Kuka haluaa päästä helpolla ruoanlaitosta, tässä eräs käypänen malli.
Ota yksi kokonainen pakaste broileri, sulata se ja mausta seuraavasti;
Hiero linnun pintaan oliiviöljyä, suolaa, mustapippurirouhetta ja oreganoa. Laita linnun sisään pari laakerinlehteä, suolaa oreganoa ja persiljaa. Täytä linnun sisusta
valkosipulin kynsillä, joko kuorituilla tai kuorimattomilla. Sulje takapää kinttujen ja hammastikkujen avulla, kintut pitkin kylkiä. Voit myös sitoa puuvillalangalla. Laita lintu 175 asteiseen uuniin, anna ruskistua ja pudota hieman lämpöä eli 150 asteeseen. Anna linnun kypsyä kunnolla, eli ainakin puolitoista/ parituntia.
Tarjoa juuri paistetun patongin ja punaviinin kera. Nauti myös pehmenneet, maistuvat valkosipulin kynnet.
Varsin suosittu espanjassa, tarjotaan yleensä Polleterioissa.
Valkosipulibroileri
vanha kokki
1
1296
Vastaukset
- jäljillä
ollaan,mulla on vaan lisänä sitruunaa ja yrttinä rosmariinia.Paistoaika liki kolmekin tuntia noin 150 asteessa.Ja ollaan isännän kanssa sit vielä niin malttamattomia,että syödään ihan siitä vaan kana pois,ilman lisukkeita.Niin juu,ohjeeseen kuuluu meillä aika rutkasti voita,kanaa valellaan silloin tällöin vuoan pohjalle muodostuneella liemellä.Tämä on meidän kahdenkesken nautinto-ruoka.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614348KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1433087Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo472398Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?462323- 971961
- 241883
- 281596
- 221574
- 1491402
- 341233