Olisikohan täällä vaikka joku innokas opiskelija tehnyt tieteellistä tutkimusta kumpia kannattaa käyttää ravinnoksi,rasvaisia koipia vai rintafileitä ? Omien testien perusteella vaikuttaisi siltä että köyhän ei kannata ostaa halpaa.
Kilohintasuhde näyttää olevan noin 1/3-1/4 ja yksinkertaistuksen vuoksi jätetään marinadilitkun paino huomiotta vaikka se vaikuttaakin kilohintaan.Verrataan siis naturelleja.
Broilerin osien ravintoarvo
10
1779
Vastaukset
- sdfsegseg
>rasvaisia koipia vai rintafileitä
Myynnissä on sekä koipia että koipireisiä. Rintafileiden lisäksi myynnissä on ainakin rintaleikkeitä ja rintapaloja.
Koipiosat ovat rasvaisempia kuin rintaosat. Koipiosissa on yleensä suhteellisen paljon luuta kuten rintapaloissakin ja vähemmässä määrin rintaleikkeessä. Fileessä ei. Pitää vaan arvioida tai mitata nettoyksikköhinta (e/kg lihaa) ja haluaako kevyempää vai rasvaisempaa. Nahka sisältää paljon energiaa (kJ, kcal).
Kariniemen koipireisi/rintaleikepakkauksissa (ja Lidl vastaavat 'Kartanon', ilmeisesti samoja) on älyttömän paljon marinadiksi nimettyä soosia. En diggaa.- syödään mitä myydään
on rasvaa 5,8 % (Kariniemi, ostettu Lidlistä).
marinoidussa koipi-reidessä väitetään olevan lihaa 72 % (Kartano, ostettu Lidlistä).
Eikö rasvakin lueta lihaksi?
Ota näistä nyt sitten selvää.
Yhtä tuskaa. - ei jaksaisi tätä
Miten tiesit sen!
Onneksi Kariniemi lähettää myyntiin yksityisasiakkaille maustamatontakin kananpoikaa, ilman marinadia. Kariniemen kohdalla mainittu Vantaa.
Jännä juttu, Kartanonkin on tosiaan HK:n, Eurassa.
Hiukan erilainen kukko kummassakin, hiukan erilainen logo, Kariniemen on jotenkin tyylikkäämpi, perinteisempi, vähemmän räikeä, Kartanon kukko valokuvamaisempi.
Kariniemen tuotteessa kehutaan kotimaisuutta ja ympäristöystävällisyyttä: 10 % kanaloiden lämmöstä tuotetaan tuulivoimalla! - paljaana, please
Siinä on kerrottu ravintoarvot.
Kariniemessä suolaa 0 %, Kartanon marinoidussa 1,3 %. - ongelmans jokaisella
maksan kyllä hiukan enemmän laadusta!
haluan maksaa hiukan enemmän, vaikka ei olisi rahaakaan, ja syödä terveellisemmin.
Mistä johtuu, että Lidl ei myy enää Valion rasvatonta iskukuumennettua maitoa. Laktoosittomana olikohan se kalliimpaa kuin se sininen maito, jota nyt vain on mynnissä. Maksaisin hiukan enemmän siitä, että saisin rasvatonta maitoa, en halua maksaa rasvan juomisesta. Harmi, kun maito pitää hakea muualta sen takia.
- tämä on ongelma
oli tosin vähän luita; en tullut punnineeksi jätösten määrää: Kariniemen (Lidl), maustamaton ja ilman marinadia.
Kun vertaan Kartanon maritoituihin koipi-reisipaloihin, en ihan usko, että ne tulevat halvemmaksi.
Kun ei puhuta erikois-erikois-sisäänheittotarjouksista.
Miten Kariniemen ja Kartanon voisivat olla samoja, jos niissä on eri nimi kyljessä.
Erittäin hyvä ja ajankohtainen kysymys.- hffdkhgdlu
on Lidlin ns. oma merkki. Ainakin ne koipireidet on Kariniemen tuottamia. Älytön määrä marinadia muuten noissa Kariniemen marinoiduissa koipireisissä ja rintaleikkeissä. Itse en niitä osta, Liekkisiipiä tai -koipia joskus.
- on tämä hankalaa
Kartanon koipi-reisisä väitetään, että lihaa olisi 72 %.
Marinadia oli rasioineen kahdessa rasiassa 545 g. Pesemätön rasia painoi 75 g, kaksi rasiaa siis 150 g, joten marinadia oli kahdessa rasiassa 395 g.
Kun kanaa oli 1624 1700 g = 3324 g, josta marinadia 395 g, todelliseksi kanan määräksi marinadit pinnassa 2929 g.
2929 g on kokonaismääräksi ilmoitetusta 3324 g:sta 88 %, joten nyt en ihan ymmärrä, kun pakkaus kuitenkin väittää, että lihan määrä olisi vain 72 % - onko siinä otettu huomioon luiden määrä ja vähennetty niidenkin paino, ei vain marinadin paino?
Miksi marinadia täytyy edelleen olla rasiassas, kun se myydään kotiin?
Eivätkö kanapalat ole marinoituneet tarpeeksi jo tehtaassa?
Vaikuttaako marinadi jotenkin säilyvyyteen ja sitä on sen takia kaupan pakkauksessakin? - samoja rasioita
marinoitu 0,99 euroa kilo
marinoimaton 5,99 euroa kilo - käytännössä täyttä tavaraa, rintaleike, ei nimeksikään luita, vähemmän luita kuin joskus aikaisemmin rintapaloissa
marinoidut koipi-reisipalat 0,99 - aika paljon luita, oletus: lihaa 72 %, todellinen kg-hinta hiukan enemmän, muttei kuitenkaan 5,99:n luokkaa.
Johtopäätös. Jos haluaa syödä terveellisesti, valitsen marinoimattomat rintaleikkeet, mutta jos pitää säästää rahaa, kääntyy se marinoitujen koipi-reisien puoleen, menikö oikein?- iriritoertou
mutta suosittelen kokeilemaan muidenkin kuin Kariniemen tuotteita. Atrian vastaavat eivät ainakaan lillu siinä ällöttävässä liemessä eikä niiden kilohinta juuri poikkea Kariniemistä. Saarioisen vastaavat ovat useimmiten kalliimpia, mutta niissä ei ole marinadia vaan mausteet pinnassa ja mainosten mukaan 'jyväbroileria'.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alahan tulla paikkaamaan tekojas
Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.315736- 363781
Onko kenellekään muulle käynyt niin
Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk1833313- 122728
- 292202
- 122147
- 1621906
- 161484
- 1051362
- 1371174