olisko kellään hyvää ohjetta riekon valmistukseen, siis kokonaisena uunissa
riekko
4
2787
Vastaukset
- ruisleipää
Riekko ja pyy ei tarvi yhtään mitään lisukkeita! Kunhan ne on tuoreena valmistettu! Kaikenlainen riiputtaminen ja viivyttely kannattaa unohtaa.. Pieni riista on valmistettava oitis pyynnin jälkeen ,kuten kalaruoat!
- jo vain
Jos raskisit puolittaa sen riekon. Joko halkaisemalla tai toisin. Tämä siksi. että seuraava ohje toimisi oikeen. Siinä nimittäin on suotavaa, että lihat olisivat upoksissa.
Siis. Aseta riekko pataan (miel valurautaiseen)nokare voita padan pohjalle, riekko sinne ja ripaus suolaa päälle.Älä unohda linnun maksaa (hienonna vaikka haarukalla sekaan) Tämän jälkeen ripottelet kokonaisen Koskenlaskijapakan nokareina pataan. Lisää pataan (miel väkevää) puolikas omena raastettuna sekaan. Kansi päälle ja pata 175 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.Mukana valmistuu samalla upea kastike. Myös joku miedonpimakuinen sulatejuusto sopii. Saat taatusti yhden elämäsi upeimmista linturuoista.
Laittaminen onnistuu myös paistopussissa.- affen82
toi vaikutti aika hyvälle. tarvii kokeilla
- affen82
oli muuten erittäin hyvää! aika voimakkaan makunen, tohon reseptiin halusin lisätä viel puolukka survoksen lautaselle. sopi erittäin hyvin noin voimakkaan riistan kans
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun634571KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1643512Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?632854- 1492811
Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo492674- 241913
- 241801
- 301646
- 1741630
- 421342