Julkinen itsetyydytys

Veikko

Onko normaalia että vetää käteen yleisellä paikalla,ja porukat katselee.

23

4274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häh

      Eipä kyllä ole normaalia. On laissa kiellettyä ja itse tekisin ilmoituksen poliisille jos näkisin. Saattaa aiheuttaa erittäin suurta vahinkoa esimerkiksi kehittyvän nuoren mielenterveydelle loppuelämän ajaksi, mikäli sattuu tuollaisen pervertikon uhriksi -pelkkä näkeminen riittää, vaikka kyseisellä lailla seksuaalisesti vinoutunut todennäköisesti itse kuvittelee olevan vaaratonta "kun ei käy käsiksi".

      • Ennen

        miehiä kutsuttiin namusediksi.
        Jotkut saavat tyydytystä kun näyttävät kaluaan ja tyydyttävät itseään mielellään nuorten naisten nähden.
        Ennen muinoin tämä oli aika yleinen riesa. Miten paljon nykyään esiintyy, en tiedä, en ole edes kuullut pitkään aikaan.
        Näistä ukoista varoiteltiin lapsia ihan yleisesti. Usein seisoskelivat koulujen läheisyydessä jne. Siitä on kauan.


      • Mirkku
        Ennen kirjoitti:

        miehiä kutsuttiin namusediksi.
        Jotkut saavat tyydytystä kun näyttävät kaluaan ja tyydyttävät itseään mielellään nuorten naisten nähden.
        Ennen muinoin tämä oli aika yleinen riesa. Miten paljon nykyään esiintyy, en tiedä, en ole edes kuullut pitkään aikaan.
        Näistä ukoista varoiteltiin lapsia ihan yleisesti. Usein seisoskelivat koulujen läheisyydessä jne. Siitä on kauan.

        kakarana vähän väliä, eikä mulle mitään traumoja tullut. Joku esitteli bussipysäkille purkautuvalle teinilaumalle kikkeliään ja joku tuli vemputtamaan koulun portille kun päästiin koulusta. Yks seurasi mua jumppatunnilla pururadalla ja yks veti hississä munansa esiin.

        Noi oli siis vain murto-osa lapsuudenajan kokemuksista. Mitäpä siinä muuta osasi tehdä kuin kavereiden kanssa naureskella ... tervettä se ei kuitenkaan ole.


      • Kyökkipsykologi

        >On laissa kiellettyä

        Juu. Loukkaa yhteisön arvoja.

        >Saattaa aiheuttaa erittäin suurta vahinkoa esimerkiksi kehittyvän nuoren mielenterveydelle loppuelämän ajaksi, mikäli sattuu tuollaisen pervertikon uhriksi -pelkkä näkeminen riittää,

        Hmm. Tuollainen aikuisten valehteleminen aiheuttaa vaurioita lapsille. Pojat naureskelee noille, mutta tytöt luonto rakentaa varovaisemmaksi ja ne ei naureskele.


    • filosofi Diogenes

      Kreikkalainen filosofi Diogenes kyynikkojen tärkeimpiä edustajia tuli siihen johtopäätökseen, että itsensä tyydyttäminen julkisesti on OK, ja tekikin sitä. Usko Diogenestä, älä näitä palstalle kirjoittavia tietämättömiä ääliöitä

      Hyvää jatkoa harrasteellesi.

      • Anonyymi

        Olikos tämä Diogenes se heppu joka heitti mällinsä pervokatselijan kasvoille.


    • Kyökkipsykologi

      jotkut miesstripparit tekevät tuota näytöksessään.

      >Onko normaalia että vetää käteen yleisellä paikalla,ja porukat katselee.

      Ei meidän kulttuurin normien mukaan. Ks. ekshibitionismi/itsensä paljastaminen tai mitäköhän tämä olisi. Luulen, että tarkoitat näitä juttuja. Eli poikkeavuushan määritellään kulttuurin normien mukaan ja mukautumattomuus niihin on eräs merkki poikkeavuudesta. Sellaista kulttuuria ei tietenkään olekaan, jossa ei olisi poikkeavia.

      Käsittääkseni joissain arabimaissa on erilainen käsitys siitä, missä ja milloin voi vetää käteen, niin ei tarvitse mennä antiikin Kreikkaan saakka.

      Hmm. Eilen epäilin yhtä tyyppiä ekshibitionistiksi. Ei voyerismi iskenyt sen vertaa, että olisin varmistanut epäilyni.

      http://www.google.fi/search?q=ekshibitionismi&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=fi&lr=

      Ekshibitionismi

      Ekshibitionistille tuottaa eroottista mielihyvää omien ruumiinosien, ruumiinmuotojen tai seksuaalisen toiminnan tarkoituksellinen paljastaminen toisten ihmisten katseille. Ekshibitionisti voi paljastaa ruumiinosia ja -muotoja yhtä hyvin riisuutumalla kuin pukeutumallakin, esimerkiksi minihameeseen, läpinäkyviin vaatteisiin tai tiukkoihin farkkuihin. Ekshibitionismissa nautintoa voi myös tuottaa toisten katseiden kohteena oleminen tai tietoisuus toisten läsnäolosta masturbaation tai seksin aikana. Vastuullinen ekshibitionisti on tietoinen siitä, että hän ekshippaillessaan voi käyttää valtaa hallitsemalla toisten ihmisten tilaa, näkökenttää tai yksityisyyttä esiintymisellään. Huomaavainen ekshippari toteuttaakin eroottisuuttaan muut huomioiden, esimerkiksi esittäytyen vain vapaaehtoiselle ja roolileikissä mukana olevalle yleisölle.

