osallistu. En edes ruotsalaisessa herraseurassa ja vaikka sipuli on ohueksi leikattu, perunat manteleita ja alla paras tunbröd.
Voiton vie islantilainen hapanhai, joka ei haise niin pahalle, mutta maku on kuin yleisen vessan kusiränniä nuolaisisi - 40-luvulla. Vieläkin puistattaa! - Hapansilakka
vemp kirjoitti:
Olen kuullut, että paras keino - sen lisäksi, että avaa purkin ulkosalla - on pistää vettä tiskialtaaseen ja avata purkki veden alla. Silloin ei pahaa hajua pääse niin paljon ilmaan ja purkissa oleva, ulos purkautuva töhnä menee suoraan lavuaariin. Purkissahan on painetta, joten vesi ei sinne mene sisälle hetikään, jos tekee aluksi vain pienen paineentasausreiän.
On tämä niin pahanhajuinen - ja makuinenkin - mättö, että sitä voi maistaa kerran, että tietää mistä puhuu, mutta toista kertaa en kemuihin osallistu. En edes ruotsalaisessa herraseurassa ja vaikka sipuli on ohueksi leikattu, perunat manteleita ja alla paras tunbröd.
Voiton vie islantilainen hapanhai, joka ei haise niin pahalle, mutta maku on kuin yleisen vessan kusiränniä nuolaisisi - 40-luvulla. Vieläkin puistattaa!oikeassa niin tehdään.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Maatalous- ja yritystuet pois, työeläkevaroilla valtion velka pois
Suomi saadaan eheytettyä kädenkäänteessä, kun uskalletaan tehdä rohkeita ratkaisuja. Maatalous- ja yritystuet ovat hait233073- 412694
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...381513- 841350
- 631261
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä401009Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?
Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.126922- 33829
Ylen johdon hulppeat bonukset alkavat taas
Suora kopio Iltalehdestä: "Asiasta kertoo Iltalehdelle Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen. Mitä tulospalkkioi29673Skenaario
Elämä ja kuolema ovat merkillisin nyytti olevaisuutta. Mutta kun kumpaakaan ei ole, syntyy lapsuksia, joita korjaamaan59621