tauteja aiheuttava

epäorgaaninen ruoka

Geenimanipuloidut ravintoaineet ja epäorgaaniset sekä lisäaineita sisältävät ruoat ovat huippuvaarallisia terveydelle, ne aiheuttavat suoranaisia tauteja ihmisille esim. syöpää ja lukuisia muita tauteja. Teollisuuden lobbauksesta huolimatta, suosia tulee vain maailman parhaimmista aineista, kotimaisesta kotitila-luomuruoasta sekä yleisesti suosia kaikkea mikä on mahdollisimman luonnollista.

Helsingin Sanomien keskustelussa oli hyvä kommentti nykyajan ruoantuottajista: "Lihateollisuus arvostaa kuluttajien tahtoa yhtä paljon kuin sikojaan: sehän ei kerro sioille, mitä niille syötettävä ravinto sisältää."

5

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sieltäkö?

      "Geenimanipuloidut ravintoaineet (...) ovat huippuvaarallisia terveydelle, ne aiheuttavat suoranaisia tauteja ihmisille esim. syöpää ja lukuisia muita tauteja."

      Ja tuollaista kehtaat väittää ihan pokkana tuosta noin hatusta vedettynä ilman pyrkimystäkään mihinkään perustelemiseen, tai edes johonkin lähdeviitteeseen!
      Tällaista suoranaista valehtelua anti-gmo-mafian kampanja on.

      • Evolutionisti

        Jokainen vieras dna;n palanen, rna;n palanen, brioni tai fagi on luontoon päästyään haitallinen. Bakteereilla on kyky imaista omaan dna:hansa tämä vieras informaatio. Bakteeri on evoluutiohistorian ensimmäinen ja samalla vanhin eliö. Bakteereista tuli siten koko luomakunnan alku-isiä tai äitejä. Niiden kyky muuntua ja mutatoitua on ilmiömäinen. Tätä bakteerien ilmiömäistä kykyä imaista informaatio viruksen, fagin tai sienen geeneistä käytetään juuri geenitekniikassa.

        Täten myös virukset ja fagit osallistuvat omalta osaltaan bakteerien informaation muodostumiseen ja tietenkin päin vastoin. Tiedetään kuitenkin että virusten ja bakteerien osuus evoluution symbioottiseen ja harmoniseen rakenteeseen on ollut ratkaisevan elintärkeä. Erityisen elintärkeitä ovat olleet niin sanotut "haitalliset" virukset ja bakteerit. Ne ovat osanneet muuntautua nopeasti jos evoluutio on jossakin eliössä ottanut normaalia pitemmän loikan. Koko luomakunta on siis edennyt tasatahtia ja siitä on todisteena kaille lajeille ominainen yhtenäinen retrovirusgeenistö.

        Mitä tapahtuu jos yksi laji muutetaan keinotekoisesti sellaiseksi että se on muita lajeja paljon edellä. Maissin lähipiirin muodostavat lajit ovat virukset ja bakteerit, sienet ja hyönteiset. Virukset ja bakteerit ovat luontaisesti nopeita muuttumaan mutta niiden vielä nopeampaa muuttumista edesauttaa se lisäinformaatio mitä gm-soijassa on. Bakteeri muuntuu helposti uudentyyppiseksi ja pilkkoo proteeinit esim sian suolistossa omalla tyylillään. Tämän jälkeen uutta informaatiota siirtyy maaperän bakteereihin jotka nekin ovat pakotettuja muuntumaan uudentyyppisen hajotustehtävän edessä. Siitä seuraa että viruksia muistuttavat fagien on muututtava pystyäkseen infektoimaan bakteerit. Näin kiertokulku lähtee rullaamaan ja aikanaan meillä on uudentyyppinen virus- ja bakteerikanta joita jo nyt kutsutaan superviruksiksi ja - bakteereiksi. Millään luontokappaleella ei ole minkäänlaista suojaa muuntautuneille viruksille. Lintuinfluenssa on alkusoittoa uuden viruksen esiin marssille. Eikö ole huolestuttavaa että kuolleisuus lintuinfluenssaan on ollut lähes 100% ja henkiinjääneet ovat ikänsä hengityskoneissa ja dialyysissä. Se kertoo mreille ettei meillä ole mitään mahdollisuutta selvitä kun virus aikanaan on muuttunut sellaiseksi että se pystyy ylittämään lajirajat, ja sen se tulee tekemään hyvin pian.

        On siis tärkeää että luomakunta etenee symbioottisesti ja tasatahtia, ettei tulisi yht'äkkiä liian ärhäköitä viruksia joka tuhoaa kaiken lukuunottamatta paria kummallisuutta, gm maissia ja soijaa.


      • Evolutionisti

    • ruoki maailma

      Syötkö itse itsesi kasvattamaa ruokaa?

      Riittääkö se sinulle?

      Ostatko kaupasta ruokaa?

      Riittääkö se sinulle?

      Onko nykyisin syömäsi ruoka ravitsevaa ja pitää sinut terveenä?

      Riittääkö se sinulle?

      Onko sinulla varaa nykyiseen elintasoosi?

      Riittääkö se sinulle?

      Jos olisit etiopialainen maanviljelijä joka saisi valita kituliaan luomuviljan tai satoisan gm-viljan pelloilleen.. riittäisikö se sinulle?

      Ja mistä ihmeestä te luomuilijat saatte noita lähiruokahaaveitanne. Katsokaa taulukoista että paljonko maailmassa on ihmisiä ruokittavana ja laskekaa siitä että me tarvitaan isompi planeetta että saadaan tarpeeksi viljelysmaata teidän ekoruohoillenne.. Ajatus on sinänsä kaunis mutta realistisuudellaan ei pärjää edes Ankkalinnalle.

      Mitä muuten ovat "epäorgaaniset" aineet ruuissa? Mitkä lisäaineet ovat mielestäsi "huippuvaarallisia"?

      • gfhjuklö

        Kun eivät näköjään osaa sanoa mitä tarkoittavat, niin selvästi nuo huippuvaaralliset epäorgaaniset aineet ovat kiviä leivässä, niissä voi rikkoa hampaansa.

        Eikun, tieysti se on suola joka nostaa verenpainetta.

        Eikun, karkeissa on salmiakkia.

        Eikun, soppaluussa on kalsiumia.

        Aivan hirvittäväm vaarallisia kaikki ja varsinkin tuo soppaluu, joka purtuna rikkoo hampaat ja purematta nieltynä jää kurkkuun.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe