Tässä marinointiliemi ankalle, hanhelle ja kananpojanrinnalle:
appelsiinejä, peperonia, balsami-etikkaa, oliiviöljyä, sinappia,Asia-soosia ja mausteita oman maun mukaan(valkosipulia, pippuria myllystä, curkumaa, kaikkia kohtuullisesti).
Purista mehu appelsiineista, lisää muut aineet.
Linnun rinnan nahkapuoli viilloitetaan ruuduisi.
Lintu marinaadiin, vähintään 4 tuntia, mieluummin yön yli. Grillataan tai paistetaan 10 minuuttia nahkapuoli alaspäin, sitten toinen puoli.Kokeilemalla hyvä tulee.
Marinaadi
ankalle, hanhelle, kananpoj...
2
1230
Vastaukset
- eikä hanhea
eikä oikeastaan kunnon kananpoikaakaan kannata marinoida, mutta suomalaista broileria kyllä. Vaan ehdottomasti omalla marinadilla, eikä ostaa valmiiksi marinoituna (= pilattuna).
Joo, ei näitä kannta marinoida vaan tuon - melko tujeen itämaisen tujauksen - kannattaa pikemminkin penslata valmiin lihan pintaan. Tällöin lihallekin jää vielä joku mahdollisuus maistua muulle kuin marinadille. Lopusta voi sitten keittää vaikkapa soossin ankalle ja lisäkkeille.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614348KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1433087Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo472398Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?462323- 971961
- 241883
- 281596
- 221574
- 1491402
- 341233