..kysymään..että mitenkäköhän saisi mahdollisimman aidon kiinalaisen kanakeiton valmistettua? ei ole tähän mennessä onnistunut..
pesiydyn nyt tänne
12
2222
Vastaukset
- rotissööri
leikkaa kananrinta sormanpaan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pienessa maarassa oljya pannulla. Lisaa saleiksi hoylatty sipuli ja puoli pussillista pakastevihanneksia seka vetta yksi litra. Laakerinlehti ja valkopippureita ja juuriselleria. hunajaa vajaa ruokalusikallinen ja samoin vajaa ruokalusikallinen vakiviinaetikkaa. voit myos lisata pienen pienia makrooneja tai nuudelaita. Riko nuudelit nytkissa ensin. Jos haluat keittoon jaykkyytta, niin sekoita pieni maara perunajauhoja tilkkaseen vetta ja lisaa keittoon. Ruokalusikallinen persiljasilppua mukaan juuri ennen tarjoilua.
- Raipe
Oletko jossain kulinaristien matkalla, kun ääkköset eivät toimi? Hyvä ohje, pois lukien sipuli, jota en kanan kanssa käyttäisi. Enkä juuri muutenkaan.
..täytyypä siis kokeilla tuota.. makarooni ei kyllä kuullosta kiinalaiselta vaikka taisi marco polo tuoda senkin italiaan.. nuudeleita joo..entäpä jotain kiinalaisia sieniä ja bambua..hmm
pitää tehdä retki itämaiseen kauppaan vaikkapa hakikseen..- rotissööri
Raipe kirjoitti:
Oletko jossain kulinaristien matkalla, kun ääkköset eivät toimi? Hyvä ohje, pois lukien sipuli, jota en kanan kanssa käyttäisi. Enkä juuri muutenkaan.
olen talla hetkella merella ja tassa koneessa ei tosiaankaan ole aeaekkoesiae. Muutoinkin yhteys saattaa paetkiae, koska se tapahtuu radioteitse.
Suomeudun maanantaina, jolloin teksti on jaelleen oikeata. - rotissööri
pervokki kirjoitti:
..täytyypä siis kokeilla tuota.. makarooni ei kyllä kuullosta kiinalaiselta vaikka taisi marco polo tuoda senkin italiaan.. nuudeleita joo..entäpä jotain kiinalaisia sieniä ja bambua..hmm
pitää tehdä retki itämaiseen kauppaan vaikkapa hakikseen..makaronien tulee olla neulanohuita. Niita on viime aikoina ollut kaupan mm. Lidlissa.
Bambu tuo mihin tahansa ruokaan kiinalaisen vivahteen. - Kanaliemi
Miten ruokaohjeesi pystyykin aina olemaan niin totaalisen kaistapäinen!? Sinullahan ei ole alkeellisimpiakaan tietoja saati taitoja ruoanlaitosta.
Vain täysi hullu lähtee tekemään kanakeittoa pienistä kananrinnankuutioista!
Kanaliemi pohjaksihan keitetään kokonaisesta kanasta tuntikausua. Jos ei ehdi, käytetään hätäkeinona kanaliemikuutioita. Sinulla ei ole edes niitä. Millä luulet saavasi siihen vesilitraasi kanan makua?
Lisukkeillasikaan ei ole juurikaan muuta kuin pieniltä osin tekemistä ainakaan kiinalaisen kanakeiton kanssa, jota kysyjä tiedusteli, ja joita sivumennen sanottuna on kymmeniä erilaisia - ei kuitenkaan "rotissöörin" neuvomia.
Älkää siis missään nimessä noudattako tuota idioottiohjetta vaan googlatkaa "kiinalainen kanakeitto", niin saatte lukuisia vaihtoehtoja joista valita makumieltymystenne mukaan. - rotissööri
Kanaliemi kirjoitti:
Miten ruokaohjeesi pystyykin aina olemaan niin totaalisen kaistapäinen!? Sinullahan ei ole alkeellisimpiakaan tietoja saati taitoja ruoanlaitosta.
Vain täysi hullu lähtee tekemään kanakeittoa pienistä kananrinnankuutioista!
Kanaliemi pohjaksihan keitetään kokonaisesta kanasta tuntikausua. Jos ei ehdi, käytetään hätäkeinona kanaliemikuutioita. Sinulla ei ole edes niitä. Millä luulet saavasi siihen vesilitraasi kanan makua?
Lisukkeillasikaan ei ole juurikaan muuta kuin pieniltä osin tekemistä ainakaan kiinalaisen kanakeiton kanssa, jota kysyjä tiedusteli, ja joita sivumennen sanottuna on kymmeniä erilaisia - ei kuitenkaan "rotissöörin" neuvomia.