    • Likainen Setä

      No tottakai se on täysin normaalia ja hyväksyttävää, jopa suotavaa. Saahan koiratkin nuolla muniaan kioskin edessä joutumatta asiasta sen kummemmin edesvastuuseen. Mun mielestäni ei oo parempaa tapaa aloittaa aamua kuin masturboimalla esim. linja-autopysäkillä ja heittää sitten kunnon aamumällit esim. vaikka naapurin kissan päälle.

    • Imeex

      Sehä on hauskaa kulli kädessä ulkona varsinki jos naiset näkee ;:3

      • tämä on vain

        Yksi seksiaddiktioon liittyvä muoto/vaihe.

        Ennen näitä vilauttelijoita oli enemmän mutta nykyään taitaa poliisin sireenit soida helpommin joten joutuu varomaan. Ei heistä koskaan eroon pääse vaikka haluaisikin.


      • Anonyymi

        Loviisasta Helsinkiin eka P ja metsä hyvä ja rauhallinen paikka


    • psykiatri

      Lääkehoito on lähes poistanut ongelman tänä päivänä.

    • suljettu osastoloppu

      Joo, eilen mäkin muistin, että miksi sitä huorittelua johonkin hyvään käytettiin. Nyt tänään mulla ei ainakaan hereillä oloaikana ole demokratiaa osoittava aivotoiminto päällä ja en muista tätä asiaa. Mulla on menossa tällainen nimimerkki näytös täällä netissä.

      • suljettu osastoloppu

        Katson sen henkisen kivun tuottamiseksi. Joo ei tullut varmaan mieleen, että tällainen on henkinen kipu, kun moraalittomuus on erilaisten Jumalkäsitysten tuntemattomuus.


      • suljettu osastoloppu
        suljettu osastoloppu kirjoitti:

        Katson sen henkisen kivun tuottamiseksi. Joo ei tullut varmaan mieleen, että tällainen on henkinen kipu, kun moraalittomuus on erilaisten Jumalkäsitysten tuntemattomuus.

        Tänäänkin sä olet heittellejättämässä mua täällä. Mikään kätilö ei voi mua näin auttaa.

        Sun päivän sana on "No, kun se rupesi siihen terrorismiin." :D lol ----> näin ilmaistuna

        Miten niin lääkehoito poistanut ongelman? Se on vain hymiösi vesikauhusta, joka on myös Jumalkäsityksestä ja moraalitonta. Aivan yhtä moraalitonta kuin "pienempi ja suurempi" kuin keskustelu ja terrorismi.


    • yks monista

      Riippuu ja roikkuu. Jos alkaa seistä, niin pakkohan homma on hoitaa. Aina ei voi iskeä ketään kaveriksi siihen hätään. Kunhan et näkösällä, vaan menet jonnekin veskiin tahi pusikkoon.

    • Anonyymi

      me oltiin jotain 7-10 ikäisiä kun naaapurin ossi pyysi meitä kämppäänsä
      ja kun mentiin niin ossi veti kullin esiin ja runkkasi niin että mälli lensi
      se näytti ihan normaalilta

      • Anonyymi

        Muistan tapauksen ja ossin oikein hyvin. Me oltiin eka - tokaluokalla kansakoulussa ja ossi oli meitä pari vuotta nuorempi eikä vielä koulussa ollenkaan.n Oline vaan aikoja!


    • Anonyymi

      Kyllä tuo silloin on normaalia kun köyhä kerjäläinen almuja vastaan pakotetaan masturboimaan julkisesti. Aivan kuin tässä ei olisi vielä tarpeeksi nöyryytystä niin köyhä kerjäläinen saa vielä sakot tästä julkisesta masturboinnistansa, kuten tuossa edellä joku kirjoittikin. Sukupuolisesta epäsiveellisestä käytöksestäkö tuo nyt oli. Poliisi saattaapi antaa pamppua tuollaisesta toimenpiteestä.

    • Anonyymi

      Kyllä on.

      Juha kanerva

    • Anonyymi

      Sanna Marinin hallitus tekee tuota 24/7 ja on läpeensä tyytyväinen.

    • Anonyymi

      Teininä olin perheeni kanssa Välimeren lomakohteessa. Siellä eräs suunnilleen kolmekymppinen paikallinen mies shortseissaan kävi vain maahan muutaman metrin päähän, puoli-istuvaan asentoon, veti shortsejaan alas ja alkoi masturboida ihmisten keskellä. Paikalla oli meidän lisäksemme muitakin turistiperheitä ja paikallisia käveli ohi myös. Täysin keskeinen paikka. Kukaan ei ollut huomaavinaan. Se oli outoa.

      Lomakohde oli aluetta, jolla oli sekä kreikkalaisia että turkkilaisia eli sekä ortodoksi- että islamilaiskulttuurissa kasvaneita.

      Suomessakin olen nähnyt nuorena koulutyttönä itsensäpaljastelijoita 90-luvulla, mutta vain syrjäisillä paikoilla, esim. pururadan vieressä metsikössä ja jäähallin pukuhuonekäytävällä kerran. Nämä paljastelijat ovat naamioineet tilanteen sellaisiksi, että ikään kuin vahingossa joku näkee.

    • Anonyymi

      Nykyään vielä ei mutta varmaan joskus tulevaisuudessa oikeinkin hyväksyttävää ja kyseistä toimintaa arvostelevien mielipiteiden esittämisestä tulee kiellettyä. Tämä noin niin kuin muutamien muiden asioiden kehityksen perusteella pääteltynä, runkkariparaateja odotellessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe