..kysymään..että mitenkäköhän saisi mahdollisimman aidon kiinalaisen kanakeiton valmistettua? ei ole tähän mennessä onnistunut..
pesiydyn nyt tänne
12
2185
Vastaukset
- rotissööri
leikkaa kananrinta sormanpaan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pienessa maarassa oljya pannulla. Lisaa saleiksi hoylatty sipuli ja puoli pussillista pakastevihanneksia seka vetta yksi litra. Laakerinlehti ja valkopippureita ja juuriselleria. hunajaa vajaa ruokalusikallinen ja samoin vajaa ruokalusikallinen vakiviinaetikkaa. voit myos lisata pienen pienia makrooneja tai nuudelaita. Riko nuudelit nytkissa ensin. Jos haluat keittoon jaykkyytta, niin sekoita pieni maara perunajauhoja tilkkaseen vetta ja lisaa keittoon. Ruokalusikallinen persiljasilppua mukaan juuri ennen tarjoilua.
- Raipe
Oletko jossain kulinaristien matkalla, kun ääkköset eivät toimi? Hyvä ohje, pois lukien sipuli, jota en kanan kanssa käyttäisi. Enkä juuri muutenkaan.
..täytyypä siis kokeilla tuota.. makarooni ei kyllä kuullosta kiinalaiselta vaikka taisi marco polo tuoda senkin italiaan.. nuudeleita joo..entäpä jotain kiinalaisia sieniä ja bambua..hmm
pitää tehdä retki itämaiseen kauppaan vaikkapa hakikseen..- rotissööri
Raipe kirjoitti:
Oletko jossain kulinaristien matkalla, kun ääkköset eivät toimi? Hyvä ohje, pois lukien sipuli, jota en kanan kanssa käyttäisi. Enkä juuri muutenkaan.
olen talla hetkella merella ja tassa koneessa ei tosiaankaan ole aeaekkoesiae. Muutoinkin yhteys saattaa paetkiae, koska se tapahtuu radioteitse.
Suomeudun maanantaina, jolloin teksti on jaelleen oikeata. - rotissööri
pervokki kirjoitti:
..täytyypä siis kokeilla tuota.. makarooni ei kyllä kuullosta kiinalaiselta vaikka taisi marco polo tuoda senkin italiaan.. nuudeleita joo..entäpä jotain kiinalaisia sieniä ja bambua..hmm
pitää tehdä retki itämaiseen kauppaan vaikkapa hakikseen..makaronien tulee olla neulanohuita. Niita on viime aikoina ollut kaupan mm. Lidlissa.
Bambu tuo mihin tahansa ruokaan kiinalaisen vivahteen. - Kanaliemi
Miten ruokaohjeesi pystyykin aina olemaan niin totaalisen kaistapäinen!? Sinullahan ei ole alkeellisimpiakaan tietoja saati taitoja ruoanlaitosta.
Vain täysi hullu lähtee tekemään kanakeittoa pienistä kananrinnankuutioista!
Kanaliemi pohjaksihan keitetään kokonaisesta kanasta tuntikausua. Jos ei ehdi, käytetään hätäkeinona kanaliemikuutioita. Sinulla ei ole edes niitä. Millä luulet saavasi siihen vesilitraasi kanan makua?
Lisukkeillasikaan ei ole juurikaan muuta kuin pieniltä osin tekemistä ainakaan kiinalaisen kanakeiton kanssa, jota kysyjä tiedusteli, ja joita sivumennen sanottuna on kymmeniä erilaisia - ei kuitenkaan "rotissöörin" neuvomia.
Älkää siis missään nimessä noudattako tuota idioottiohjetta vaan googlatkaa "kiinalainen kanakeitto", niin saatte lukuisia vaihtoehtoja joista valita makumieltymystenne mukaan. - rotissööri
Kanaliemi kirjoitti:
Miten ruokaohjeesi pystyykin aina olemaan niin totaalisen kaistapäinen!? Sinullahan ei ole alkeellisimpiakaan tietoja saati taitoja ruoanlaitosta.
Vain täysi hullu lähtee tekemään kanakeittoa pienistä kananrinnankuutioista!
Kanaliemi pohjaksihan keitetään kokonaisesta kanasta tuntikausua. Jos ei ehdi, käytetään hätäkeinona kanaliemikuutioita. Sinulla ei ole edes niitä. Millä luulet saavasi siihen vesilitraasi kanan makua?
Lisukkeillasikaan ei ole juurikaan muuta kuin pieniltä osin tekemistä ainakaan kiinalaisen kanakeiton kanssa, jota kysyjä tiedusteli, ja joita sivumennen sanottuna on kymmeniä erilaisia - ei kuitenkaan "rotissöörin" neuvomia.
