Säilöin vuosi sitten elämäni ensimmäiset suppilovahverot: haihdutin nesteen paistinpannussa, jäähdytin ja pakastin. Sienistä tuli mielestäni sitkeitä. Nyt kysynkin, vähenisikö sitkeys ja ennen kaikkea kärsiikö sienten maku, jos kaadan irtoavan nesteen pois pannulta sitä haihduttamatta. Näin säästäisin myös aikaa. Toinen kysymys liittyy sienten pilkkomiseen. Onko viisaampaa pilkkoa sienet tuoreena vai pannulla jo esikäsiteltyinä? Kiitos asiallisista vastauksista.
Suppisten
pakastus
1
348
Vastaukset
- asiallisen
vastauksen mutta jälleen tarvittaisiin sitä oikeaa vanhaa kokkia.. koetahan nyt tulla sieltä meidän iloksi,jotka pidämme läsnäolostasi. Muut jätä arvoon olemattomaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t745228- 332891
- 402594
Ajattelen sinua tänäkin iltana
Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin261993Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐401952Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?291809- 951782
- 1671657
Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241398Miehelle...
Oliko kaikki mökötus sen arvoista? Ei mukavalta tuntunut, kun aloit hiljaisesti osoittaa mieltä ja kohtelit välinpitämät941220