..kysymään..että mitenkäköhän saisi mahdollisimman aidon kiinalaisen kanakeiton valmistettua? ei ole tähän mennessä onnistunut..
pesiydyn nyt tänne
12
2229
Vastaukset
- rotissööri
leikkaa kananrinta sormanpaan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pienessa maarassa oljya pannulla. Lisaa saleiksi hoylatty sipuli ja puoli pussillista pakastevihanneksia seka vetta yksi litra. Laakerinlehti ja valkopippureita ja juuriselleria. hunajaa vajaa ruokalusikallinen ja samoin vajaa ruokalusikallinen vakiviinaetikkaa. voit myos lisata pienen pienia makrooneja tai nuudelaita. Riko nuudelit nytkissa ensin. Jos haluat keittoon jaykkyytta, niin sekoita pieni maara perunajauhoja tilkkaseen vetta ja lisaa keittoon. Ruokalusikallinen persiljasilppua mukaan juuri ennen tarjoilua.
- Raipe
Oletko jossain kulinaristien matkalla, kun ääkköset eivät toimi? Hyvä ohje, pois lukien sipuli, jota en kanan kanssa käyttäisi. Enkä juuri muutenkaan.
..täytyypä siis kokeilla tuota.. makarooni ei kyllä kuullosta kiinalaiselta vaikka taisi marco polo tuoda senkin italiaan.. nuudeleita joo..entäpä jotain kiinalaisia sieniä ja bambua..hmm
pitää tehdä retki itämaiseen kauppaan vaikkapa hakikseen..- rotissööri
Raipe kirjoitti:
Oletko jossain kulinaristien matkalla, kun ääkköset eivät toimi? Hyvä ohje, pois lukien sipuli, jota en kanan kanssa käyttäisi. Enkä juuri muutenkaan.
olen talla hetkella merella ja tassa koneessa ei tosiaankaan ole aeaekkoesiae. Muutoinkin yhteys saattaa paetkiae, koska se tapahtuu radioteitse.
Suomeudun maanantaina, jolloin teksti on jaelleen oikeata. - rotissööri
pervokki kirjoitti:
..täytyypä siis kokeilla tuota.. makarooni ei kyllä kuullosta kiinalaiselta vaikka taisi marco polo tuoda senkin italiaan.. nuudeleita joo..entäpä jotain kiinalaisia sieniä ja bambua..hmm
pitää tehdä retki itämaiseen kauppaan vaikkapa hakikseen..makaronien tulee olla neulanohuita. Niita on viime aikoina ollut kaupan mm. Lidlissa.
Bambu tuo mihin tahansa ruokaan kiinalaisen vivahteen. - Kanaliemi
Miten ruokaohjeesi pystyykin aina olemaan niin totaalisen kaistapäinen!? Sinullahan ei ole alkeellisimpiakaan tietoja saati taitoja ruoanlaitosta.
Vain täysi hullu lähtee tekemään kanakeittoa pienistä kananrinnankuutioista!
Kanaliemi pohjaksihan keitetään kokonaisesta kanasta tuntikausua. Jos ei ehdi, käytetään hätäkeinona kanaliemikuutioita. Sinulla ei ole edes niitä. Millä luulet saavasi siihen vesilitraasi kanan makua?
Lisukkeillasikaan ei ole juurikaan muuta kuin pieniltä osin tekemistä ainakaan kiinalaisen kanakeiton kanssa, jota kysyjä tiedusteli, ja joita sivumennen sanottuna on kymmeniä erilaisia - ei kuitenkaan "rotissöörin" neuvomia.
Älkää siis missään nimessä noudattako tuota idioottiohjetta vaan googlatkaa "kiinalainen kanakeitto", niin saatte lukuisia vaihtoehtoja joista valita makumieltymystenne mukaan. - rotissööri
Kanaliemi kirjoitti:
Miten ruokaohjeesi pystyykin aina olemaan niin totaalisen kaistapäinen!? Sinullahan ei ole alkeellisimpiakaan tietoja saati taitoja ruoanlaitosta.
Vain täysi hullu lähtee tekemään kanakeittoa pienistä kananrinnankuutioista!
Kanaliemi pohjaksihan keitetään kokonaisesta kanasta tuntikausua. Jos ei ehdi, käytetään hätäkeinona kanaliemikuutioita. Sinulla ei ole edes niitä. Millä luulet saavasi siihen vesilitraasi kanan makua?
Lisukkeillasikaan ei ole juurikaan muuta kuin pieniltä osin tekemistä ainakaan kiinalaisen kanakeiton kanssa, jota kysyjä tiedusteli, ja joita sivumennen sanottuna on kymmeniä erilaisia - ei kuitenkaan "rotissöörin" neuvomia.