Älkää siis missään nimessä noudattako tuota idioottiohjetta vaan googlatkaa "kiinalainen kanakeitto", niin saatte lukuisia vaihtoehtoja joista valita makumieltymystenne mukaan.sen sijaan, etta kerrot miten sita ei pitaisi tehda, niin kerro miten pitaisi. Kiinalainen ruoka on aina keittiossa pilkottu pieniksi, joten kokonaista kanaa ei pida tunkea lautaselle.
Olen jarkyttynyt kommenteista ja olisiko paikallaan otta pistooli ja painua metsaan, jotta sina voisit syoda kunnollista kiinalaista muonaa. - lihaamies
rotissööri kirjoitti:
sen sijaan, etta kerrot miten sita ei pitaisi tehda, niin kerro miten pitaisi. Kiinalainen ruoka on aina keittiossa pilkottu pieniksi, joten kokonaista kanaa ei pida tunkea lautaselle.
Olen jarkyttynyt kommenteista ja olisiko paikallaan otta pistooli ja painua metsaan, jotta sina voisit syoda kunnollista kiinalaista muonaa.Heips,
enpä lähde arvostelemaan kenenkään tapoja tähän ruokaan ja syömisen nautintoon. Kiinalainen tosiaankin pilkkoo kaiken pieneksi, niin minäkin kiinalaista ruokaa tehdessäni, mutta kanaliemen keitän itse teurastamistani kukonpojista, kukko menee neljään osaan ja sen hitaasti keittäen saan suorastaan mahtavan makuisen liemen, jota voi käyttää joko keittoihin, viillokkiin tai vaikkapa riisin keittoliemen jatkeena antamaan hyvää makua.
Panostaa kiinalainenkin keittojensa liemiin huomattavan paljon, ilman hyvää lientä ei synny hyvää keittoa.
Jätä pistooli kaappiin ja hae sieltä metsästä vaikka suppiksia.....
lihamies - Arvostelija
rotissööri kirjoitti:
sen sijaan, etta kerrot miten sita ei pitaisi tehda, niin kerro miten pitaisi. Kiinalainen ruoka on aina keittiossa pilkottu pieniksi, joten kokonaista kanaa ei pida tunkea lautaselle.
Olen jarkyttynyt kommenteista ja olisiko paikallaan otta pistooli ja painua metsaan, jotta sina voisit syoda kunnollista kiinalaista muonaa.Anna anteeksi! En halua että teet itsellesi mitään!
Elellään hissukseen. - rotissööri
lihaamies kirjoitti:
Heips,
enpä lähde arvostelemaan kenenkään tapoja tähän ruokaan ja syömisen nautintoon. Kiinalainen tosiaankin pilkkoo kaiken pieneksi, niin minäkin kiinalaista ruokaa tehdessäni, mutta kanaliemen keitän itse teurastamistani kukonpojista, kukko menee neljään osaan ja sen hitaasti keittäen saan suorastaan mahtavan makuisen liemen, jota voi käyttää joko keittoihin, viillokkiin tai vaikkapa riisin keittoliemen jatkeena antamaan hyvää makua.
Panostaa kiinalainenkin keittojensa liemiin huomattavan paljon, ilman hyvää lientä ei synny hyvää keittoa.
Jätä pistooli kaappiin ja hae sieltä metsästä vaikka suppiksia.....
lihamiesminun olohuoneessani ei valitettavasti kasva kukkoja teurastettavaksi
- ...........
rotissööri kirjoitti:
minun olohuoneessani ei valitettavasti kasva kukkoja teurastettavaksi
Porsaita kasvaa?
- ostamassa
Lidlistä. Se on hyvää. Purkista tai pussista. Enkä puhu paskaa. Ei ole rahasta kiinni eikä ruoanlaittokokemuksesta. Sattuu vain olemaan niin hyvää....
Tai syö sitten jotakin ihan muuta.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 663185
Sinä saat minut kuohuksiin
Pitäisiköhän meidän naida? Mielestäni pitäisi . Tämä värinä ja jännite meidän välillä alkaa olla sietämätöntä. Haluai262233Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan
Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä681829Loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä tilassa
Seinäjoella Pohjan valtatiellä perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä t251677Tiedän, että emme yritä mitään
Jos kohtaamme joskus ja tilaisuus on sopiva, voimme jutella jne. Mutta kumpikaan ei aio tehdä muuta konkreettista asian161391- 281351
Näin pitkästä aikaa unta sinusta
Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni61246Mitä, kuka, hä .....
Mikähän sota keskustassa on kun poliiseja on liikkeellä kuin vilkkilässä kissoja281220Taisit sä sit kuiteski
Vihjata hieman ettei se kaikki ollutkaan totta ❤️ mutta silti sanoit kyllä vielä uudelleen sen myöhemmin 😔 ei tässä oik101167Noh joko sä nainen oot lopettanut sen
miehen kaipailun jota sulla EI ole lupa kaivata. Ja teistä ei koskaan tule mitään. ÄLÄ KOSKAAN SYÖ KUORMASTA JNE! Tutu631137