Olen joskus tehnyt saksalaista sauerfleischia, joka on tosi hyvää alkuruokaa, mutta en ole koskaan tehnyt itse siansorkista hyytelöä, sylttyä.
Mutta nyt... jouluksi päätin tehdä. Voisin tehdä sitä vaikka tuolla saksalaisella reseptillä, koska pidän sen etikkaisesta ja vähän happamasta mausta, mutta mitenkä suomalainen sorkkasyltty tehdään? Ja ennen kaikkea, miten liemen saa pysymään kirkkaana?
Syltty siansorkista
crudo
2
1347
Vastaukset
- kirkastaminen
Vanhassa keittokirjassa,kirkastetaan valkuaisella.Eli vatkataan liemeen ja kuumennetaan kiehuvaksi,siivilöidään se varovasti ja kaadetaan hyytymään. Sirpa
- siankäärepaisti
eli kuten alla, mutta perinteinen nk leikkelepöytäruoka, kylmänä tarjottava.
Sitä sain lapsena mummulassa Uutena Vuotena. Syötiin etikka punajuurien ja kurkkujen höystämänä.
http://www.nicehouse.fi/cgi-bin/keittio_reseptit/ohje.pl?ID=207
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)14510494- 563003
- 2062819
- 252117
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais171868- 171699
- 141626
Kyllä poisto toimii
Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa181587"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..
"Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla181533- 821398