Säilöin vuosi sitten elämäni ensimmäiset suppilovahverot: haihdutin nesteen paistinpannussa, jäähdytin ja pakastin. Sienistä tuli mielestäni sitkeitä. Nyt kysynkin, vähenisikö sitkeys ja ennen kaikkea kärsiikö sienten maku, jos kaadan irtoavan nesteen pois pannulta sitä haihduttamatta. Näin säästäisin myös aikaa. Toinen kysymys liittyy sienten pilkkomiseen. Onko viisaampaa pilkkoa sienet tuoreena vai pannulla jo esikäsiteltyinä? Kiitos asiallisista vastauksista.
Suppisten
pakastus
1
345
Vastaukset
- asiallisen
vastauksen mutta jälleen tarvittaisiin sitä oikeaa vanhaa kokkia.. koetahan nyt tulla sieltä meidän iloksi,jotka pidämme läsnäolostasi. Muut jätä arvoon olemattomaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1472455
- 1761694
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6875- 68851
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745