Sisältä roseeksi jätetty ankanrinta on todellista herkkua esim. appelsiinikastikkeen kera. Läpikypsä broilerinrinta on kuivaa kammotusta.
Ankanrinta rulaa!
15
10968
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkkkk
... muistat aloittaa sen paistamisen nahkapuolelta ja KYLMÄLLÄ pannulla.
Kun pannu kuumennetaa vasta lihan lisäyksen jälkeen sulaa se nahan alla oleva rasva hitaasti ja pinnasta tulee ihanan rapea.
Muuta rasvaa siihen pannuun ei tarvita.- kokeilla
ja mitä mausteeksi ?
- tule
pyytämättä opettamaan minua paistamaan ankanrintaa. Kyllä minä sen aivan mainiosti osaan lukemattomien paistokertojen kokemuksella.
- kkkkkkkkkkkkkk
kokeilla kirjoitti:
ja mitä mausteeksi ?
... itseasiassa loistavan hyvää.
Toki voit kokeilla vaikka ihan vaan suolalla ja rosepippurillakin sellasta "naturel" versiota.
alkuvalmistelut:
Ennen paistamista kannattaa rasvakerrokseen vetää veitsellä ristiviiltoja, jotta lämpö jakautuu lihaan tasaisesti.
Aloita paistamisen kylmällä pannulla.
Ankanrinnat laitetaan pannulle nahkapuoli alaspäin ja levy käännetään suunnilleen puolivälin tienoille, miedohkolle paistolämmölle.
Rasva alkaa vähitellen sulaa ja mieto lämpö paistaa ankkaan tuon mahtavan rapean pinnan. Kun lähes kaikki rasva on sulanut ja pinta rapea, paista vielä hetki toistakin puolta.
Ankanrintaa ja appelsiinikastiketta
2 ankanrintaa (150 - 170 g henkeä kohti)
3 appelsiinia
1/2 dl balsami-viinietikkaa
1 dl portviiniä tai punaviiniä
2 rkl voita
mustapippuria
suolaa
Ruskista ankanrinnat pannussa rasvapuoli alaspäin hyvin rapeiksi ja vatsapuoli kevyesti. Mausta pippurilla ja suolalla.
Laita lihat uunivuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Ota paistoliemi talteen ja anna lihojen vetäytyä folioon käärittyinä.
Kuori appelsiinit kalvottomaksi veitsellä ja leikkaa viipaleiksi.
Lisää paistoliemeen viini ja balsamiviinietikka ja keitä kasaan hetken ajan.
Lopuksi vispataa sekaan kylmää voita ja appeliinipalat.
Tarjoilu:
Nosta hedelmät lautaselle, ja niiden päälle viipaloitua ankanrintaa ja kastiketta.
HUOM: jos vierastat appelsiinnejä ruuassa, voit jättää ne pois ja lisätä kastikkeeseen vaikkapa vähän valkosipulia tai rosmariinia. - ohikulkija vain
kkkkkkkkkkkkkk kirjoitti:
... itseasiassa loistavan hyvää.
Toki voit kokeilla vaikka ihan vaan suolalla ja rosepippurillakin sellasta "naturel" versiota.
alkuvalmistelut:
Ennen paistamista kannattaa rasvakerrokseen vetää veitsellä ristiviiltoja, jotta lämpö jakautuu lihaan tasaisesti.
Aloita paistamisen kylmällä pannulla.
Ankanrinnat laitetaan pannulle nahkapuoli alaspäin ja levy käännetään suunnilleen puolivälin tienoille, miedohkolle paistolämmölle.
Rasva alkaa vähitellen sulaa ja mieto lämpö paistaa ankkaan tuon mahtavan rapean pinnan. Kun lähes kaikki rasva on sulanut ja pinta rapea, paista vielä hetki toistakin puolta.
Ankanrintaa ja appelsiinikastiketta
2 ankanrintaa (150 - 170 g henkeä kohti)
3 appelsiinia
1/2 dl balsami-viinietikkaa
1 dl portviiniä tai punaviiniä
2 rkl voita
mustapippuria
suolaa
Ruskista ankanrinnat pannussa rasvapuoli alaspäin hyvin rapeiksi ja vatsapuoli kevyesti. Mausta pippurilla ja suolalla.
Laita lihat uunivuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Ota paistoliemi talteen ja anna lihojen vetäytyä folioon käärittyinä.
Kuori appelsiinit kalvottomaksi veitsellä ja leikkaa viipaleiksi.
Lisää paistoliemeen viini ja balsamiviinietikka ja keitä kasaan hetken ajan.
Lopuksi vispataa sekaan kylmää voita ja appeliinipalat.
Tarjoilu:
Nosta hedelmät lautaselle, ja niiden päälle viipaloitua ankanrintaa ja kastiketta.
HUOM: jos vierastat appelsiinnejä ruuassa, voit jättää ne pois ja lisätä kastikkeeseen vaikkapa vähän valkosipulia tai rosmariinia.Olen itse kokeillut vähän samantapaista ankkaa. Appelsiini sopii todella hyvin juuri ankan lihan kanssa.
Kopioinkin reseptisi ja kokeilen. Kiitos. - myös muille
tule kirjoitti:
pyytämättä opettamaan minua paistamaan ankanrintaa. Kyllä minä sen aivan mainiosti osaan lukemattomien paistokertojen kokemuksella.
Näitä viestejä lukee sinun lisäksesi kovin moni muukin, joten kyllähän nuo ohjeet on tarkoitettu vähän laajempaan levitykseen.
Varsin ikävä ja pikkusieluinen oli viestisi, senkun paistelet ankat ja muut ihan kaikessa rauhassa, mutta älä tule tänne riehumaan. - ...tietyntyyppinen...
myös muille kirjoitti:
Näitä viestejä lukee sinun lisäksesi kovin moni muukin, joten kyllähän nuo ohjeet on tarkoitettu vähän laajempaan levitykseen.
Varsin ikävä ja pikkusieluinen oli viestisi, senkun paistelet ankat ja muut ihan kaikessa rauhassa, mutta älä tule tänne riehumaan....sarkastinen huumori ei kaikille ole ymmärrettävää...
- Guest Star
...tietyntyyppinen... kirjoitti:
...sarkastinen huumori ei kaikille ole ymmärrettävää...
...varsin huonosti foorumeilla. Koskaan ei voi tietää onko vastapuolella sarkastinen vaiko aidosti töykeä ihminen.
Joten voisi sen sarkastisen huumorin edes ruokaresepteistä jättää pois. - voisi, sillä
Guest Star kirjoitti:
...varsin huonosti foorumeilla. Koskaan ei voi tietää onko vastapuolella sarkastinen vaiko aidosti töykeä ihminen.
Joten voisi sen sarkastisen huumorin edes ruokaresepteistä jättää pois.minua alkaa jo vähän nyppiin nämä irvailut ja muka kokkihuumori, mitähän lie.
Asiallista tietoa on kyllä aika monella kirjoittajalla, kiitos siitä. - Nana-nam
voisi, sillä kirjoitti:
minua alkaa jo vähän nyppiin nämä irvailut ja muka kokkihuumori, mitähän lie.
Asiallista tietoa on kyllä aika monella kirjoittajalla, kiitos siitä.sitä sarkasmia. Ylimielinen 'älä tuu opettaa mua'- heittosi ei ollut sarkasmia, ja selityksesi osoitti että halusit vain huviksesi heittää *****.
Loukkaaminen huvikseen ei muuten ole myöskään sarkasmia vaan sitä kutsutaan puhekielessä v-ttuiluksi.
Ja kenelläkään palstan lukijoista EI ole velvollisuutta ymmärtää ja hyväksyä sun eikä kenenkään omasta mielestään 'loistavan tyypin' piikittelyitä, joita olet päättänyt kutsua vain hienommalla nimellä. - ja muut helkuttiin
Nana-nam kirjoitti:
sitä sarkasmia. Ylimielinen 'älä tuu opettaa mua'- heittosi ei ollut sarkasmia, ja selityksesi osoitti että halusit vain huviksesi heittää *****.