Älkää siis missään nimessä noudattako tuota idioottiohjetta vaan googlatkaa "kiinalainen kanakeitto", niin saatte lukuisia vaihtoehtoja joista valita makumieltymystenne mukaan.sen sijaan, etta kerrot miten sita ei pitaisi tehda, niin kerro miten pitaisi. Kiinalainen ruoka on aina keittiossa pilkottu pieniksi, joten kokonaista kanaa ei pida tunkea lautaselle.
Olen jarkyttynyt kommenteista ja olisiko paikallaan otta pistooli ja painua metsaan, jotta sina voisit syoda kunnollista kiinalaista muonaa. - lihaamies
rotissööri kirjoitti:
sen sijaan, etta kerrot miten sita ei pitaisi tehda, niin kerro miten pitaisi. Kiinalainen ruoka on aina keittiossa pilkottu pieniksi, joten kokonaista kanaa ei pida tunkea lautaselle.
Olen jarkyttynyt kommenteista ja olisiko paikallaan otta pistooli ja painua metsaan, jotta sina voisit syoda kunnollista kiinalaista muonaa.Heips,
enpä lähde arvostelemaan kenenkään tapoja tähän ruokaan ja syömisen nautintoon. Kiinalainen tosiaankin pilkkoo kaiken pieneksi, niin minäkin kiinalaista ruokaa tehdessäni, mutta kanaliemen keitän itse teurastamistani kukonpojista, kukko menee neljään osaan ja sen hitaasti keittäen saan suorastaan mahtavan makuisen liemen, jota voi käyttää joko keittoihin, viillokkiin tai vaikkapa riisin keittoliemen jatkeena antamaan hyvää makua.
Panostaa kiinalainenkin keittojensa liemiin huomattavan paljon, ilman hyvää lientä ei synny hyvää keittoa.
Jätä pistooli kaappiin ja hae sieltä metsästä vaikka suppiksia.....
lihamies - Arvostelija
rotissööri kirjoitti:
sen sijaan, etta kerrot miten sita ei pitaisi tehda, niin kerro miten pitaisi. Kiinalainen ruoka on aina keittiossa pilkottu pieniksi, joten kokonaista kanaa ei pida tunkea lautaselle.
Olen jarkyttynyt kommenteista ja olisiko paikallaan otta pistooli ja painua metsaan, jotta sina voisit syoda kunnollista kiinalaista muonaa.Anna anteeksi! En halua että teet itsellesi mitään!
Elellään hissukseen. - rotissööri
lihaamies kirjoitti:
Heips,
enpä lähde arvostelemaan kenenkään tapoja tähän ruokaan ja syömisen nautintoon. Kiinalainen tosiaankin pilkkoo kaiken pieneksi, niin minäkin kiinalaista ruokaa tehdessäni, mutta kanaliemen keitän itse teurastamistani kukonpojista, kukko menee neljään osaan ja sen hitaasti keittäen saan suorastaan mahtavan makuisen liemen, jota voi käyttää joko keittoihin, viillokkiin tai vaikkapa riisin keittoliemen jatkeena antamaan hyvää makua.
Panostaa kiinalainenkin keittojensa liemiin huomattavan paljon, ilman hyvää lientä ei synny hyvää keittoa.
Jätä pistooli kaappiin ja hae sieltä metsästä vaikka suppiksia.....
lihamiesminun olohuoneessani ei valitettavasti kasva kukkoja teurastettavaksi
- ...........
rotissööri kirjoitti:
minun olohuoneessani ei valitettavasti kasva kukkoja teurastettavaksi
Porsaita kasvaa?
- ostamassa
Lidlistä. Se on hyvää. Purkista tai pussista. Enkä puhu paskaa. Ei ole rahasta kiinni eikä ruoanlaittokokemuksesta. Sattuu vain olemaan niin hyvää....
Tai syö sitten jotakin ihan muuta.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Olet minua
vanhempi, mutta se ei vaikuta tunteisiini. Tunnen enemmän kuin ystävyyttä. Olo on avuton. Ikävöin koko ajan. Yhtäkkiä va1393095- 81686
Mies pyysi rahaa
Jälkikäteen kun tarjosi kyydin yhteisestä harrastuksesta kotiini. Mitä vi**... Ei ihastunut mies noin toimi?2221374Jos tapaisimme uudelleen?
niin luuletko että mikään muuttuisi vai toistuuko meidän historia? Ehkä vähän eri tavalla mutta samoin tuloksin J701191- 441171
- 371051
Mites nyt suu pannaan
Kitkiöjoki ja Järvinen solmivat Attendon/Terveystalon kanssa sopimuksen, jonka mukaan sopimuksen irtisanomisoikeus on va381032Taas Lieksassa tyritty
Suomalaisten kansallismaisemaa juntit pilaamassa. Nuori tyttö kaupunginjohtajana ei ole sen viisaampi. *S-ryhmän hanke133987- 47964
Nähdäänkö ensi viikolla
paikassa joka alkaa samalla kirjaimella kuin etunimesi? Ikävä on sinua. Fyysistä läsnäoloasi.38918