Älkää siis missään nimessä noudattako tuota idioottiohjetta vaan googlatkaa "kiinalainen kanakeitto", niin saatte lukuisia vaihtoehtoja joista valita makumieltymystenne mukaan.sen sijaan, etta kerrot miten sita ei pitaisi tehda, niin kerro miten pitaisi. Kiinalainen ruoka on aina keittiossa pilkottu pieniksi, joten kokonaista kanaa ei pida tunkea lautaselle.
Olen jarkyttynyt kommenteista ja olisiko paikallaan otta pistooli ja painua metsaan, jotta sina voisit syoda kunnollista kiinalaista muonaa. - lihaamies
rotissööri kirjoitti:
sen sijaan, etta kerrot miten sita ei pitaisi tehda, niin kerro miten pitaisi. Kiinalainen ruoka on aina keittiossa pilkottu pieniksi, joten kokonaista kanaa ei pida tunkea lautaselle.
Olen jarkyttynyt kommenteista ja olisiko paikallaan otta pistooli ja painua metsaan, jotta sina voisit syoda kunnollista kiinalaista muonaa.Heips,
enpä lähde arvostelemaan kenenkään tapoja tähän ruokaan ja syömisen nautintoon. Kiinalainen tosiaankin pilkkoo kaiken pieneksi, niin minäkin kiinalaista ruokaa tehdessäni, mutta kanaliemen keitän itse teurastamistani kukonpojista, kukko menee neljään osaan ja sen hitaasti keittäen saan suorastaan mahtavan makuisen liemen, jota voi käyttää joko keittoihin, viillokkiin tai vaikkapa riisin keittoliemen jatkeena antamaan hyvää makua.
Panostaa kiinalainenkin keittojensa liemiin huomattavan paljon, ilman hyvää lientä ei synny hyvää keittoa.
Jätä pistooli kaappiin ja hae sieltä metsästä vaikka suppiksia.....
lihamies - Arvostelija
rotissööri kirjoitti:
sen sijaan, etta kerrot miten sita ei pitaisi tehda, niin kerro miten pitaisi. Kiinalainen ruoka on aina keittiossa pilkottu pieniksi, joten kokonaista kanaa ei pida tunkea lautaselle.
Olen jarkyttynyt kommenteista ja olisiko paikallaan otta pistooli ja painua metsaan, jotta sina voisit syoda kunnollista kiinalaista muonaa.Anna anteeksi! En halua että teet itsellesi mitään!
Elellään hissukseen. - rotissööri
lihaamies kirjoitti:
Heips,
enpä lähde arvostelemaan kenenkään tapoja tähän ruokaan ja syömisen nautintoon. Kiinalainen tosiaankin pilkkoo kaiken pieneksi, niin minäkin kiinalaista ruokaa tehdessäni, mutta kanaliemen keitän itse teurastamistani kukonpojista, kukko menee neljään osaan ja sen hitaasti keittäen saan suorastaan mahtavan makuisen liemen, jota voi käyttää joko keittoihin, viillokkiin tai vaikkapa riisin keittoliemen jatkeena antamaan hyvää makua.
Panostaa kiinalainenkin keittojensa liemiin huomattavan paljon, ilman hyvää lientä ei synny hyvää keittoa.
Jätä pistooli kaappiin ja hae sieltä metsästä vaikka suppiksia.....
lihamiesminun olohuoneessani ei valitettavasti kasva kukkoja teurastettavaksi
- ...........
rotissööri kirjoitti:
minun olohuoneessani ei valitettavasti kasva kukkoja teurastettavaksi
Porsaita kasvaa?
- ostamassa
Lidlistä. Se on hyvää. Purkista tai pussista. Enkä puhu paskaa. Ei ole rahasta kiinni eikä ruoanlaittokokemuksesta. Sattuu vain olemaan niin hyvää....
Tai syö sitten jotakin ihan muuta.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 20111840
- 585559
Taas ryssittiin oikein kunnolla
r….ä hyökkäsi Viroon sikaili taas ajattelematta yhtään mitään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011347289.html462877Ikävä sinua
Onkohan sulla ollut sama tunne kuin mulla viimeisten parin päivän aikana, eilen varsinkin. Ollaan oltu ihan lähellä ja k192756- 432488
Otavassa tapahtuu!
Rakennuspalo, yläkerta tulessa. Henkirikosta epäillään. Tiettyä henkilöautoa etsitään, minkä mahdollinen epäilty ottanut342063Valtimon Haapajärvellä paatti mäni nurin
Ikävä onnettomuus Haapajärvellä. Vene hörpppi vettä matkalla saaren. Veneessä ol 5 henkilöä, kolme uiskenteli rantaan,471959Vanha Suola janottaa Iivarilla
Vanha suola janottaa Siikalatvan kunnanjohtaja Pekka Iivaria. Mies kiertää Kemijärven kyläjuhlia ja kulttuuritapahtumia131921- 381865
Tulemmeko hyvin
Toimeen ja juttuun keskenämme? Luulen, että sopisit hyvin siihen ☀️ympäristöön, paljon kaikkea erilaista.♥️mietin tätä s71777