Loukkaaminen huvikseen ei muuten ole myöskään sarkasmia vaan sitä kutsutaan puhekielessä v-ttuiluksi.
Ja kenelläkään palstan lukijoista EI ole velvollisuutta ymmärtää ja hyväksyä sun eikä kenenkään omasta mielestään 'loistavan tyypin' piikittelyitä, joita olet päättänyt kutsua vain hienommalla nimellä.Just tulin Stockalta, jossa ankkaa ja kilohintaa.
Mutta aasilainen kauppa ja sen pakasteallas auttaa kiinnostuneet kokeilemaan http://www.lintulaakso.net/kallionbasaari/luettelo.php - ankkaloveri
kkkkkkkkkkkkkk kirjoitti:
... itseasiassa loistavan hyvää.
Toki voit kokeilla vaikka ihan vaan suolalla ja rosepippurillakin sellasta "naturel" versiota.
alkuvalmistelut:
Ennen paistamista kannattaa rasvakerrokseen vetää veitsellä ristiviiltoja, jotta lämpö jakautuu lihaan tasaisesti.
Aloita paistamisen kylmällä pannulla.
Ankanrinnat laitetaan pannulle nahkapuoli alaspäin ja levy käännetään suunnilleen puolivälin tienoille, miedohkolle paistolämmölle.
Rasva alkaa vähitellen sulaa ja mieto lämpö paistaa ankkaan tuon mahtavan rapean pinnan. Kun lähes kaikki rasva on sulanut ja pinta rapea, paista vielä hetki toistakin puolta.
Ankanrintaa ja appelsiinikastiketta
2 ankanrintaa (150 - 170 g henkeä kohti)
3 appelsiinia
1/2 dl balsami-viinietikkaa
1 dl portviiniä tai punaviiniä
2 rkl voita
mustapippuria
suolaa
Ruskista ankanrinnat pannussa rasvapuoli alaspäin hyvin rapeiksi ja vatsapuoli kevyesti. Mausta pippurilla ja suolalla.
Laita lihat uunivuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Ota paistoliemi talteen ja anna lihojen vetäytyä folioon käärittyinä.
Kuori appelsiinit kalvottomaksi veitsellä ja leikkaa viipaleiksi.
Lisää paistoliemeen viini ja balsamiviinietikka ja keitä kasaan hetken ajan.
Lopuksi vispataa sekaan kylmää voita ja appeliinipalat.
Tarjoilu:
Nosta hedelmät lautaselle, ja niiden päälle viipaloitua ankanrintaa ja kastiketta.
HUOM: jos vierastat appelsiinnejä ruuassa, voit jättää ne pois ja lisätä kastikkeeseen vaikkapa vähän valkosipulia tai rosmariinia.kiitos hyvästä reseptistä, aivan taivaalista namia tuli:)
- ankkuli.
kkkkkkkkkkkkkk kirjoitti:
... itseasiassa loistavan hyvää.
Toki voit kokeilla vaikka ihan vaan suolalla ja rosepippurillakin sellasta "naturel" versiota.
alkuvalmistelut:
Ennen paistamista kannattaa rasvakerrokseen vetää veitsellä ristiviiltoja, jotta lämpö jakautuu lihaan tasaisesti.
Aloita paistamisen kylmällä pannulla.
Ankanrinnat laitetaan pannulle nahkapuoli alaspäin ja levy käännetään suunnilleen puolivälin tienoille, miedohkolle paistolämmölle.
Rasva alkaa vähitellen sulaa ja mieto lämpö paistaa ankkaan tuon mahtavan rapean pinnan. Kun lähes kaikki rasva on sulanut ja pinta rapea, paista vielä hetki toistakin puolta.
Ankanrintaa ja appelsiinikastiketta
2 ankanrintaa (150 - 170 g henkeä kohti)
3 appelsiinia
1/2 dl balsami-viinietikkaa
1 dl portviiniä tai punaviiniä
2 rkl voita
mustapippuria
suolaa
Ruskista ankanrinnat pannussa rasvapuoli alaspäin hyvin rapeiksi ja vatsapuoli kevyesti. Mausta pippurilla ja suolalla.
Laita lihat uunivuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Ota paistoliemi talteen ja anna lihojen vetäytyä folioon käärittyinä.
Kuori appelsiinit kalvottomaksi veitsellä ja leikkaa viipaleiksi.
Lisää paistoliemeen viini ja balsamiviinietikka ja keitä kasaan hetken ajan.
Lopuksi vispataa sekaan kylmää voita ja appeliinipalat.
Tarjoilu:
Nosta hedelmät lautaselle, ja niiden päälle viipaloitua ankanrintaa ja kastiketta.
HUOM: jos vierastat appelsiinnejä ruuassa, voit jättää ne pois ja lisätä kastikkeeseen vaikkapa vähän valkosipulia tai rosmariinia."Ennen paistamista kannattaa rasvakerrokseen vetää veitsellä ristiviiltoja, jotta lämpö jakautuu lihaan tasaisesti."
Mitä tuo käytännössä tarkoittaa?
- siv106
Ankanrintakin tarvitsee hieman potkua, tuliset mausteet halvalla löytyy tietenkin www.iherb.com
Tuhannet suomalaiset ovat tilanneet täällä luotettavasti. Postikulut vain 6$ Suomeen asti ja käyttämällä koodia (kohtaan referral code) SIV106 saat vielä ensiostajana 5$ alennuksen!! Näin postikulusi ovat käytännössä ilmaiset! :)
Suosittelen ainakin tätä erittäin tulista Cayenne maustetta
http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Ground-Cayenne-90-000-Heat-Units-16-oz-453-g/30688?at=0rcode=siv106
Ja tätä erittäin hyvää Chili kastiketta
http://www.iherb.com/Huy-Fong-Foods-Inc-Sriracha-Hot-Chili-Sauce-17-oz-482-g/33415?at=0rcode=siv106
Kyllä maistuu ruoka hyvältä näiden jälkeen. :) Kokeile itse
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miksi persuilla ei ole firmoja?
Kuten vasemmisstolaisilla, esim. Sannalla MA\PI. Eikö ole aika erikoista?827076Persut hommasivat Suomeen 35 000 pientä lasta v. 2015
Onko Riikka Purra nyt tavoittelemassa tätä samaa historiallista persujen utopiaa? Purram kaksinaamaisessa pelissä vaadit267043Purran tuhoja tuskin saadaan koskaan korjatuksikaan
Purra on aiheuttanut Suomen taloudelle karmaisevat tuhot. Sen lisäksi Purra on ajanut myös suuren osan Suomen kansasta k1066143Persujen kaksoisstandardit: Räsäsen uhkailu paha, Virran uhkailu hyvä
Tässä taas nähdään kuinka kaksinaamaista porukkaa persut ovat. Mitäs persut tähän?455394Miksette persut irtisanoudu Kirkin lausunnoista?
Kirkhän muun muassa vaati raiskattuja naisia pidättäytymään abortista ja vaimoja alistumaan aviomiestensä tahtoon. Mik845228Demarikultin uhri kertoo
Demarikultin uhri kertoo: “En saanut mennä edes suihkuun ilman lupaa” – Seksuaalisen hyväksikäytön uhri kertoo vuosistaa625182Miksi vasemmistolaiset eivät omista yhtään firmaa?
Vasemmistolaiset eivät omista yhtään firmaa joka työllistäisi ihmisiä. Miksi? No siksi, että jos vasemmistolainen perus405098Sanna valittiin Euroopan huonoimmaksi pääministeriksi
Sannan kaudella Suomi oli ainut maa missä bkt laski. Kannattaa huomata, että luvut valitsi Sannan huonoimmaksi. Ihmiset274585Purran vuoro kiihoittua Lepomäen sääristä
"Ulkoministeri Elina sanoo, ettei muuta pukeutumistaan sen mukaan, kenet tapaa, ja että hän ei suostuisi peittämään kasv163457Vasemmistolaiset paskat eivät nousseet seisomaan kun Akaan kaupunginvaltuusto
vietti hiljaisen hetken Charlie Kirkin muistoksi https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000011523016.html3003370